Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość areks1231

KONIEC Z WYSOKIMI MODELKAMI !!!

Polecane posty

Gość areks1231

Koniec z wysokimi modelkami !!! wreszcie !!! teraz nadchodzi moda na modelki plus size ktore mają być niskie max 170cm i muszą mieć pełne kształty a nie te wysokie deski !!!

Gość julianna2
to dobry pomysł żeby niskie dziewczyny mogły też zostać modelkami są o wiele piękniejsze od wysokich a i ciuchy lepiej leża na niskich kobietach

Gość gatrata
Zgadzam się z tym opisem całkowicie,gdyż faktycznie jest wiele pięknych niskich kobiet,które mają ładny profil,figurę itd.uważam że każda figura kobiety powinna być brana pod uwagę a nie tylko wysokie szpakowate dziewczyny,każda z nas powinna mieć swoją szanse,tak samo jak dano szanse kobietą o rozmiarach XL i uważam że to jest sprawiedliwe bo wszystkie jesteśmy kobietami i powinnyśmy być traktowane tak samo,i mieć możliwość korzystania z tego.

Gość damian1988
faktycznie niskie dziewczyny fajne i ciesze się że już te wysokie pasztety nie będą modelkami bo sie nie nadają! idealny wzrost dla kobiety to 155cm-160cm

Gość Oglądam Top Models
170 cm to nie niskie :D Na szczęście nie Wy decydujecie, kto ma być modelką, tylko projektant decyduje, na jakiej dziewczyniej najpiękniej się prezentują jego ciuchy :)

Gość Oglądam Top Models
damian1988 Bo Ty masz pewnie 165

Gość damian1988
sam mam 189cm wzrostu ale nie kręcą mnie wysokie laski, lubie niskie seks z nimi to sama przyjemność :D

nie oszukujmy sie, modeling nie jest dla kazdego - nie wyobrazam sobie ogladac na wybiegach niskich "modelek"

Gość areks1231
a co wolisz wysokie chude szkapy z rozmiarem stopy 43 185cm i 50kg porażka :(

Gość hahahaha na podstawie
polskiego top model takie wnioski ? :D obejrzyjcie top model us , uk albo australia tam zobaczycie ,że polski top model to parodia. w australii jak któraś ma 22 lata to już jest za stara na ten program a na karły ni zwracają uwagi

Gość cecylli
"że każda figura kobiety powinna być brana pod uwagę a nie tylko wysokie szpakowate dziewczyny,każda " :D:D:D szpakowate? no, chyba nie znamy znaczenia słów, których używamy :D

Gość areks1231
wedlug mnie kobietom powinno się hamować wzrost aby nie przekraczały 165cm a mężczyznom za to dawać hormon wzrostu aby mieli min 180cm

Gość cecylli
"wysokie szpakowate dziewczyny,każda z nas powinna mieć swoją szanse,tak samo jak dano szanse kobietą o rozmiarach X" :D:D:D i jeszcze to: "kobietą" ty, kobieto, podstawówkę najpierw skończ :D:D:D:D

Gość cOOle at (home)
150cm modelki 🖐️:D:classic_cool:

Gość areks1231
szkapa-wychudzony koń, chabeta,stary wychudzony koń,zaniedbany koń,lichy, zabiedzony koń,nędzna kobyła

Gość areks1231
i naucz sie czytać !!! nie myl szkapy ze szpakiem

Gość Oglądam Top Models
Taaaaa 189 cm :D Jak większość super męskich chłopów tutaj :D areks - dobrze, że to pozostanie tylko Twoim marzeniem. Mam 168 cm i w życiu nie chciałabym mieć mniej. Ładnie, szczupło wyglądam. Ale wiele jest niskich dziewczyn, także powinieneś znaleźć coś dla siebie :)

Gość areks1231
jebać wysokie wychudzone modelki!!! co to ma być ?! one tylko odstraszają i mimo tego że mają ponad 180 to zakładają szpilki ! pytam się po chuj ?! lubicie gdy facet patrzy prosto na cycki???

Gość areks1231
ja już mam dziewczyne :D ma 157cm i nigdy nie chciał bym wyższej

Gość Oglądam Top Models
Aha i nie pytałam się mojego chłopaka o to, ale też nie sądzę, by mu zależało, żebym miała mniej jak 165 cm :D On też wysoki i fajnie razem wyglądamy :)

Gość kula daje fula
ta a potem jakby wyszła taka baba z wielkim biustem i wszystko by się jej bujało to ludzie zamiast patrzyć na sukienkę projektanta patrzyliby na ciało... raczej nie o to chodzi i dlatego nie wyobrażam sobie modelek XL które zastępują te szczupłe...

a ile takich na swiecie wysokich jest hee? kilka % ? czego sie czepiasz wysokich modelek? na swiecie nie ma ich wcale tak wiele Nizsze laski to sobie w magazynach poogladaj albo na ulicy, modeling jest dla osob wysokich, smuklych, takich ktore potrafia nosic ubrania, chodzic po wybiegu, maja przewaznie oryginalna urode, potrafia sprzedac to co nosza itp

Gość Oglądam Top Models
areks1231 Ty dziewczynie 180 cm patrzysz prosto w cycki? :D To współczuję, to ile Ty masz ze 160 cm? Jestem pewna, że jesteś niewysoki i samotny, do tego zgryźliwy i sfrustrowany. Żadnej dziewczyny na pewno nie masz.

Gość zalamanajestem
ja mam 172cm 60 kg i pelno facetów leci na mnie i kazdy mówi ze fajna figura jestem wysoka mam dlugie nogi kazdy o tym mówi. no ale chudzielcem nie jetsem nosze rozmiar 38 m ale zdzwiona jestem ze lubicie niskie dziewczyny. mam kolezanke niska 160 ma a jest piekna po buzi i duzo facetow mowilo jej ze jej figury brakuje a ona tyez nosi rozmiar m

Gość Oglądam Top Models
Ja mam w szpilkach 180 cm i zajebiście wyglądam. Mam nie nosić moich super szpilek, żeby jakiemuś frustratowi smutno nie było :D

Gość Oglądam Top Models
zalamanajestem szczuplutka jesteś, masz BMI 20. A niskie dziewczyny też mogą mieć ładną figurę, jak zadbają by nie było boczków i by nogi nie wydawały się grube i krótkie w stosunku do ciała.

Gość zalamanajestem
dzieki ogladam top model heheh no ja sie bardzo ciesze ze mam 1.72 i jeszcze nosze szpilki bo kadzy facet mówi o moich nogach a moja koleznaka ktora ma 1.60 cm nigdy jej nikt tego nie powiedzial..