Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nigdy nie bedzie dobrze

Brak sensu we wszystkim

Polecane posty

Ja na dziecku sie nie wyzywam,na obcych tak :( dzis przesadzilam.

Gość ogólnieogólny
Autorko, powiedziałbym, że masz łatwiej od nas, mieszkających w PL, ponieważ pracując za minimalną krajową możesz wynająć mieszkanie, a dla mam wychowujących samotnie dziecko są zasiłki, czy się mylę? To prawda, że z pracą jest teraz ciężko w Polsce, ale to też zależy o jakiej pracy mówimy. Weźmy takich programistów, operatorów CNC, fryzjerów, kierowców, nauczycieli... dla nich pracy jest od groma i ciut ciut.

Gość aaaaaaaa121
Cieszy mnie jedynie to ze mam rodzinę, przyjaciół. Czasem wieczorem gdzies wyskocze bez dzieci, zrelaksuje się,pogadam z ludzmi. Inaczej bym oszalała. Iuwielbiam patrzec na uśmiechnięte twarze moich dzieci. Tylko ze jak ja nie bede szczesliwa to one tez nie. Dlatego staram sie przed nimi ukrywać złe emocje.

Ogolny.. Brak mi sil,uwierz. Moj chory zwiazek ciagnie sie za dlugo, ugrzezlam w bagnie,ciezko wyjsc. Lamie sie i to najbardziej mnie przeraza.

Gość ogólnieogólny
Wierzę... ale i tak masz łatwiej żyjąc na zachodzie niż w rodzimym kraju. Ciężko by ci było w PL z podobnymi problemami. Tam jest łatwiej stanąć na nogi i usamodzielnić się. Pamiętaj, że nigdy nie jest na tyle źle, by nie mogło być gorzej ;-)

Gość aaaaaaaa121
a ile lat ma twoje dziecko?

Gość kkoka
ja lat 29, związek 3 letni, brak perspektyw na przyszłość też mnie czasem to wszystko dołuje

Gość patrz pozytywnie
Sens się znajdzie, tylko trzeba zrobić porządek w życiu, a nie użalać się i marudzić. Chwile zwątpienia przeżywa każdy człowiek.