Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Znam 38 letniego prawiczka

Polecane posty

Gość prawdziwy oferma z niego
biedny ofus musi zaba go bronic przed innymi

"to co pisałam moim zdaniem to nie luksus tyko rzeczy potrzebne dla ich spokojnego życia i rozwoju." x jak dla mnie to możesz uznać że nic poniżej pałacu i bucików od gucciego nie zapewni dziecku "spokojnego życia i rozwoju". ciągle zostaje to samo pytanie. jak takie państwo, społeczeństwo funkcjonujące wg takich standardów będzie funkcjonowało za 20, 30 i więcej lat? czy ruszyłaś swoją tępą pałą żeby choć o tym pomyśleć?

Gość co z niego za chlop
kobiete na ratunek zawezwal zeby pomogla

Gość co z niego za chlop
zeby napyskowala bo go krzywdza i czepiaja sie a on prawie placze

każdy powinien mieć tyle dzieci na ile ich stać. Oczwyiście jeśli zamożni chcą mieć powiedzmy 3 dzieci a stać ich by było na 10 to ok, no ale jak plebs sobie robi fure dzieci to już takie fajne nie jest... Oczywiście tak być nie bedzie nigdy w 100 % no ale co złego w samej idei?

"wyobraźcie sobie że posiadam męża" ­ serio? gdybyś nie napisała, pomyślelibyśmy, że sobie to dziecko palcem zrobiłaś :D ­ " który też się zajmuje dzieckiem i daje mi odpocząć po całym dniu" ­ odpoczynek to jechanie po ludziach i garbienie się przed kompem. lol. a potem się takie dziwią, że tyją, mają płaskie dupy i mąż nie chce ich bzykać. ­ dość pierdół, idę pobiegać 🖐️

jak bedzie funkcjonować państwo? Na pewno będzie wiecej obrotnych ludzi i mniej osób na płacenie podatków na jakichś leni którym sie pracować uczciwie nie chce

no ale kto będzie sprzedawał w mcdonaldzies skoro wszyscy mają być "po dobrych szkołach"? czy "obrotni ludzie" zostaną szwaczkami? cóż ci "obrotni ludzie" będą robili, obracali się? kto ci na stare lata dupę podetrze jak nasrasz w pampersa? "obrotny człowiek" po harwardzie? kto wyprodukuje samochód, kto wymieni w nim opony, kto będzie sprzedawał w sklepie i w ogóle kto będzie wykonywał te tysiące kiepskich, nisko opłacanych prac? ty chyba ciągle nie rozumiesz co ja do ciebie mówię. twoja głupota jest po prostu piramidalna.

Gość Zuzanna Amelia & 18
19:35 [zgłoś do usunięcia] !offerma no ale kto będzie sprzedawał w mcdonaldzies skoro wszyscy mają być "po dobrych szkołach"? ­ TY i Twoje przyszle dzieci . Pasuje ci to ?

wyobraź sobie sytuację w świecie zgodnym z kretynizmami które opowiadasz. wstajesz rano, włączasz radio czy tam telewizor a tu zonk, telewizor się nie włącza bo nie ma prądu. no bo kabelek się przepalił i nie ma go kto wymienić bo wszyscy "obrotni" i "po dobrych szkołach". kto ma w roboczym kombinezonie na drabinie kuć ścianę żeby wymienić przepalony kabelek? idziesz do sklepu po bułki a tu sklep zamknięty. przecie "obrotny po dobrych szkołach" nie będzie od 6 rano stał za ladą żebyś ty tam mogła sobie bułeczkę kupić. zresztą o tym w ogóle mowy nie ma bo i tak bułki nie dojechały bo by je najpierw musiał upiec "prosty piekarz" a "prosty kierowca" przywieźć. a niestety wszyscy po "dobrych szkołach" i "obrotni". jak wg twojego kretyńskiego wyobrażenia ma funkcjonować społeczeństwo?

