Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lux de Lux

suknia ślubna do oceny

Polecane posty

Gość IwonaMMMMMMMM#
mi się bardzo podoba ale sama bym takiej nie założyła bo niestety do tej sukni trzeba mieć extra figurę no i być wysoką kurdupel poniżej 172 cm bedzie w niej wyglądał kiepsko

Gość Lux de Lux
fak rozmiar 34 max 36 !! ja mam 165 myślisz że będzie ąż tak źle?? zakochałam się w niej , a od ponad półtora roku przeglągam i nigdy żadna mnie specjalnie nie ujęła ;/ Dodam że mam figurę klepsydy do ślubu jeszcze rok wieć i dieta na pewno będzie. Włosy też chciałabym mieć upięte w ten sposób mam długie ok 70 cm wiec spoko, no i te kolczyki !!! marzą mi się duże i długie wiszące.

Gość Lux de Lux
druga fotka to tyl.... plecy i koroneczka mmmmm

Gość Malyyyna
Przud jest super :) ale tył średnio mi się podoba. Ale najważniejsze, żebyś Ty się dobrze w niej czuła :)

Gość fdsfff
ładny dół, góra taka sobie

Gość Malyyyna
przód* przepraszam za błąd :)

Gość KICIAAAA,28
przepiekna....szlachetna,dostojna,ale tez skormna...bardzo elegancka ,niby klasyczna a taka dostojna...,nie pogardziłaby nią zadna królewna...:) pieknei podkresla talię...ale nei mozna miec zadnej faldki... co do wzrostu ...hmm....mysle ze nie ma tu naczenia czy jestes kurdupel czy tyczka...:P (zawsze mozn azalozyc szpilii)...lliczy sie bys miala idealną smuklą talię....dobre proporcje...wciecie w tali,smukle waskie ramiona...i ladne delikatne rece . ,mysle ze ten fason... korzystnie wydluuzy kazdego kurdupla...te rękawki sa urocze... chyba troszkę w bioderkach jest za obcisla i mogla by byc przykra niespodzianka przy siadaniu...:)

Gość brzózzzka
Myślicie że na 155 cm wzrostu ta suknia by pasowała?

Gość IwonaMMMMMMMM#
przymierzałam podobną a mam 168 cm i również figurę klepsydry ogólnie nosze rozm 34/36 ale jestem za niska do tego typu sukni więc ty autorko również będziesz wyglądać w niej kiepsko ale warto przymierzyć aby sie przekonać , pamietaj jedynie że modelki zazwyczaj stoją na podeście którego nie widać dlatego one zawsze wyglądają w tych sukniach doskonale a niestety zwyła dziewczyna nie może sie poszczycieć 2m nogami :) ale tak jak mówie puki nie przymierzysz to sie nie przekonasz

Gość KICIAAAA,28
fotograf tak uchwycil modelkę...(od dolu robione zdjecie na kucaka).,ze wydaje sie ze ona ma dluuugasnie nogi..,to poziome odciecie nad pepkiem tez poteguje ten efekt... moim zdaniem sukieneczka idealna dla chudego kurdupla z miseczką A

Gość Lux de Lux
no właśnie z miseczką A i tu jest problem z moim C :P koraliki cekinki i krysztakłi baaaaaaaaaaardzo będą optycznie powiększać biust ;/ jejku ale jest taka śliczna ;P a co to fotek to wiadomo , że jest ostry retusz wysmuklanie i wydłużanie sylwetki.

Gość IwonaMMMMMMMM#
tak jasne oczywiście to wszystko to jest efekt photoshopa na Boga dziewczyny ja rozumiem że wam się wydaje że to wszystko zdziałały wysokie szpilki i fotograf który tak uchwycił zdjecie ale prawda jest taka że oprócz tego one stoją na podwyższeniu / podeście podam wam prosty przykład http://www.jasminestyle.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=7:collection-bestsellery&Itemid=95 widzicie gdzieś na tym zdj nogi modelki ??? bo ja nie wiec wniosek jest prosty modelka na czymś stoi

Gość Lux de Lux
hehe no, ale przecież wszystkie dziewczyny zgodnie przyznały ze modelka jest wysmuklona lub właśnie stoi na podeście i nikt nie kwestionuje tego o czym ty mówisz ;) NA BOGA :p

Gość Lux de Lux
A tak w ogóle to może widziałyście gdzieś podobne do tej w innych kolekcjach, bądź w podobnym stylu ;)

Gość cudo 9809-
cudo... tylko czy w takiej wygodnie sie tanczy hmmm ?

Gość Lux de Lux
dziewczyny proszę wypowiadajcie się czy Wam się podoba, bo głównie o to mi chodzi czy suknia się podoba, już bez wdawania się w szczegóły komu i do jakiej figury pasuje. ;) a Wszystkim bardzo dziękuję za komentarze :)

Gość Kasiccca123
Gość Lux de Lux
Kochana nie wiem, jaką masz sytuacje i dlaczego tak uważasz, że nigdy, ale uwierz mi ja też tak kiedyś mówiłam ;) Zycie jest nieprzewidywalne :)

Gość Kasiccca123
bo mój ukochany mi to zadelkarował i nic tego nie zmieni nawet plagi egipskie znam go juz 6 lat

Gość Lux de Lux
przykro mi, ale porozmawiaj z nim o tym, znam związki które W OGÓLE nie myślały o ślubie , a finał finałów na ich weselach bawiłam się znakomicie ;)

Gość Lux de Lux
spójrzcie co znalazłam, bardzo ładnie się prezentuje, aczkolwiek myslałam, że materiał dołu jest troszkę jakby "sztywniejszy" :P

Gość Kasiccca123
w sumie jest mi dobrze tak jak jest tylko czasami odzywa sie we mnie głos ze ja tez bym tak chciała jak moje koleżanki ;] rozmawiałam nie bede go meczyc nie to nie ;] i tak go kocham

Gość Lux de Lux
no i gitara gra ;) pozdrawiam ;) dobranoc jutro tu zajrzę ;)