Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierrrrrrraaaa

Polacy to aż takie brudasy?

Polecane posty

haha, dobre kpiny, żel za 100, nie dziekuje, wole naturalne mydło jak i tak wiadomo ze te tansze firmy po czasie biora receptury od tych droższych wiec to bez sensu, ale jesli to pasuje to Twój wybór, ja nie lubie marnowac pieniedzy na takie duprele

Gość zapuszczona jak chlewik
czuje sie jak z innej planety , gdy slysze ze ktos sie kapie codziennie w wannie lub uzywa antyperspirantu codziennie, goli pachy itp.

Gość erwerwerwerwer
" A potem wszyscy się dziwią, że w autobusach/tramwajach/pociągach tak śmierdzi. Nie jest Wam wstyd, że jesteście brudasami?" a co do tych tramwajów , autobusów, to jest tak, że u nas nie ma klimatyzacji w nich, do tego ludzie są przewozeni jak bydło, stłoczeni, jedn na drugim, do tego ok. 50 stopni, i jak myslisz, jakim cudem mieliby pachniec? Na zachodzie mimo że ludzie sie rzadzkiej myją, tak nei smierdzi, bo maja klimę, i transport publiczny jest znacznie b wygodny i mnie zatłoczony, tam nie ma problemów jak w Polsce, kto ma ustapic komus miejsca, kazdy ma miejsce...

Gość azerik
Ja rowniez biore prysznic codziennie. W lato w zaleznosci od potrzeczny 2-3 razy dziennie, zeby po prostu sie oplukac. Wlosy myje codziennie lub co 2 dni. Do mycia twarzy uzywam zelu, ktory jest idealny do mojej cery. Nie ma sie co klocic, bo niektorym kobietom wystarczy woda, innym mydlo, a inne beda uzywaly do twarzy zeli. Kazda skora jest inna i ma inne potrzeby, wiec najwazniejsze to znalezc to co nam odpowaida. Balsamuje sie rowniez codziennie, bo mam bardzo sucha skore mimo ze pije 1,5-2 litry wody dziennie. Jesli nie posmaruje sie po kapieli to nastepnego dnia skora jest az biala. Poza tym lubie jak skora jest miekka i gladka.

Gość love az po grup
smirdolinki

Gość dsdfdffdffg
autorka to jakas debilka. woda coraz droższa a ja mam sie 3 razy dziennie kąpać. tak wiesz, kapie sie gora 2 razy na tydzien i gowno ci do tego. a jak jeszcze woda pojdzie w gore to bede sie myc raz na miesiac. nie do ludzi miej pretensje tylko do skurvysynow co ciagle podnoszą ceny wody idiotko

Gość akuratna
prysznic raz na pare dni, jak jest zimno to rzadziej bo sie nie poce. wanny nie mam. balsam starcza mi na rok

Gość erwerwerwerwer
to pewnie jakas gówniara, co mysli, ze Włochy to są mniedzy nogami, nei denerwuj się. nawet lekarze nie zalecacja juz codziennego kąpania, tylko zwykłe mycie

Gość sierrrrrrraaaa
Nie nazywaj mnie idiotką brudasko :) Nikt nie każe 3 razy dziennie. Gdybyś się postarała mogłabyś mieć teraz lepszą pracę i więcej pieniędzy. Najlepiej zwalać na rząd, dostawców wody a do roboty to nikomu się nie chce wziąć. Nie mów mi zaraz, że nie ma pracy a jak już to za 1000zł. Praca jest dla ludzi wykształcony, lub posiadających fach. Nie ma tak, że każdy ma podane na tacy wszystko. Nie dość, że brudna to jeszcze aż słoma z butów wystaje sądząc po Twoich wypowiedziach. Takim słownictwem i poniżaniem reprezentujesz niziny społeczno-intelektualne potocznie zwane 'wiochą'. Za trudnych słów użyłam? Może coś wytłumaczyć? haha;)

Gość sierrrrrrraaaa
Proszę Was;) Mam 20 lat i jestem dosyć ogarnięta. Znam płynnie 3 języki a Wy nawet po polsku nie potraficie się dobrze wysławić, więc proszę mi tutaj nie ubliżać:)

Gość akuratna
a ja mam kasy dosc, a myje sie rzadko, to niezdrowe. wode mozna tez oszczedzac ekologicznie, nie tylko ze wzgledu na maly dochod.