Gość Kanbu
Nie każdy musi mieć studia.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Kanbu - oczywiscie ze nie kazdy musi miec studia i nie o to chodzi w tym temacie.

Gość Kanbu
Z tego co tu niektórzy piszą to właśnie o to chodzi. A wiecie czemu tak jest, że ludzi nie stać na dzieci. Ponieważ tak naprawdę pieniądze za które mogliby dziecko utrzymać są im zabierane przez ZUS.

dokładnie o to chodzi. tej idiotce wydaje się że wg jej teorii powstanie społeczeństwo w którym każdy będzie "leżał i pachniał". będą rozmnażali się tylko bogaci a dobrobyt jaki zapewnili im rodzice przejdzie na nich genetycznie nikt nie będzie musiał przepychać rur i zamiatać ulic bo to przecież robi plebs a plebsu nie będzie. swojego czasu była tu taka która twierdziła że skoro mamy ponad dwa miliony bezrobotnych to gdyby było nas mniej o 2 miliony to nie było by bezrobotnych. nie wiem jak ludzie mogą być takimi kretynami ale widać mogą :D

zawsze będą fizyczni też, ale mi chodzi tlyko i wyłącznie o to, żeby biedacy się nie rozmarzali jak króliki za przeproszeniem bo robią krzywdę sobie i dzieciom, jak kogoś stać to niech ma multum dzieci.

a to że nie każdy chce zapewnić dziecku wszystkiego dobrego to nie moja sprawa

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
zobaczcie co musi zrobić człowiek który chce otworzyć głupią budę z hotdogami czy piwem:>>jeszcze musisz mieć meble z atestami i nawet farba musi być z certyfikatem "do gastronomi" a z piwem nie tak hop siup jak z hot dogiem bo kibelek musisz mieć :D to co wkleiles to sa TYLKO wymogi odnosnie lokalu w sensie budynku a jest jeszcze masa innych :D ustawa o przeciwdziałaniu alkoholizmowi naklada obowiazek jakichs tabliczek,zakazow reklamy, nie mzoe byc taki lokal blizej niz iles matrow od pewnych obiektow jak kosciol czy przedszkole co by kosciolowi w niedziele klientów nie odciagac a przedszkolaków nie rozpijac. kolejna ustawa naklada obowiazek ze musi wisiec ustawa o ochronie konsumentow .... do tego instrukcja bhp itd. niedlugo tych wywieszek obowiazkowych bedzie tyle ze w malej budzie sie nie zmieszcza :D gdyby to bylo tylko te 2 strony a4 to byloby super, baa gdyby gdzies na 2 stronach umiescili odnosniki do wszystkich aktow prawnych w odniesieniu do malego kiosku to juz by bylo cos bo obecnie wiekszosc nawet nie wie co ma miec i gdzie szukac informacji.

Gość żaba zabiega czesto o prawików
albo innych pseudo facetów z kafe. To nie przypadek :p ciekawe dlaczego tak jest

"żaba zabiega czesto o prawików albo innych pseudo facetów z kafe" ­ skoro dla ciebie pisanie na tym samym topiku to "zabieganie" to sugeruję ci, żebyś spieprzał w podskokach zanim stwierdzę, że o mnie zabiegasz/

"Jesli tak samo robisz w realu to nic dziwnego ze kobiety Cie omijaja." x tylko na ciebie to kurwa nie działa i mnie omijać nie chcesz. już nie wiem jak długo nie odpowiadam ci ani jednym słowem a ty mendzisz i mendzisz. weź już skończ. x "żeby biedacy się nie rozmarzali jak króliki za przeproszeniem bo robią krzywdę sobie i dzieciom" twoi rodzice z pewnoscią nie mieli pojęcia że takiego mongoła spłodzą i narobią tyle szkody. gdyby wiedzieli to by się z pewnością powstrzymali. nie mam zamiaru kretynko z tobą dłużej dyskutować bo wyraźnie widać że do ciebie nic nie dociera.

