Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maziula1990

Piekne posladki - wyzwanie przed wakacjami

Polecane posty

Gość maziula1990

Śledząc znajomych na fb weszłam na ciekawa stronkę w tematyce cwiczen i odchudzania :) Znalazłam tam bardzo prosty a zarazem dość wymagający poświecenia sposób na ładne pośladki. Szukam osób które wraz ze mną będą chciały podjąć to wyzwanie. Można powiedzieć grupy wsparcia:) która będzie opisywała tutaj swoje doświadczenia związane z tym wyzwaniem. 30 dni i ładne pośladki:) czy to możliwe?? Ja zaczynam od jutra :) http://s90.photobucket.com/user/mazia1990/media/pupatrening_zpsb43b41e9.jpg.html Pozdrawiam

Gość losiaaa
ja mogę z tobą :) tylko że moje pośladki juz są dość wypukłe i jędrne :P ale chce taki idealne dwie piłeczki :*

Gość losiaaa
a to tylko przysiady :) hew ok. ja i tak jestem aktywna dziewczyna i uprawiam sport:) ale przysiadów nigdy nie zawiele :P

Gość karolina565
chętnie bym się przyłączyła ale w życiu nie dam rady zrobić tyle przysiadów, ja na raz daję radę zrobić tak ze 30.

Gość isobelle.
też bym się przyłączyła, ale u mnie gorzej z lenistwem i systematycznością. Poza tym nie jestem w za dobrej kondycji..Tak jak wyżej 30 przysiadów i jutro już zakwasy.

Gość maziula1990
U mnie z lenistwem tez jest problem, nie dość ze chce poprawić wygląd pośladków i ud to jeszcze chce poćwiczyć swoja motywacje do treningu:) Poza tym nie muszą to być pełne przysiady. Aby zaangażować do pracy większa ilość mięśni najlepiej robić te przysiady na nogach rozstawionych na szerokość bioder lub nawet szerzej. Nie trzeba robić przysiadów cały czas. można rozłożyć je na serie dzienne. 50 przysiadów na jeden dzień to i tak nie dużo a gdy ilość się zwiększa można je rozłożyć na 2, 3, 4 serie dzienne:)

Gość emyly
Dobre sa cwiczenia mel b na posladki, na yt mozna znalezc, polecam. Bylo trzeba zima zaczac :p plus balsamy ujedrniajace itp

Gość isobelle.
Masz rację oczywiście, ale znając mnie wszystko pięknie się zaczyna przez tydizeń, może dwa będzie wspaniale, a tu nagle: "a bo mi się dziś nie chce, źle się czuję to sobie odpuszczę ten jeden dzień" ehh.. Tak to już ze mną jest. Było tak z bieganiem, z brzuszkami, z a6w, i jeszcze więcej..

Gość ikmnju
To ja się chętnie dołączę:)

Gość maziula1990
dlatego masz nas :) wsparcie :) ja zaczne i myślę ze się nie poddam. koleżanka właśnie dzisiaj ma ostatni dzień tych cwiczen i powiem wam ze efekty są bardzo widoczne :) po 1 tygodniu stwierdziła ze jej za łatwo idzie, po 2 tygodniu stwierdziła ze coraz bardziej jej się nie chce ale skoro zaczęła to już skończy, a w tej chwili ma ostatni już 30 dzień cwiczen i jest mega zadowolona :)

Gość isobelle.
A powiedz mi jeszcze co będzie po tych 30 dniach? Jakieś codzienne ćwiczenia do konca życia czy co? ;p No bo gdyby tak po tych 30 dnaich harówki została taka piękna pupcia to to by było za piękne.

Gość maziula1990
No po treningu należny 2 razy w tygodniu wykonywać po 70 przysiadów lub rozłożyć to sobie na cały tydzień:) A jeśli efekty są niezadowalające to można rozpocząć wyzwanie od nowa :) Od koleżanki dowiedziałam się również ze przy tym treningu + 2 razy w tygodniu basen i raz w tygodniu godzina jazdy na rowerze i zrzuciła 6 kg :)

Gość cherry pie
Maziula to ja się do >Ciebie dołańczam ;) sama jestem ciekawa. Ja już dziś zaczne, bo jutro się mopgę rozmyślić ;D

Gość cherry pie
miało być dołączam się

Gość ikmnju
Ja już dzisiejszą partię zrobiłam i bolą mnie trochę tylko uda nad kolanami:-)

Gość maziulka1990
Jeśli bolą uda to znaczy ze mięśnie dobrze pracują:) Ja zaczynam od jutra bo po dzisiejszej imprezie urodzinowej to jakoś nie mam już siły na nic ;/

to i ja sie przyłącze. ja codziennie biegam i mamy taka fajna silownie kolo placu zabaw z ktorej takze codziennie korzystam wiec mysle ze nie bedzie problemu. zobaczymy jakie beda efekty:):):)

Gość losiaaa
wczoraj zaczęłam.:) dziś mam lekkie zakwasu na udach :) zjem i zaraz biore się za dzisjeszą serie :*

Gość maziulka1990
Ja już zrobiłam dzisiejsza serie:) Nie było tak źle jak się spodziewałam, ale czuje ze jutro będą zakwasy. Ale damy rade :)

Gość cherry pie
Hej dziewczyny jak tam wasze pupy ;) Druga seria zaliczona, dziś było dużo łatwiej niż wczoraj, 55 praktycznie bez przerw. Zakwasy leciutkie, głównie uda (wew. strona i tył) i trochę pośladki. Czy Wy w jakiś sposób robicie pomiary dla porównania z przed i potem, jakieś zdjęcia naprzykład?

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
a to tylko dla dziewczyn ? co jak facet będzie tak ćwiczył ? na plus mu to wyjdzie czy na minus?:)

Gość losiaaa
rzeczywiście pomiary by sie przydały i jakieś fotki :) myslałam że to pikuś takie przysiady, ale wcale nie jest tak łatwo :P

Gość maziulka1990
Ja zmierzyłam swoje obwody ale to tak dla własnej informacji:) Ogólnie chce poprawić kondycje moich nóg i pośladków:) Jeśli chodzi mężczyzn, to i oni mogą wykonywać te ćwiczenia, aby ukształtować mięśnie nóg i pośladków. :)

Gość ikmnju
Te pomiary to dobrzy pomysł:) Ja dzisiejszą serię właśnie wykonałam i strasznie bolą mnie górne okolice kolan...

pierwszy dzien zaliczony. niestety ale musialam zrobic w dwoch seriach bo nie dalam rady. z czasem bedzie lepiej ;) fajnie, ze trafilam na ten temat, pozdrawiam :)

Gość Ivo_22
Ja również dziś dołączyłam, pierwsza seria była ciężka, no ale jeśli to da efekty to warto, a nawet jeśli nie to odrobina ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziła a może wyrobie w sobie minimalną systematyczność :p

Mnie po pierwszej serii bolał dół pleców i nogi (efekt wady lędźwiowego odcinka kręgosłupa :P ) ale ogólnie jest ok. Dziś mam lekkie zakwasy w pośladkach i dach.