Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrubejrury

Jak spotkać kobietę chorą na raka

Polecane posty

Gość rak__
Nie potrzebuję żadnych przywilejów na forum z racji tego że jestem chora. Tobie się wydaje że kobieta chora na raka będzie z Tobą tylko dlatego bo nikt inny nie będzie chciał się spotykać z osobą chorą?? Otóż jesteś w błędzie. Kobieta przebojowa, energiczna, kochająca życie nieważne zdrowa czy chora nie będzie chciała wyciągać niedojdy z dołka bo sam sobie nie daje rady.

Gość zgrubejrury
Może ktos inny się wypowie? Ktoś, kto nie ma urojeń? Skąd Ty rak__ kobieto przebojowa :) możesz wiedzieć, co mi się wydaje, skoro mnie kompletnie nie znasz? Sama jesteś w dołku i trollujesz, bo ci się tam nudzi samej. Ja mam na myśli, że większość kobiet nie zna sie na życiu i poznają jego sens dopiero wtedy, gdy skończy im się czas. I niektóre z nich przynajmniej zdają sobie sprawę ze swojej sytuacji i zamiast marudzić, rzucają się w wir życia. A ja nie jestem niedojdą, tylko przypadkiem natrafiam na takie marudy jak Ty. I jak do tej pory to ja wyciągałem kobiety "z dołków", bo ulegałem ich złudnym urokom. Szukam kobiety stanowiącej wyjątek od reguły, że kobiety to rozlazłe zrzędy zakamuflowane grubą warstwą pudru i tuszu do rzęs.

Gość rak___
ja marudą niie jestem. W dołku równiez nie. Mam faceta, rodzinę, przyjaciół sama nie jestem.