Po co ksztalcić kogoś, kto nie ma do tego talentu? Są ludzie co się kiepsko uczą albo sie nie chcą uczyć, wiec jaki ma sens inwestowanie w nich kasy na szkolnictwo? Zresztą moda na kształcenie była w latach 90, ludzie wydawali kasę a po studiach okazało się że nie ma praca, a ludzie po zawodówkach mieli pracę i dużo lepsze zarobki niż po studiach. Wiekszość prostytutek w polsce i na zachodzie to dziewczyny po studiach. Czytając was to cieszę się że wywodzę się z rodziny tzw patologicznej, bo dzięki temu nie spędzałem całymi dniami czasu w szkołach, jakiś zajęciach pozalekcyjnych itp, ja spędzałem ten czas na boisakch, w lasach i na stawach, dzięki temu dzieciństwo było dla mnie szcześliwe. Żal mi waszych dzieci, które cale dnie sa zamkniete w klasach, uczone jakiś bzdur, które im się nigdy nie przydadzą, rowadzono na lekcje fortepianu, mimo że talentu nie mają. Dla mnie to jest chyba prawdziwa patologia. Najwięcej prostytutek, narkomanów i samobójców wywodzi się właśnie z rodzin nowobogackich, takich jak wy, gdzie uważacie że dziecku szczęscie da wykształcenie i dużo kasy. Te dzieci powinne was zajebać jak psa, bo nawet nie wiecie ile krzywdy robicie swoim własnym dzieciom, odbierając im radość z życia i cięgle od nich coś wymagając, nie ważne czy ma na to ochotę, czy też nie. Dlatego wasze córki będą dziwkami, a wasi synowie skończą zaćpani, albo będą jakimiś peofilami.

Gość tak też ci zazdroszczę BSA
Jak cie ojciec lał i nie miałeś co jeść... :o Tylko sobie wmawiasz że miałeś "szczęśliwe dzieciństwo" bo uważasz się za jakiegoś groźnego :D

tak też ci zazdroszczę BSA- Ale miałem wolność i robiłem co chciałem. Nie zrozumiesz tego, że dziecko które nie może się szwędać po lasach, stawach, robić pułapki, wdrapywać się na drzewa, strzelać z łuku i procy, a jedynie musi się uczyć, siedzieć w czterech ścianach, być ciągle czysto ubrane i nie móc się brudzić, to szczęśliwe nie będzie. Ja miałem ciężkie chwile w dzieciństwie, ale więkoszość dzieciństwa była zajebista. Dzięki temu nie jestem dziś kalekom, jak trzeba coś w domu zrobić, to nie muszą wzywać ekipy remontowej, tylko wszystko sam umiem sobie zrobić. Ludzie którzy dzieciństwo spędzali jak dorośli, to nigdy szczęśliwi nie będą, bo nie będą po prostu wiedzieć co to jest szczeście, czyli być wolnym.

Gość popadacie w skrajności
kto tu mówił że dziecko ma się tylko uczyć? Pokaż mi proszę

popadacie w skrajności- Żeby zdobyć wykształcenie, to trzeba się cięgle uczyć, szczególnie jak się jest słabym. Do tego jak się idzie do prywatnej szkoły, wywala się ciężką kasę(rodzice) to trudno aby rodzice nie wymagali aby dziecko się dobrze uczyło w takiej szkole. Tu masz przykład rodziców, co wymagają od swoich dzieci: http://www.youtube.com/watch?v=_-clFZFdLQk

Gość popadacie w skrajności
no ty to byś się ciągle uczył i i tak nic z tego by nie wyszło :p

"Czytając was to cieszę się że wywodzę się z rodziny tzw patologicznej" Uważasz się za Aryjczyka, a twierdzisz, że pochodzisz z rodziny patologicznej?!