Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda eks żona

Jestem 23 letnią rozwódką i mamą niemowlaka..

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a tesciowa zajebista , bardzo sie lubimy i moja Maje traktuje jak wnuczke;)

Gość Młoda eks żona
kasiaaa to super , że jestes z nim szczęsliwa . Więcej takich komentarzy to nabiore większej pewności ;)

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie ma sie co bac , moim zdaniem maja lepsze podejscie do zycia niz polacy ;)

Gość Młoda eks żona
kasia a jakim jest partnerem ? Ma do Ciebie szacunek ;Okazuje ci zazdrość czy ufa bezgranicznie ?

Gość czarodziejuk
@numerowaaa ''To, co ich odroznia od Polakow to wieksza tolerancja w stosunku do kobiet i mniejsze wymagania.'' //////////////No nic dziwnego skoro Angielki to smierdzace lenie, ktore nic nie robia to dla takiego Anglika baba ktora mu nawet byle co ugotuje albo gacie wypierze to juz wielki rarytas i bedzie ja na rekach nosil :classic_cool: ////////////////// @polac jej ''co racja to racja z naszymi polskimi chłoptasiami Nie bez powodu mają zerowe wzięcie u kobiet innych narodowości Kto widział polaka z Amerykanką bądz Francuską ? hehe Dlatego tak obrażaja Polki , które maja powodzenie u obcokrajowców'' /////////////////////////Polki maja przewaznie powodzenie u tych nacji w ktorych ich wlasne kobiety kompletnie nic nie potrafia, wiec jak juz wyzej napisalem dla takiego zlaknionego obcokrajowca to kazda Polka bedzie wielkim skarbem. Dlaczego Polacy nie maja powodzenia ? Bo slabo znaja jezyk a dla kobiety z innego kraju to jest wazne zeby sie dogadac. Zlakniony domowego ogniska Angol przymknie oko na Polke ktora slabo mowi po angielsku, byle mu cos tam ugotowala i posprzatala a jak jest mocno zdesperowany to nawet i polskiego sie nauczy :P Poza tym Angielki, Niemki do pieknych nie naleza a chlopy wiadomo czym mysla i juz macie odpowiedz dlaczego Polki maja powodzenie a Polacy nie.///////////////////////

Gość numerowaa
O tesciowa akurat bym sie nie martwila, bo moze byc fajna babka. Jesli ci sie ten facet podoba i jesli Cie dobrze traktuje, to pospotykaj sie z nim, poznaj jego rodzine, zobacz jak wam sie uklada, a potem bedziesz sie martwic o szczegoly. Czas zweryfikuje czy roznice pomiedzy wami sa do przeskoczenia czy nie, wiec daj sobie i jemu czas. Moj chlopak powiedzial, ze chetnie przeprowadzi sie ze mna do Polski i choc wiem, ze moze to nie byc takie latwe, to jednak wole pokonywac trudnosci losu z nim, bo sie dobrze dobralismy i sie kochamy i nie wyobrazam sobie zycia bez niego.

Gość problem jest i to duzy
a to jest bialy Anglik czy Brytyjczyk z Nigerii albo Bangladeszu???

Gość Młoda eks żona
jest Anglikiem a nie murzynem

Gość hihiehhh
Jak żyję takich bzdur nie słyszałam. Co to za różnica czy facet jest Polakiem,Brytyjczykiem, Włochem, Francuzem czy innym. Każdy z nich może okazać się świnią lub super partnerem i ojcem. Co do twojego związku autorko to z tego co rozumiem znasz go zaledwie kila miesięcy bo dopiero od 3-jesteś w UK, a ty już życie planujesz z facetem. Ciekawe co on sądzi na ten temat :P Może najpierw lepiej go poznaj po spotykajcie się a nie myślisz już o waszej wspólnej przyszłości.

Gość Młoda eks żona
hihiehhh poznaliśmy się 2 m-ce temu ....I gdzie ja napisałam, że planuję z nim życie? On traktuje bardzo poważnie nasz związek i stąd moje obawy... I nie uważam , że nie ma różnic kulturowych, obyczajowych czy wychowawczych między narodami .Racja, że każdy mężczyzna bez względnie na pochodzenie może okazać się świnią ale mój przypadek jest inny bo ja jestem młodą rozwódką z małym dzieckiem więc inaczej na wszystko patrzę

Gość Młoda eks żona
hihiehhh poznaliśmy się 2 m-ce temu ....I gdzie ja napisałam, że planuję z nim życie? On traktuje bardzo poważnie nasz związek i stąd moje obawy... I nie uważam , że nie ma różnic kulturowych, obyczajowych czy wychowawczych między narodami .Racja, że każdy mężczyzna bez względnie na pochodzenie może okazać się świnią ale mój przypadek jest inny bo ja jestem młodą rozwódką z małym dzieckiem więc inaczej na wszystko patrzę

Gość angole to brudasy
a dupy mu juz pewnie dawałas co ?

Gość kamwrusta
zgadzam się że Polacy mają straszne wymagania w stosunku do swoich partnerek, a od siebie nic nie wymagają. Mało tego wiecznie uważają się za tych którzy robią przecież wszystko jak należy i są nie wiadomo jacy zarani , jacy mądrzy i piękni. A koło 40 zaczynają się myc co drugi dzień , albo jak jest szansa na seks( chociaż i z tym różnie bywa).To kwestia chorej mentalności " Jam jest Pan i władca i mi się wszystko należy"

Gość inna 23 latka
Jesuuu dziewczyno masz 23 lata! To że jesteś rozwodka to jego wcale nie obchodzi,zdarza się a to nie Polska że będą cię obgadywac. Randkuj z nim i zobaczysz co będzie. Jak nie wyjdzie to nie, nie traktuj tego jak ostatniej szansy, bo całe życie przed toba :)

Gość moze to zalezy od osoby
Mam meza anglika i jest najcudowniejsza osoba pod sloncem. Jednak nie uwazam polakow za gorszych

Gość zaliczył cie już autorko?
założe sie , że tak ;) Jaki jest w łóżku ?

