Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Znam 38 letniego prawiczka

Polecane posty

Dziś dom można wybudować już za 100 tys zł, będzie to mały i skromny dom, ale uwierzecie mi że idzie się zmieścić w 100 tysiącach złotych. Życie w swoim domu jest tańsze, bo można łatwo żyć prawie "za darmo" w domu, jak się nie jest księżniczką, wiec ludzie na blokach płacą po 1000 zł czynszu i do tego opłaty na miesiąc, wiec wbrew pozorom jak ktoś ma chęci, to może tanio mieszkać. Znam ludzi co dobrze zarabiają, a mają ciągle problemy finasowe, cięgle mają długi, mimo że dochód mają na poziomie 8-10 tys zł, bo nie jest sztuką zarobiać, ale sztuką jest dobrze gospodarzyć. Można mieć 1000 zł i żyć normalnie, a można mieć 10000 zł i żyć ciągle na długach. Niestety obecne kobiety nie umieją gospodarzyć kasą, po prostu ją marnotrawią, zachowują się jak małe, nieodpowiedzialne dziewczynki, które muszą mieć wszelkie zachcianki i to co mają koleżanki.

"Cytat żaby "a ludzie w polsce tak mają, dlatego ja powoli zastanawiam się nad wyjazdem, bo na mieszkanie/dom raczej sobie tu nie zarobię, a nie jestem z tych czekających "aż rodzice umrą". wolę mieć rodziców żywych... póki mogę." Żaba, ale po co ci mieszkanie zdala od rodziców, skoro jesteś sama i chcesz być starą panną. Nie lubisz swoich rodziców? Przecież koszt wspólnego mieszkania był by dużo tańszy, od kosztu mieszkania osobno, pomijam fakt że byś była sama.

Gość no dobra ale nikt tu nie
leniwa? Mam na pewno lepszą pracę od takiego szczekacza jak ty :p

myślisz, że ciąża to jest takie hop siup? O okresie i wgl o fizyczności kobiety pewnie nic też nie wiesz

Gość Boże chroń mnie od takih
"facetów" :O

brzydalu po ciązy kobieta ma odpocząć

gdzie to napisałam? Napisałam że zaraz po ciąży nie mam zamiaru iść do pracy i co w tym dziwnego? Aha i mam faceta od dawna ;) ty z takim chorym podejściem dziewczyny raczej nie znajdziesz.

Gość 980-0798
gdzie ja piszę, że masz iść zaraz do roboty? Ale nikt nie będzie się zgadzał na to, że po urodzeniu dziecka kobieta będzie resztę życia siedziała na dupie przed telewizorem no sory Dziecko ma ten roczek czy 2 latka i spokojnie można wrócić do pracy zawodowej.

Nie oszukujmy się ale w kwestiach finansowych rzucać się będą tylko ci co mają z tym problemy i chcą dobrze dla siebie a nie dla swojej kobiety :classic_cool:

jprd -.- przecież chce do pracy wrócić. Już się wyżyłeś?

Gość 980-0798
no dobra ale nikt tu nie jprd -.- przecież chce do pracy wrócić. Już się wyżyłeś? 3 Ty może chcesz wrócić ale większość kobiet tutaj chciało by całe życie być na utrzymaniu faceta a to z kolei oznacza frajerstwo faceta. Odpowiedz na pytanie: Co byś sądziła o facecie, który utrzymuje kobietę i dziecko (nie mówimy o życiu żadnej Angeliny tylko przeciętnej polki) a kobiecie nie chce się pracować tylko siedzieć w domu? Czy gdyby taka sytuacja była z twoim facetem i jego byłą to na pewno pomyślałabyś " co za frajer daje się robić w balona"

Gość 980-0798
Dajmy na to odwrotną sytuacje: dorosły zdrowy chłop siedzi w domu a kobieta go utrzymuje. Czy Twoim zdaniem taka kobieta to frajerka? Moim zdaniem tak tak samo sytuacja tyczy się kobiet, które migają się od pracy pozostając w domu (niby dla dziecka) przez 4 czy 5+ lat przy okazji ciągle narzekając, że w domu ciągle czegoś brak.

zależy ile on zarabia. Jak by sam harował to nie fajnie ale jakby oboje dużo zarabiali i wspólnie podjeli decyzję że kobieta zostaje w domu to nie widzę problemu