Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilińska M.

Firma dekoracyjna - Szczecin i okolice

Polecane posty

Gość Kilińska M.

Mam do was pytanie, moje kochane. Przede mną uroczystość weselna, która zbliża się się coraz to większymi krokami. Potrzebuję pomocy, a mianowicie chcę zatrudnić firmę, która zajmie się udekorowaniem nie tylko wnętrza lokalu, ale także samochodu oraz w kościele. Być może jeszcze czegoś :) Znacie firmy, które moglibyście polecić?

Gość refgedgfcwgf
ja miałam wesele w Hetmanie, tam było zorganizowane ozdabianie więc tym nie musiałam się martwić, ozdabianie samochodu to naprawdę żaden problem gotowe ozdoby kupiłam koło dworca pkp jest taki sklep polecam tam jest wszystko, a ozdabianie kościoła firma na krzywoustego nie pamiętam numeru gdzieś tam gdzie jest Kupiec tylko po 2 stronie, a dywan w kościele ma rozlożyć kościelny

Gość Maoil
Ja skorzystałam z usług z firmy AiB Dekoracje i jestem bardzo zadowolona. Sprawdzili sie bardzo fajnie, na początku miałam wątpliwości w sumie niepotrzebnie. Wszystko ładnie przygotowali ;)

Gość gość
Popieram powyższą użytkowniczkę. Również miałam możliwość w przeszłości z nimi współpracować przed uroczystością weselną mojej siostry. Spełnili oczekiwania, bardzo starannie przyłożyli się do pracy.

Gość mik kovalajnen
Nie wiecie czy mają swoją stronkę internetową?

Gość haleczka34
Dzięki że ktoś wrzucił adres stronki dzięki temu dowiedziałam się że siedziba tej firmy dekoracyjnej jest w Szczecinie na ul Gierczaka :)

Gość gość
witam !! ja znam za to bardzo solidną i dobrą firmę, która zajmuje się przystrojeniem i florystyką wesela :www.zemlerdecor.com i jest ze Szczecina ! tworzą naprawdę magiczną atmosferę.. warto zaczerpnąć inspiracji nawet na ich stronie ostatnio mój kolega brał ślub i właśnie korzystał z usług pani Katarzyny Zemler - wszsycy byli oczarowani całością jak i dbałością o każdy detal :) Pani Katarzyna osobiście kieruje swoją grupą weselną za każdym razem wzorowo :) polecam!

Gość gość
haleczka34 - chyba na Emilii Gierczak, jak już. Ja tylko AiB kojarzę.