Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczękacz

Kłujący ból zęba.

Polecane posty

Gość szczękacz

Witam, mam taki problem. Ząb normalnie mnie nie boli ani nic tylko czasem jak nim coś ugryzę to czuję takie bardzo mocne kłucie które ustępuje po 3-5s. Normalnie jem i używam tego zębu, jak piję zimne/ciepłe napoje też nic nie czuję tylko od czasu do czasu jak coś ugryzę to mnie tak ukłuje. Co to moze być?

Gość polonistka z kafe
Zęba, a nie zębu.

Gość coś się zaczyna w nim dziać
im wcześniej pójdziesz do stomatologa - tym lepiej

Gość szczekacz
No właśnie nie wiem czy z taką bzdurą opłaca się iść. Samo może przejdzie? niekt nie wie co może powodować ten ból?

Gość w trakcie kanalu
jezeli bol zeba pojawia sie na skutek np. nagryzienia, ciepla lub zimna to idz najpredzej do stomatologa, fakt moze to byc zwykla nadwrazliwosc, lub ubytek, ale do wyleczenia...moze (jezeli jest) plomba sie rozszczelnila i trzeba ja wymienic- czasem tak bywa...ale jezeli zab boli tak sam z siebie, bez przyczyn zewnetrznych to jest zle...sama tego doswiadczylam i szczerze nie polecam... lepiej przedwczesnie spanikowac, niz potem plakac pozdrawiam

Gość szczekacz
Nie mam tam żadnej plomby bo jeszcze nigdy zębów zepsutych nie miałem. Normalnie to zupełnie nic tam nie czuje tylko od czasu do czasu jak coś ugryze to mnie tak ukłuje. Jak pije to też nic nie czuje, tylko jak czasem coś ugryze.

Gość roladinia
psuje się od wewnątrz , będzie kanałowe , idz do dentysty