Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rec3

Zespół STOLAT Lublin

Polecane posty

Gość rec3

Wiecie coś na temat tego zespołu ? Chciałabym ich wziąć na wesele hmm Pomóżcie !

Gość Macinn5
Moja siostra miała ich na weselu i fajnie się bawiliśmy ;D Repertuar fajny wiec mysle ze nie bedziesz załować ;) Powodzenia ! ;)

Gość mika angelo
A można prosić o link do ich stronki ???

Gość jenxon
Już Ci piszę:) www.stolat.net.pl Mam nadzieję że się przyda :)

Gość gość
Jak daleko sięga ich zasięg? Czy grają tylko w lubelskim?

Gość gość
Z tego, co wiem to jedynie Lubelszczyzna i Mazowsze. Ale wydaje mi się, że mogą zrobić wyjątek, wystarczy zadzwonić i się dowiedzieć.

Gość bramorek
Fajnie, że wrzuciliście adres stronki to łatwo się będzie z nimi skontaktować, widziałem ten zespół jak grał i mi się bardzo spodobało.

Gość pozdrawiam wszystkich
Na stronce fajnie się prezentują na tych fotach, muszę się zapytać o termin, bo powoli myślę o weselu, bo trzeba wziąć kiedyś ten ślub ;) Z takim, zespołem wesele na pewno byłoby super.

Gość gość
Zespół jak najbardziej na wesele wydaje mi się odpowiednią opcją. Ja jestem już po ślubie, ale gdybym mógł to bym chętnie skorzystał z tak fajnego zespołu, kto wie może kiedyś będę mógł go posłuchać na weselu u znajomych lub na jakiejś imprezie, bo ogólnie mi się bardzo spodobali

na wesele nadają się idealnie :D potrafią rozkręcić nawet dość sztywne towarzystwo z jakim miałam do czynienia na jednym z wesel :)

Gość gość
Umowę spisywałem jeszcze w 2015 gdy zespół święcił można powiedzieć apogeum popularności i na scenie robił widowisko. W mojej rodzinie grali latem ubiegłego roku ale to już popelina . Kiepskie aranżacje , woklaista gada a tu wokal na filmie, gitarzysta wiecznie spocony skutecznie zagłusza resztę, perkusista gra pod włos playbacku. Na filmie wyszło to katastrofaknie. Można powiedzieć , że więcej jedzą i palą jak grają. Byłem na ich stronie, po kolejnej zmianie składu prysł gdzieś urok zespołu. Nie jestem zadowolony bo za 5 tyś można znaleźć dużo ciekawszy zespół

Gość gość
Byłam odpowiedzialna za organizację 40 urodzin mojej mamy. Wynajęliśmy salę w warszawskim hotelu i zespó www.imprezka.com.pl , który przy okazji zadbał o nagłośnienie. Grała u nas pani Magda, pan Łukasz i Michał. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ zespół nie stał w jednym miejscu, tylko wychodził do gości z ogromnym poczuciem humoru. Przerwy pomiędzy blokami muzycznymi okazały się minimalne. Nie płaciłam też żadnej zaliczki :) Na urodzinach mamy sprawdziły się starsze hity, rockowe ballady i trochę disco polo. Raczej klasyczne kawałki z lat 90 :)

Gość gość
Przyznaję rację mojemu przedmówcy. Grali u brata kilka tygodni temu i własnie oglądaliśmy film i nie wypada to najlepiej . Straszny przester. Całe wesele szef zespołu kręcił w mikserze ale playbeck miał różne głośności a z dogrywającą i zagłuszającą gitarą i perkusją brzmiało to może znośnie na sali ale na filmie jest nie fajnie. No i długie przerwy , szczególnie przed oczepinami. Po oczepinach to już zespół nie istniał . Grali , że tak powiem na taboretach co widać na youtube - utwór Granica. Jak to mówią każdy wuj na swój strój. Racja , że za 5 tyś powinni zaprezentować coś bardziej ambitnego. Tym bardziej , że na swojej stronie zespół wpada samozachwyt ale tak nie jest. Też przyjechał inny skład jak na stronce. Chłopaki , dieta i do pracy bo wyglądacie trochę nieatrakcyjnie.