Gość erwerwerwerwer
sierrra - nie kompromituj sie juz, to własnie ludzie z wiejskim pochodzeniem obsesyjnie się szorują, bo myślą, że cały czas czuc od nich gnoj, takie kompleksy juz maja... wiem, że pewnie w twojej szkole specjalnej kładziono nacisk na higienę, bo się bano, że bedziesz widelcem wygrzebywac kupę zamiast sie podcierac, ale to juz przeszłosc, więc ogarnij się troche

Gość akuratna
wysławić ;) panno wysztalcona

Gość dsdfdffdffg
ojojoj z gównem śmierdzącym gadać nie będę, bo może sie myjesz 3 razy dziennie ale intelektualnie po prostu śmierdzisz :D nie martw się dziecko, skończysz szkołę, zaczniesz szukać pracy, to wtedy pogadamy. Bo na razie to jak widzę rachunki za wodę płaci tatuś z mamusią wiec możesz się kapać 5 razy dziennie ;)

Gość dsdfdffdffg
erwerwerwerwer :D to pewnie prowo jakiejś gimnazjalistki, ktora nie zna zycia. poczekamy zobaczymy. jaką ty szkołę skończysz i ile będziesz zarabiać. a moze bedziesz wlasnie robic za 1000 zl czego ci życzę. ciekawego czy wtedy jak ci rachunek za wode przyjdzie 300 zl to tez takie tematy bedziesz zakaldac ;)

Gość szpaniec
myjta sie ludziska. codziennie, dwa razy dziennie, osiem razy dziennie, jak smierdzita to sie myjta!!!!!

Gość sierrrrrrraaaa
Chodzę do najlepszej szkoły w mieście, więc niestety muszę Cię zmartwić:) Ależ Wy macie kompleksy:) Aż śmiech bierze:)

Gość sierrrrrrraaaa
Więc wolę się 'obsesyjnie szorować' niż być niezadbaną fleją :)

Gość szpaniec
za to ty jestes wypucowana jak psie jajco, i dobrze, przynajmniej nie smierdzisz jak menele w autobusie. taka pachnaca bym wytarzal w kupie siana u mnie na wiosce

miedzy fleja a obsesyjnym szorowaniem jest jeszcze cale spektrum zachowan higienicznych. moze mam dziwny nick ale nie mam sie za zapuszczona naprawde ;)

Gość sierrrrrrraaaa
A najśmieszniejsze jest to, że jestem hejtowana za... no właśnie. Za to, że dla mnie codzienna kąpiel to podstawa podstaw? Dokąd to wszystko zmierza to ja już naprawdę nie wiem. To jest aż obrzydliwe. I Wy tak chodzicie z brudnymi strefami intymnymi? Przecież tak się nie da żyć. Nie wstyd Wam, drogie hejterki? Nie myślcie, że to jakiś atak, bo swoje już powiedziałam. Teraz jestem ciekawa jak Wy się z tym czujecie. Z tą świadomością, że jest tam całe multum bakterii.

Gość ciesz
się, że nie masz inych problemów.

jak sie nie bedziesz szorowala i tak zostanie cale multum bakterii, naprawde. strefy intymne raz dziennie mozna przemyc wodą. przeciez nikt nie pisze ze w ogole sie nie myje, podejrzewam ze miejsca intymne przecieraja lub podmywaja :)

Gość sierrrrrrraaaa
Tak wiem, że zostaną:) Ale po kąpieli od razu można się poczuć świeżej i w ogóle:) Dla mnie codzienna kąpiel to przyjemność:D

widocznie nie masz problemow ze skora. ja po kapieli czuje sie zle, skora jest sciagnieta i przesuszona. probowalam uzywac na nia balsamow aptecznych ale rzadsze mycie lepiej zdalo egzamin.

Gość sierrrrrrraaaa
Jakieś tam mam:) Lekko mi się przesuszała kiedyś:) Polecam Ci żel z Yves Rocher:) Jest taniutki, bo raptem 16zł około, a działa fenomenalnie:) Zero przesuszenia, wręcz przeciwnie;) Cudownie pielęgnuje skórę:)

to zel do mycia? dzieki. moze sprobuje. poki co myje sie zelem dla dzieci lub sama woda i tez jest fajnie.

Gość higiena to podstawaaaaaaaaaaaa
myjecie sie sama chemia, ktorastam bierze prysznic 3 razy dziennie i sie dziwi ze skora przesuszona i trzeba balsamy wcierac. producenci chemii zacieraja rece. ja sie myje 2-3 razy w tygodniu wlasnorecznie zrobionym mydlem, wlosy tez nim myje. codziennie to tylko zeby. uwazam sie za czyscioszke.

Gość Fgfgf
Moja koleżanka myje sie dwa razy w tygodniu , swoje dzieci tez myje dwa razy w tygodniu ; w środę i niedziele .