Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaakas tam

pomozcie spor z klientka z allegro

Polecane posty

Gość jaakas tam

Klientka kupila u mnie łancuszek srebrny mial dlugosc 48 z hakiem cm a ja napisałam ze ma 50 cm( zaokragliłam ) i ta teraz pisze ze za krotki ze nosic nie bedzie (przez te koniecznie brakujace prawie 2 cm,i czy mam jakies propozycje .Uwazam ze przesadza kupila i sie rozmyliła i pewnie chcialaby go oddac...Co robic??

Gość GDFVSCA
napisałas klamstwo.wcale jej sie nie dziwie. 2 cm to sporo.

Gość 65856
Masz obowiązek przyjąć przedmiot który ona reklamuje. Jesli uznasz reklamację, musisz zwrócić jej za rzecz oraz 2 x wysyłka. Klientka ma rację, 2 cm to duzo

Gość genisusu
też uważam że oszukałaś, w takich sprawach o jakim zaookrągleniu mówisz oszustko ? zwróć pieniądze

Gość genisusu
oszukałas a później dziwisz się że ktoś domaga się swoich praw, myslisz że jesteś jakimś nadludziem czy co ? :O bezczelna

Gość jaakas tam
w takim razie na jaka propozycje czeka?!

Gość 65856
propozycję, by odesłała, a Ty zwróćisz kasę

Gość dumny samiec alfa
oddawaj kase (za przesyłkę w obie strony również) i grzecznie przeproś 😠

Gość piotras__wlkp
jeszcze sie dziwisz, że ona go nie chce?!?! "zaokrąglilam" dobre sobie :O Co za typ z ciebie :O

Gość żę tak powiem
Niestety, ale akurat w przypadku łańcuszka 2 cm to dość sporo. Chyba nie pozostaje Ci nic innego jak dogadać się z tą klientką. Może zaproponuj obniżkę ceny i zwróć jej nadpłatę na konto. Albo powiedz że3by odesłała z powrotem do Ciebie na Twój koszt, no ale wtedy musisz je3j zwrócić kasę i pokryć wysyłkę w 2 strony

Gość jaakas tam
Hah:D dzis dostałam pozytywny komentarz od tej klientki bez zwrotu towaru...jak? Napisałam ze sie pomyliłam,ze wpisałam długość innego łancuszka... Wszystko da sie załatwic.Dogadałysmy sie ze jej dosle pare srebrnych kółeczek zeby sobie doczepiła.Zgodziła sie...Dzis pozytywny komentarz,kobieta zadowolona:)

Gość dwopa100
wstrętna oszustka..

Gość jaakas tam
Morda śmiecie :D

Gość koteg3002
o kurwa jakie idiotki tu się wypowiadają, 2 cm to prawie jak 2 metry w waszym mnienaniu nędzne dziobaki.

Gość iiNNa
A ktoś Cię prosił o zaokrąglanie? Ja też bym się wkurzyła jakbym coś kupiła a ktoś by sobie zaokrąglił,np. szpilki 8 cm na 10 cm, albo długość wkładki buta z 24 na 25 cm :D

Gość iiNNa
Może ona ma w domu łańcuszek 48 cm ale stwierdzi ła, że do jakiejś sukienki idealnie nada się 50 cm i że ogólnie dłuższy jej się przyda. Myślę, że zrobiłaś to celowo i miałaś nadzieję , że tego nikt nie zmierzy

Gość sererererrer
zaraz cie znajde oszustko i wszystkim o tobie napisze.. boj sie

Gość jaakas tam
nie badzcie smieszne i nie porownujcie długosci łancuszka do buta!:D Wy jestescie jakies nienormalne:D Bron Boze od takich klientek! poszłysmy na ugode wiec jest git o czym napisałam wiec o uj wam teraz chodzi? A znajdz sobie mnie:D mam same pozytywne komentarze wiec bujaj:D Na tyle mi ludzie ufaja ze jak cos sie na aukcji nie sprzeda to sa chetni kupic nawet poza allegro.Pasi?:D

Gość iiNNa
Spokojnie autorko, po co te nerwy. Ja Ci tylko wyraziłam moje zdanie, że też bym nie była zadowolona, bo np. poszukuję łańcuszka 50 cm, bo 48 cm już mam, a tu mi przychodzi 48 cm. Kto Ci kazał zaokrąglać? Bez sensu jak dla mnie.

Gość iiNNa
Skąd wiesz, że nie chciałabyś mieć takiej klientki jak ja? Ja po zakupie od razu płacę i wystawiam potem miłe komentarze (jak wszystko jest zgodne z opisem). Chyba znalazłam Twój profil, fakt pozytywy są, ale nie jakaś rewelacja.