Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska :D

KOMPLETOWANIE WYPRAWKI

Polecane posty

Hej mam pytanie z kim kompletowalyscie wyprawke dla dziecka? Z przyszlym tatuseim, z mama, siostra, kolezanka?

Gość robilam zakupy głównie
przez allegro wiec kupowalam co mi się podoba. Jak mialam problem z wyborem koloru to pytalam męża.

ktos sie jeszcze wypowie ?

Gość zonaKraka
Sama, głównie przez internet, z mężem konsultowałam się w sprawie łóżeczka czy wózka, ale to też bardziej na zasadzie czy ma jakieś zastrzeżenia do wybranego przeze mnie. Część rzeczy mąż kupował z kartki. Część ciuszków z mamą.

Gość chyba ty
ja będę z mężem, o ile będzie chciał, bo nie lubi zakupów, a ja nie mam zamiaru go zmuszać

Gość Z mężem
ale część (np butelka, wkładki laktacyjne, aspirator, pieluszki)zamawiałam na allegro bo było taniej i to wybierałam sama.

Gość e-Infant.pl
Najlepiej razem. Wspólne zakupy dla maleństwa nie są aż tak męczące dla mężczyzn. Warto zacząć już edukację, co to śpiochy, pajace, body, itp. :)

Gość tryggg
z kims kto ma dziecko! I podpowie czego ile kupic, co jest przydatne a co mozna sobie odpuscic, bo uzyje sie 2 razy itp.

Gość Ja mam znajomych, którzy
są bardzo tradycyjni i ojciec kupował wszytko po urodzeniu dziecka jak było w szpitalu. Była to dziewczynka, ale że ojciec kupował to prawie wszytko było granatowe albo niebieskie. :D No cóż. Żona mu zaufała.

Gość Ja mam znajomych, którzy
A i żeby było ciekawiej ojciec zabrał na zakupy do pomocy młodszego brata, który dzieci to widział tylko na ulicy. :D I razem bratem kupowali nawet wózek. ;)

no ja wlasnie swojego meza staram sie namowic na zakupy ale ciezko nam to wychodzi gdyz pracuje do 16, zanim wroci do domu to jest 16.30 zanim zje obiad to jest 17 a sklepy otwarte sa do 18 :/

Gość kurcze żebym ja miała
takie problemy z kim kompletować wyprawkę...