Gość jezutenczarodziej
Jezu ten czarodziejuk to typowy szowinista. Nie, polaczki za granica nie maja wziecia u francuzek, angielek nie dlatego ze nie znaja jezyka. Maja mentalnosc "wszystko mi sie nalezy" i tak jak ty twierdza ze wypranie gaci to nie rarytas. Noi pewnie, bo baba od prania twoich smierdzacych gaci jest - to nasze ulubione zajecie. Jazda, sam sobie wypierz. Faceci z zachodu to doskonale rozumieja. Owszem sa wdzieczni jak im zrobisz pranie, ale nie jest to dla nich normalne ze baba ma latac wokol nich jak sluzaca. Takie zachowanie to masz na bliskim wschodzie, moze tam psozukaj sobie zony;) Aha i jedyni polacy ktorzy nie sa z polkami a maja zony z innych krajow biora sobie ukrainki i rosjanki. Znam kilka takich przypadkow i wspolczuje tym kobietom.

Gość mama3013zuna anglika buhaha
http://pokazywarka.pl/qyq5cd/ hehe http://youtu.be/1PQ670sfFXU http://www.msfera.pl/gdzie-wypoczywa-twoja-zona.html Darling.I Lowe.Ju... http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym" chodze w worku. worek to wielka chusta, ktora sie owijam przekraczajac prog domku w ktorym zamieszkalismy. nie znosze jej, ale zakladam, bo jeszcze bardziej nie znosze pozbawionych szacunku lepkich, bezmyslnych spojrzen. bo mimo, ze ja sie staram respektowac ich swiat, oni mnie nie szanuja. biala kobieta to kurwa. jestem workiem miesa, cyckow, posladkow, dziur

Gość Młoda eks żona
czarodziejuk nie mam nic do Polaków ale nie jest prawdą, że żadne kobiety oprócz Polek nie związują się z nimi tylko dlatego, że ci nie znają języków obcych .Argumentem nie jest tez fakt, że Niemki czy Angielki do pięknych nie należą . Wszędzie są piękne i brzydkie kobiety... Jak ktoś wyżej zauważył to Polacy za duże mają wymagania względem kobiet i tu już mogę powiedzieć , że to prawda ! Jestem od 2 m-cy w związku z Anglikiem i w ogóle to co widzę i słyszę o nich to nie mają zwyczaju traktować kobiet jak służących. A Wy już tak ! Co to oznacza, że kobieta musi ci prać majtki ? Tym bardziej jeśli sama pracuje to z jakiej racji na nią spada ten obowiązek ? Wy drodzy rodacy tego nie pojmujecie i dlatego macie tak a nie inną opinie wśród narodów ;)

Gość numerowaa
Przestancie juz tak najezdzac na tych Polakow, bo sa tez fajni faceci z Polski (choc pewnie w mniejszosci, tak jak i Polki). Moj kolega Polak ma dziewczyne Angielke, wiec to nie jest prawda, ze Polacy wiaza sie tylko z Ukrainkami.

Gość Ewa1990
Hej. Ja tez mam faceta Anglika I tez mam 23 lata I tez mieszkam w Londynie. U mnie bywa różnie, ale na pewno warto sprobowac! Moze Po tych cierpieniach z bylym...przyszedl czas na wielka milosc. ;) Moze masz ochote sie spotkac tu na jakas kawe. Powodzenia!!! ;)

Gość farmazony piszesz numerowa
:-O Związek Polaka z kobieta innej narodowości wykluczając Ukrainki czy Rosjanki trafia się tak sporadycznie że nawet o tym sie nie pisze :D To jak udany związek Polki z Arabem 1:10000 będzie udany :P

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Haha dokladnie ,zgadzam sie z powyzej :) ,a pozniej zal im dupe sciska i po nas jada :)

Gość Vydvk
Kur..wa dzieciarnia bawi sie w Dom! Nie doroslas do tego smarku jeden!pogratulowac. 23 lata zero w zyciu osiagnelas plus bagaz w postaci bachora!

Gość Vydvk
Nerowaaaaa Ty szmato jedna polak cie nie chcial to poszlas po Angola! Gardze toba twoja wredna morda wytarlabym sobie swoje buty!

Gość pomarancza widząca
VydvkA A może powiedz to numerowej w twarz? Czy boisz sie?

Gość czarodziejuk
@jezutenczarodziej i @Młoda eks żona Najpierw nauczcie sie czytac ze zrozumieniem a potem zaprzeczajcie postawionym tezom :classic_cool:.

Gość czarodziejuk
Zal typiar ktore uogolniaja.Polacy-faceci sa be a wy same ksiezniczki.Gdybym ja mial wydac opinie na temat wszystkich Polek tylko na podstawie wlasnych doswiadczen i tego co obserwuje na co dzien dookola siebie to bylyby one tak samo niepochlebne jak wasze pod adresem facetow. Prawda jest jak dupa, kazdy ma swoja

Gość Młoda eks żona
Vydvk ten komentarz to do mnie ? Waż słowa bo nic o mnie nie wiesz ! Mimo wczesnego macierzyństwa skończyłam studia i znam języki obce .A teraz ty się pochwal co osiągnąłeś ? I nie moja wina, że mój eks mąż okazał się draniem .Zresztą to u was słynne te nagle zmienianie się w tyranów po ślubie :-O