Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iqquana

Tarot - wędrówka człowieka

Polecane posty

Gość bardzo Cię proszę
Rozumiem ale ja juz o wróżbę nie proszę jedynie dopowiedzenie co w kartach pokazało się wczesniej...

Gość Złoty pazurek
Przypominam się porazkolejny 1. czy Andrzej mnie kocha? 2. czy kiedyś zapomnę o Andrzeju? 3. czy założe rodzinę i będę miała dzieci?

Gość olga22
Witam! Napisałam do Pani w poprzednim wątku, wiem że dzisiaj Pani już nie ma siły wróżyć ale błagam tylko 1 pytanie. To dla mnie bardzo ważne. Czy mój ukochany jutro do mnie wróci (będziemy nadal razem)? Anna 2.10.1991

Gość Larissa82
Mam nadzieje, ze i ja otrzymam wskazowke od Ciebie. Moje pytania: 1 Czy bde miala kiedys zwiazkek i dzieci 2. Czy moja przyszlosc jest w Polsce czy za granica 3. Czy moj ojciec odezwie sie do mnie Serdecznie dziekuje i pozdrawiam

Gość lkopius
Ja poprosze o wrozbe jak jutro wypoczeta wrocisz.kiedy znajde stala prace,lub jakakolwiek.24.01.1986.jak tak to kiedy?pozdrawiam

Gość lubiaca blondynów
czy facet z którym się spotkałam (blondyn, zaiskrzyło po obu stronach) i o którym wciąż myślę, mimo że on mnie wysmial doceni fakt, że nie pozwolilam mu na więcej na aszym jedynym spotkaniu i w końcu skontaltuje się że mną sam z siebie? wolałabym nie robić tego pierwsza. Dorota, 12.11.1991 r. jest ktoś lub coś co mogłoby szkodzić, choćby w teorii, naszemu potencjalnemu związkowi? on Rafał 3.12.1985

Gość h.e.l.p.
agnieszka ur.14.07.1979r. - czy ten, o którym myslę to Ten Jedyny? czy będę mieć dzieci? :) jak będzie rozwijać się moja sytuacja zawodowa w najbliższym czasie? jeśli będzie miała pani chwilę to i ja poproszę o postawienie kart...

Gość S_a_r_a
1. Jak pójdzie mi matura? 2. Kiedy wyzdrowieję? 3. Jakich zmian mogę się spodziewać w moim życiu? 21.01

Gość chicoritta
Ja także ponawiam prośbę o wróżbę z poprzedniego tematu Anna 10.08.93. Kiedy(o ile w ogóle) będę szczęśliwa, na czym polega moja karma i czy kiedykolwiek będę w stałym związku ?

07.11.1989 1. gdzie i kiedy szukac pracy badz innego zarobku 2. ktora z dzieczyn jakie znam sie zainteresowac lub gdzie szukac "nieznajomej" te dwa mi starcza trzecie do ew pytan po odp

Gość nivEJABLE
13.08.1968 - jak mi sie ulozy w pracy ,zmienic ja czy nie?? moje malzenstwo,czy bedzie trwalo do konca? z góry dziękuję :-)

Gość victoria2@vp.pl
victoria 22.04.1992 ile bede miala dzieci ? czy bede w zyciu szczesliwa? jak bedzie mial na imie muj partner

Gość Kwiatuszekk majowy
1.Kiedy wroce do kraju na stale(amoze wyladuje jeszcze gdzie indziej)? 2.czy i kiedy otworze swoja wlsna "gastronomie"(kilka pomyslow mi chodzi po glowie)? 3.Czy granie na gieldzie to dobry pomysl dla mnie? 04.05.83

Gość takie pytanie
on 03.12.1975 czy oszukiwal mnie? czy jeszcze z tego cos bedzie? czekac czy brac sie za nowa znajomosc?

Magda 16.12.1978 1 czy znajdę pracę 2 czy w tym roku znajdę miłość 3 czy moja siostra wyzdrowieje

Gość kkkkkkkkkkk
3.08.1988 malwina kiedy znajde satysfakcjonującą pracę? i kiedy zajde w ciąże?

Gość MggggIeeeeeeełkAAAAAA
1. KIEDY WYJDĘ ZA MĄŻ ZA KOGO I KTO TO BEDZIE I GDZIE GO POZNAM???? 2. JAK ZE ZDROWIEM?? 3.JAK WIDZISZ MÓJ OBECNY ZWIĄZEK??

Gość kaaaaaaaakaaaaaaa
Katarzyna 14,02,1986 1 Co z moja coreczka , czy bedzie zdrowa i szczesliwa, czy jestem dla niej dobra matka 2 co z moim obecnym zwiazkiem 3 Czy bede wreszcie szczesliwa i znajde milosc zycia?

bardzo Cię proszę Chodzi o jej niewierność, on jej wierzy, ufa, kocha ją. Jeśli dowie się o niewierności, nie uwierzy w nią. Jeśli chodzi o szkołę karty znów dają odpowiedź, że wszystko zależy od ciebie. Ważna jako koleżanka.

Gość Kiwi Mama
Przypominam się z wczoraj :) Kasia 04.06.1988 1. Jaka będzie płeć dziecka, które urodzę? 2. Czy obronie pracę magisterską w czerwcu? Jeśli nie, to kiedy? 3. Jak się ułożą nasze finanse? (chodzi o pracę męża, zarobki itp ) DZIĘKUJĘ

Gość ojejeczku
Agnieszka 30 07 1985 1. czy dostanę umowę na stałe w firmie w której pracuję 2. czy w moim życiu uczuciowym coś wskazuje na zmiany 3. czy będę miałą stabilną sytuację finansową

Gość taka_se_kobitka
Proszę o odpowiedź na pytania: 1. czy mężczyzna z którym jestem szczerze mnie kocha? 2. Czy wreszcie doczekam się upragnionego dziecka? 3. Czy mogę być spokojna o pracę, którą obecie mam? Basia, 20.04.1986 r.

co będzie z moim zdrowiem 1. Problemy ze zdrowiem, konieczność zrobienia badań, sygnalizowanie problemów z wątrobą, trzustką. 2. Tak, jest Tobą zainteresowany.

Gość karuzela na Bielanach
hej! ja tez poprosze 1. czy bede miala drugie dziecko? kiedy zajde w ciaze? 2. czy dzidzia bedzie zdrowa? jaka plec? 3. Czy zdecydowac sie na kupno malego kotka? czy to bedzie dobra decyzja? (pytanie jak najbardziej powazne! ) aga 19.05.76 dzieki 🌻

pytanie1 1. W waszym związku istnieje duża niezgodność pragnień i celów, dużo konfliktów i problemów, wątpliwa przyszłość związków. 2. Dwulicowość w uczuciach, ucieczka w pracę, stagnacja. 3. Bardzo możliwe.

Gość 21 luty 1979r Tomasz
zostałem pominiety

witam Cie:) mialam Ci przypomniec za dwa dni o ponowne rozlozenie mi kart,pamietasz? czy pytania musze powtorzyc? to bylo na innym watku...

kasia1892 1. Przejdziecie kryzys ale prawdopodobnie małżeństwo przetrwa. Jednocześnie karty mówią iż to nie będzie związek do końca życia. 2. Nie prędko, jednocześnie karty przestrzegają cię przed zdobywaniem pieniędzy w sposób nielegalny, gdzieś na boku, może to się skończyć źle. 3. Nie, mowa raczej o twoim przekwalifikowaniu się i znalezieniu pracy w kraju.