Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iqquana

Tarot - wędrówka człowieka

Polecane posty

Gość takie pytanie
tarocistko odpisz na maila

Gość jabłuszkoooo
kiedy pojawi się prawdziwa miłość?

Gość ciasia84
ASIA 1984 04 24 1. Co z moim małżeństwem? 2. Czy mąż bedzie żałował 3. Czy będę jeszcz w związku On Sylwek Koziorożec znak dziekuje z góry

Gość Słońce to ja
Przypominam się 1 pytanie o miłość- jestem sama, czy cos może sie zmieni? kiedy? 2 pytanie o prace - czy będę zadowolona z nowej pracy? czy rozwinę się tam?

igguana,musze uciekac,jesli znajdziesz chwile,napisz mi i nie dziekuje...za wrozbe sie nie dziekuje:) pozdrawiam

Gość pipsy
25.02.1979 1 czy będę miała córeczkę 2 co z budową domu 3 czy zamykać interes ze wspólniczka

Gość olga22
Chciałabym jeszcze o coś zapytać jeśli byłaby Pani taka dobra:) Ostatnie pytanie. Dlaczego mój związek nie ma sensu? (wszystko wydaje się być dobrze dlatego chciałabym więcej się dowiedzieć, żeby nie tracić bez sensu życia) Anna 2.10.1991 Bardzo proszę

Gość Larissa82
Bardzo dziekuje, za wrozbe. Chcialabym jeszcze raz zapytac, poniewaz nie daje mi to spokoju. Na moje pytanie czy bede w zwiazku i czy bede miala dzieci karty odpowiedzialy, ze jest to mozliwe. Zyje cale zycie sam i chcialabym wiedziec, czy w najblizszym czasie widac jakas szanse na zwiazek. Diekuje pieknie

Gość kleszczu1992
1.Czy dojdę do dawnej formy w ćwiczeniach? 2.Czy poznam jeszcze prawdziwych przyjaciół? 3.Czy poznam dziewczynę o jakiej marze?

Gość MGIEŁKKAAA
TO NAPISZ PROSZĘ JESZCZE RAZ, POZATYM JA CIĄGLE ŚLEDZĘ TOPIK NON STOP I JAKIMS CUDEM NIE ZAUWAŻYŁAM ODPOWIEDZI

Gość pralinka truflowa :)
Dziękuję :) Wszystkiego dobrego :)

Gość Cichy131313
Wrozko,bardzo,bardzo prosze o wrozbe. moje pytania to 1.czy usmiechnie sie kiedykolwiek do mnie szczescie i uda mi sie przynajmniej odrobic straty na gieldzie,czy powinienem juz sie z tym pogodzic i wycofac reszte kapitalu? 2.co z mojm zdrowiem,czy umre na zawal albo raka? 3.czy udz mi sie doprowadzic moje zycie do porzadku i zalozyc kiedys rodzine,czy do konca zycia bede sam? Moj znak zodiaku to koziorozec.

Gość to jeszcze nic ale 2 geje adop
Małżeństwo gejów, które adoptowało dziewiątkę dzieci, zgwałciło dwójkę z nich. Chłopcy w wieku 15 lat i 5 lat złożyli śledczym wstrząsające zeznania o tym, jak byli maltretowani przez swoich opiekunów. Dzieci były gwałcone, straszone bronią i bite. Prokuratorzy postawili mężczyznom zarzuty molestowania nieletnich. Niebawem zacznie się proces.

MGIEŁKKAAA Po pierwsze nie pamiętam już jakie były odpowiedzi, po drugie nie mogę pytać tarota drugi raz o to samo. Na chwilę obecną muszę przeprosić pozostałych pytających, mam problemy z internetem, jak tylko to się unormuje, odpowiem na resztę pytań, pozdrawiam.

Gość bombowadg
Witaj. 1. Kiedy mogę spodziewać się dziecka? 2. Jak w życiu uczuciowym? 3. jak z finansami?

Gość bombowadg
koziorożec 02.01.1992

Gość aneta aaaanettta
Co mnie czeka w podrozy w maju aneta 7.3.85

Gość liliaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ja też chcę 1. czy mój kochanek mnie kocha 2. czy będę w innym związku 3. czy będę szczęśliwa jeśli możesz

Jeszcze raz ja ;-). Jestem tak podekscytowana tym co napisałas, ze wolę się jeszcze ra zupewnić. Czy aby na pewno oświadczy mi się w tym roku? Jakos nie chce mi się wierzyć ;D. ja 6.05.1988, on 11.08.1987

Gość FUFF
NARZECZONA - nie pyta sie o to samo.

Gość soletta
Jakie sa jego uczucia i zamiary w stosunku do mnie? on 28 06 1975 ja 23 03 1979

Gość NieudacznikO1
Wrozko,prosze o wrozbe,mam takie pytania 1.czy kiedykolwiek zdobede sie na odwage,by skonczyc ze soba, 2.czy dlugo bede musial sie jeszcze meczyc na tym swiecie 3.czy spotka mnie szczescie w postaci jakiejs bardzo ciezkiej,nieuleczalnej choroby,(co karty na to,bo mam juz klopoty zdrowotne i nie zamierzam nawet palcem kiwnac,by zaczac sie leczyc,czekam z utesknieniem,kiedy zdechne).

witam. Igguana jestes tu jeszcze? mam nadzieje,ze bedziesz i mi pomozesz...czekam z nieceirpliwoscia:(

Gość ciasia84
ja też czekam....:)

Gość olga22
Czekam :):):)

Gość tylko ludze o niskiej \
iinteligencji daja sobie wruzyc

Gość takie pytanie
do powyzej: kup sobie slownik

Gość anka_mooo
mam jeszcze pytanie: Czy poznam nowego mezczyznę i czy wyjde drugi raz za mąż, czy bedę miała jeszcze dzieci? 29.02.1980