Gość gość
Tak sobie czytam te opinie na temat zespołów i dochodzę do wniosku, że teraz są sami specjaliści od kapel, tylko od czego konkretnie? :) Że na taboretach siedzą? Że kręcił mikserem? A co to kogo obchodzi, kapela ma robić swoje czyli grać. Pracowałem kiedyś jako kelner na weselach i wiem jacy potrafią być ludzie, nigdy nie dogodzisz wszystkim, ale tak już jest i trzeba na to brać poprawkę. A ten zespół owszem, znam z jednej imprezy na której byłem - robili po prostu co trzeba, ludzie dobrze się bawili, to chyba o to w tym chodzi...

Gość SandraZamosc
Byliśmy na weselu we wrześniu, gdzie wspomniany zespół grał koncert. Są naprawdę bardzo dobrzy. Mi się podobało, mojemu narzeczonemu też i zamówiliśmy ich na czerwiec 2019. Bardzo fajni ludzie i bardzo fajnie grająca kapela. Jestem jak najbardziej na tak i bawiąc się przy ich muzyce na weselu kuzynki, jestem teraz spokojna , że i u mnie będzie świetna zabawa :)

Gość gość
Bardzo popularny zespół weselny w Lublinie. Kilka par z moich znajomych co brali ślub na przestrzeni ostatnich dwóch trzech lat korzystali z ich usług. Każdy był zadowolony z czego wiem. Fajnie grają.

Gość KarolinaWenc
Co mogę powiedzieć? Dusze towarzystwa, synowie rock'and'rolla, prawdziwi Weselnicy. Mam nadzięję, że Panowie też świetnie wspominają wesele z zeszłego roku z lipca w lipcu w Annopolu. Polecam

Gość gość
Stolat Stolat Stolat. Tylko zespół Stolat. Najlepsi na wesela.

Gość maskto
Bardzo fajna grupa. Idealna na wesela, ale nie tylko. W przeciwieństwie do pseudo gwiazdorów, za naprawdę fajne pieniądze grają dobre, na poziomie imprezy. This is good decision ;)

Gość gość
Byłam na weselu u koleżanki gdzie Panowie grali. Dzisiaj sama szukam i nie powiem, że nie mam w planach się do nich odezwać.

Gość Małgośka od PZ
Znana i lubiana grupa wśród moim znajomych co wesele robili w Lublinie. Nie słyszałam jakiegoś zawodu. Wręcz przeciwnie, pozytywne opinie.

Gość gość
Kultowy już zespół w Lubelskim. Dziwie się, że grają tylko na weselach, bo grupa jest naprawdę z potencjałem. Nie widziałem ich na weselu, ale widziałem różne filmiki etc. i naprawdę kozak!

Gość gość
Grali na naszym weselu. Było fantastycznie!. Dziękujemy :)

Gość lucek201879
Stolat niech gra nam stolat! ;)

Gość Marecki0118
Od początku umówliśmy się, że mają grać to, to i to. Repertuar był ustalony, wszystko było dopięte odnośnie nagłośnienia, no i oczywiście był zespół Stolat. Finalnie wyszło super!

Gość gość
Grali u kuzynki i grali u brata. Podobało mi się :)

Gość lubieplackiinalesniki
Bardzo dobry zespół. Polecam. Grają fajnie, ale robią też przyjemny klimat, jednocześnie finansowo tez jest dosyć przyzwoicie :)

Gość gość
Nie są to wirtuozi wokalu i gitary ale są mega spoko ludźmi i świetnie bawią publiczność dlatego mają moją rekomendacje. A co do cen to fakt. Są normalne. Nie jak za złoto.

Gość SoczekMarchewkowy
Trzeba będzie pomyśleć. 1, 5 roku nam zostało do tego pięknego dnia.