Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 mikaraguala

catering warszawa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Wiesz co Zjesz to Restauracja i Katering. Zamawiamy zar贸wno obiady do firmy jak i pocz臋stunki na r贸偶ne okazje. Rzeczywi艣cie bardzo dobre jedzenie w przyst臋pnej cenie jak na jako艣膰 potraw, kt贸re nam dostarczaj膮. Polecamy:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Argetka
Okej, mysla艂em 偶e mo偶e dro偶ej ale to w takim razie poszperam i zobacz臋 co maj膮 mo偶e si臋 skusz臋 :) dzi臋ki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cze艣膰, czy kto艣 z was zamiawia艂 mo偶e catering z www.teleobiad.pl ? zastanawiam si臋 nad zam贸wieniem cateringu na urodziny, zeby nie sta膰 godzinami nad garnkami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karluszka
Dziewczyny szukam cateringu na imprez臋 rodzinn膮, co polecicie w Warszawie ? zale偶y mi na jako艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malrogcia
Posprawdzaj najpierw to co inne dziewczyny na forum polecaj膮, ja korzysta艂am z tego cateringu z nowego 艣wiatu i je艣li chodzi o jako艣膰 jedzenia to akurat polec臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karluszka
A jak cenowo ci臋 wysz艂o u nich ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malrogcia
Ja mia艂am ustalone 60z艂 od osoby i tego si臋 trzyma艂am i tak te偶 ostatecznie wysz艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karluszka
I co w tej cenie mia艂a艣 wliczone ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malrogcia
By艂y dania na ciep艂o - fileciki z kurczaka, do tego bufet z zimnymi przek膮skami, na deser mus czekoladowy, do tego oczywi艣cie napoje ciep艂e i ziemne (woda, soki) i par臋 dodatk贸w, tak偶e og贸lnie jedzenia by艂o sporo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malrogcia
U nas by艂o nieco ponad dwa tygodnie ale im wcze艣niej tym lepiej wiadomo

Udost臋pnij ten post

w kwietniu robi艂am impreze urodzinowa na tarasie u mnie w domu. bylo ze 40 os贸b. zamowilam catering prze stronke catering1.pl - fabryka smakq. wypozyczylam z tej firmy namiot, stoly, obsluge, zamowilam tez zimne i cieple przek膮ski, slodkie babeczki, lod, coolery do wina, popielnice takie stoj膮ce - jednym slowem wszysko co mi bylo potrzebne. oprocz tego alkohol ialam swoj, ale dostalam ca艂a potrzebn膮 zastawe sto艂ow膮. dodatkowym fajnym efektem(zwlaszcza wierzorem) byly podswietlane ledami sto艂y. okolo 23 puscilam kelner贸w do domu i do rana bawilismy sie juz sami (bylo cieplo, bo zamowilam tez od nich parasole gazowe :). na drugi dzien umowilam sie na sprzatni臋cie wszystkiego. wszystko poszlo szybko i sprawnie, jedzenie bardzo 艂adnie wygladalo i tak samo smakowa艂o. go艣cie zadowoleni, bo pierwszy raz robi艂am taka imprez臋 z pomoc膮 cateringu. wiecej nie bede stac przy garach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 attikora
Czy kt贸ra艣 z dziewczyn kt贸ra zamawia艂a w imperii catering mo偶e podpowiedzie膰 jak cenowo, jak z terminami, z jakim wyprzedzeniem itp ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muffelka
Przewa偶nie nie ma problemu z jakim艣 niewielkim wyprzedzeniem, kwestia jak kuchnia ogarnia, a ile czasu mam na prz贸d ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 attikora
Zosta艂y mi nieco ponad 3 tygodnie a ju偶 chce co艣 wybra膰 w tym tygodniu ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muffelka
No to bez problemu, przedzwo艅 do nich najlepiej - na miejsce na nowy 艣wiat jak masz mo偶liwo艣膰 podjecha膰 to mo偶esz przetestowa膰 co nieco z menu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 attikora
Hmm nad tak膮 opcj膮 nie my艣la艂am... w jakie艣 konkretne dni i godziny ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KaasiaS87
Polecam Centrum Konferencyjne & Catering Blue Tower. Organizuj膮 od ma艂ego przyj臋cia po wielkie gale. W swojej ofercie posiadaj膮 r贸wnie偶 posi艂ki regeneracyjne dla pracownik贸w, dania fit i vege - zamawia艂am kilka razy dania fit dla siebie i posi艂ki regeneracyjne do firmy i 艣mia艂o mog臋 poleci膰 poniewa偶 dania by艂y bardzo smaczne. Wszystko jest przygotowywane ze 艣wie偶ych produkt贸w i nie dodaj膮 ulepszaczy smakowych. Bardzo wysoka jako艣膰 w przyst臋pnej cenie. www.konferencje.bluetower.com.pl mail: restauracja@bluetower.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muffelka
W tygodniu codziennie by艂o wtedy, w ich godzinach pracy ale lepiej sprawd藕 na ich stronie czy to aktualne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 attikora
Ok a masz do nich jakis kontakt ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 attikora
Dzi臋ki! napisa艂am zobaczymy co zaoferuj膮 mam nadziej臋 偶e szybko uda mi si臋 ustalic i zam贸wi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ostatnio zamawia艂am catering z www.teleobiad.pl i by艂o smaczne, tak偶e jakby kto艣 potrzebowa艂 to warto spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muffelka
Ok nie ma problemu, jakby艣 co艣 to pisz :) b臋d臋 zagl膮da艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
muffelka wzi臋艂a艣 ta Imperi臋? Jak z terminami, bo ja potzrebuje czego艣 na weekend 14-16.08

Udost臋pnij ten post

Je偶eli chcecie, aby Wasi go艣cie przebyli kulinarn膮 uczt臋 smak贸w to zg艂o艣cie si臋 do http://ecateringwarszawa.pl/ Nie maj膮 sobie r贸wnych. Wyr贸偶nia ich wielka pasja i staranno艣膰. Wszystkie potrawy s膮 przemy艣lane, tak, aby wpasowa膰 si臋 w gust ka偶dego go艣cia. Efektowne podanie i profesjonalna obs艂uga kelnerska dodaje imprezie wyj膮tkowego klimatu. Sprawd藕cie sami, bo naprawd臋 warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mo偶ecie polecic jaki艣 katering na Bemowie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamerka3
Na Bemowie polecam Fur臋 Smaku. Tutaj jest ich strona : http://fura-smaku.com.pl/catering-na-bemowie/ - mo偶esz tam znale藕膰 numer telefonu.Dzia艂aj膮 na terenie Warszawy ale z tego co wiem to maj膮 jeszcze mobiln膮 kuchnie tak wi臋c mog膮 realizowa膰 zlecenia na terenie ca艂ej Polski. Wyb贸r potraw jest bardzo du偶y , powinni przyrz膮dzi膰 potrawy z praktycznie ka偶dej kuchni jaka jest. Czy to wegetaria艅ska czy te偶 staropolska. Trzeba z nimi po prostu uzgodni膰.Ceny s膮 jak najbardziej w porz膮dku. Powiedzia艂abym,偶e jak na Warszaw臋 to wr臋cz tanie, Swoj膮 drog膮 taki katering to 艣wietna sprawa. Sama jaki艣 czas si臋 do tego przekona艂am.Nie musisz dzi臋ki temu marnowa膰 czasu na gotowanie bo przywoz膮 Ci wszystko gotowe.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