Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iqquana

Tarot - wędrówka człowieka

Polecane posty

a wlasnie mam pytanie Karty tego nie zdradzają, będziesz mieć dziecko, ale kiedy nie wiadomo.

galen 1. Mogą wystąpić problemy z zajściem w ciążę. 2. Zmiana miejsca zamieszkania. 3.Przyszłość dobra. Ps. Prosze o nie zadawanie pytań w tak chaotyczny sposób. Prosze najpierw przemyślec o co macie ochotę zapytać i pytanie umieścić w 1 poście. I tak jak wspominałam - 3 PYTANIA NA JEDNĄ OSOBĘ.

Gość uuuuooooaaaalloo
20.05.92 1. Kiedy wyjdę za mąż? 2.Ile bede miała dzieci? 3. Kiedy mój narzeczony wyzdrowieje?

Gość MOnika MS
Wrózka wczoraj skorzystałam z Twojej wrózby i innej wrózki zadajac te same pytania i o ironio wasze odpowiedzi były zupełnie rózne .Ty odpowiedziałas ze moje małżenstwo nie przetrwa i ze bede miała dziecko .Tamta ze przetrwa i nawet powiem ze była to dobra decyzja i ze dziecka nie bede juz miała . Teraz juz mam metlik w głowie .

Gość uuuuooooaaaalloo
prosze mi odpowiedzieć, bede bardzo wdzieczna

Gość karuzela na Bielanach
hej witaj! to jeszcze raz ja.... mam jeszcze jedno pytanie jesli mozna, dotyczy drugiego dziecka (drugiej ciazy). Czy ta ciaza pojawi sie jako wpadka? chodzi mi o to, czy musze sie dalej "aktywnie" starac by ta ciaza sie pojawila? czy to bedzie tak mimochodem.... pytam bo staralam sie dlugo o ciaze, nic nie wychodzilo, wiec przestalam sie starac bo psychika mi juz siadala... mam nadzieje, ze mnie dobrze zrozumialas :) i kiedy moge sie jej spodziewac? o dziekuje Ci bardzo i pozdrawiam 🌻 o aga 19.05.76

doska11111 1.Odwlekanie decyzji o ślubie, ślub nie pewny. 2. Nie, z powodu problemów zdrowotnych. 3. Okazja na zdobycie pracy pojawi się w dopiero na jesieni

Dziekuje za odpowiedz. Prosze, bezczelnie o jeszcze troche. 1. Jak wyglada perspektywa mojego macierzynstwa? 2. Jak wyglada przyszlosc zwiazku, w ktorym jestem? 3. Jak wyglada sytuacja z moim zdrowiem? Z gory dziekuje i cierpliwie czekam. Justyna 1982.03.16

MOnika MS Podstawową zasadą korzystania z tarota jest niezadawanie tych samych pytań. Pytając o to samo zaburzasz pewien porządek. Tego się nigdy nie robi. A dlaczego? Bo w sytuacji gdy "sprawdzasz" tarot musisz się liczyć z tym, że już nigdy tarot nie zdradzi ci prawdziwej przyszłości. Będzie Ci radził źle, odwrotnie, na złość - ale nigdy już przychylnie Tobie. Przykro mi ale w obecnej sytuacji nie jestem już w stanie Ci pomóc.

to jeszcze raz ja.. :) 8.06.1982 wczesniej karty powiedziały że znajde miłośc i wyjdę za mąż wiec następne pytanie: kiedy poznam swa miłośc i wyjdę za mąż? czy wiadac mniej wecej czas?

mundiallllllll 1. Dobre małżeństwo, dobra przyszłość. 2. Prawdopodobnie 3. 3. Możliwa choroba, konieczność przebadania się, możliwe problemy z utrzymaniem ciąży.

Kasia_38 1. Niska samoocena jest powodem problemów ze znalezieniem pracy, zmiana nastawienia, szkolenie, pomoże w znalezieniu pracy. Ale najpierw - inwestycja w siebie. 2. Związek z problemami, możliwe rozstanie. 3. tak.

Gość Agat-a
jak można wierzyć w te bzdury

dona9898 1.W mażeństwie ogromne zmiany, możliwy powazny kryzys. 2.Uważaj na swoje zdrowie. 3. Perspektywa dobrej pracy, osiąganie sukcesów zawodowych, satysfakcja.

Katarzyna 17.06.82 1. Prawdopodobnie ciąża w przyszłym roku. 2. Możliwe problemy finansowe, złe gospodarowanie się pieniędzmi. 3. Według kart nie bo z tego wynikną problemy w rodzinie a w raz z nimi powyższe problemy finansowe.

a ja mam taki problem Zamiast wizyty u księdza proponuję wizytę u psychiatry bo takie postrzeganie świata może świadczyć o nerwicy a nie o konieczności przeprowadzania egzorcyzmów.

Ilona 15 styczeń 1983 Szczepan 18 sierpień 1982 pytania: 1. Jak ułoży nam się wspólne życie? 2. Jak będzie wyglądała nasza sytuacja mieszkaniowa? 3. Czy będziemy mieli dzieci? Z góry dziękuję 🌻

heheh to w sumie dobrze,ze tak wyszlo:D to jak tam z tymi moimi kartami? wyszlo cos znowu?:)

Gość pseudonim dla siebie
Sandra 23.12.1989 , Rafał 13.07.1981 1.czy będziemy mieli 2 dziecko jesli tak to jaka będzie płeć . 2.czy pisane jest nam w ogóle być razem ?

.hmm... No więc mamy powtórkę z rozrywki, mianowicie: kłopoty w rodzinie, brak poparcia ze strony rodziny, nielojalni ludzie w w Twoim otoczeniu, rozwód, romans, czas zastanowienia się nad sobą, cisza po burzy. Problemy wywołujące chorobę - depresja, nerwica. Jednocześnie zapowiedź nowego, początek nowego związku. Narodziny nowego życia. Dziecko(!). Karty pokazuję teraz namiastkę owego mężczyzny, wskazują na mężczyznę, na jego negatywne cechy: niewrażliwy, bez skrupułów, wybuchowy, twardość, nerwowość, umiejętność manipulowania innymi.

wiec czy ja bede z tym owym mezczyzna? czy on jest wolny? jakie beda jego intencje wobec mnie?