Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amamanndaaa foxxxxx

Buty firmy " clarks".Opinie.

Polecane posty

Gość gość
Ooo, super!!! Dzięki za info!!! Bardzo lubię markę clarks a ten sklep Clarksonline ma bardzo fajne ceny :) I te akcje promocyjne też bardzo proklienckie ;) Raz stamtąd zamawiałam dla dziecka ale teraz może sobie coś w końcu kupię. Najwyższa pora :) Tym bardziej że nie mam żadnych fajnych balerinek a na święta pogoda się zapowiada fajna... :)

Gość gość
Dziewczyny, miała któraś z Was takie clarksy http://clarksonline.pl/damskie/buty/baleriny-alicia-ava/20358874D/Product.aspx? One są chyba z zeszłego sezonu. Mam pytanie, czy przy rozmiarach 40-41 nie będą mi wystawać palce? Chodzi mi o to, czy nie są te buciki płytkie? Wyglądają, że nie, ale ostatnio mierzyłam podobne w zarze i były płytkie. A z clarksa takiego modelu nie miałam jeszcze.

Gość gość
Ja miałam podobne, kupione w UK w zeszłym roku, ale bardzo zbliżone do tych ze strony Clarksonline.pl. One są tak zaprojektowane, że nic nie powinno wystawać, ale wiadomo - każdy ma inną stopę i może się okazać, że masz np. długie palce :P Powinny być OK :) Te moje były super wygodne!

Gość gość
Bardzo ładne te baletki z Clarksonline.pl :) Lubię taki kolor. No i Clarksy mają ten plus, że faktycznie jakościowo są mega dobre :) Sama chętnie kupuję, jestem zwolenniczką, żeby nawet więcej zapłacić, a mieć te buty wygodne i na dłużej.

Gość gość
Clarksy Clarksami - wiadomo, dobre buty. natomiast ja jestem mega zaskoczona na plus cenami w Clarksonline.pl!!! jak wy wpadłyście na ten sklep? ja zawsze kupuję w sklepach tradycyjnych, z neta się bałam. Ale skoro autoryzowany to spoko, podróbek nie przyślą :))) A ceny naprawdę super... Dzięki, dziewczęta za namiar!!!

Gość gość
Koleżanko, o tym sklepie http://clarksonline.pl/ jest tu głośno już od jakiegoś czasu, bo dziewczyny się podzieliły namiarem :) Ktoraś po prostu znalazła w sieci. Sklep faktycznie fajny, sama czasem zamawiam, możesz być spokojna, buty będą oryginalne :)

Gość gość
Ten sklep http://clarksonline.pl funkcjonuje tylko online? Można gdzieś te buty przymierzyć? Nigdy nie miałam Clarksów, boję się o rozmiar, że nie trafię :P

Gość gość
Clarksonline.pl jest tylko online, ale idź sobie do jakiejś galerii, sklepów clarks jest całe mnóstwo - www.clarks.pl/store-locator/. Przymierz, a potem poszukaj tańszej wersji butów na Clarksonline.pl :)

Gość gość
Serio na Clarksonline.pl jest tak sporo taniej? Nie znam cen sklepowych, dlatego pytam :) Wybór butów faktycznie fajny i widzę spore rabaty, ale czy po sklepach ceny sporo wyższe? Jak byście oceniły stosunek ceny na Clakrsonline do cen w salonach Clarks?

Gość gość
Moje drogie, jestem facetem i chcę zwrócić wam uwagę na to, że rozmiarówka clarks zmieniła się chyba w ostatnim czasie lub przestali to kontrolować, więc zanim kupicie swojemu facetowi prezent w postaci butów przemyślcie to dwa razy. Tęgość G (średnia i jedyna sprzedawana w Polsce!!!) nie jest tym samym co w ubiegłych latach. Teraz jest to zależne od konkretnego modelu buta i generalnie tak jak kiedyś można było kupować "w ciemno", to teraz lipa. Właśnie odsyłam drugą parę butów (na własny koszt)! Na trzy pary, tylko jedna trzyma wymiar. Do dwóch pozostałych nie mogłem włożyć nogi. Nie wiem czy to małe wietnamskie lub hinduskie rączki pomyliły wymiary, czy coś się zmieniło, ale marka generalnie schodzi na psy. Szkoda...

Gość gość
Ja ostatnio zamawiałam dwie pary z Clarksonline.pl i powiem szczerze - nie miałam takich problemów z rozmiarami. Hm, no nic sprawdzę sobie to koniecznie, ale tak czy inaczej nie powiedziałabym, że marka schodzi na psy - jakość ciągle świetna, a nowa kolekcja super :)