Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość areks1231

KONIEC Z WYSOKIMI MODELKAMI !!!

Polecane posty

Gość jeszcze mialas kase na hazard
mam 176 i nosze szpilki 12 cm, a co mnie interesuje co uwazaja jakies 150 karkany :P

Załamana- Bo może już dawno zauwazyli, że twoja koleżanka posiada mózg i mogą z nią na jakieś bardziej złożone tematy porozmawiać. Z tobą nie ma o czym gadać, to chociaż mogą sie na nogi pogapić

Gość heban2a2
znacie może Coco Austin ??? (Nicole Natalie Marrow) ma idealne proporcje ciała i do tego 157cm wzorstu ! :D modelki powinny mieć 150-160cm

Gość heban2a2
no i oczywiscie nie szczupłe deski!!! nie rozumiem dlaczego w dzisiejszych czasach kobiety dążą do tego żeby być takie chude?! to wygląda okropnie!

Gość monikalolxd
ejj... heban2a2 ! co to znaczy "WZORST" ?

Gość monikalolxd
no cóż wysokie dziewczyny są zazwyczaj piękne ale nie wiem dlaczego większość z nich ma niższych od siebie partnerów? zauważcie że wysocy mężczyźni są z niskimi kobietami, to jest ok ale jak kobieta ma 180 a facet 170 to już wygląda nieciekawie, sama mam 179cm i byłam kiedyś z niższym o 7cm chłopakiem, był to dla mnie horror!! musiałam się cały czas garbić, obcas max 5cm jak miałam iść z nim na studniówkę to koleżanki się śmiały i mówiły żebym szpilek nie zakładała bo go rozdepcze :D wtedy specjalnie założyłam 12cm szpilki i pare dni później zerwał ze mną bo stwierdził że jestem dla niego za wysoka

Gość caroleina990
mój chłopak jest wyższy o 36cm więc nie ma takich szpilek w których była bym wyższa :D

Gość Niska_laleczka
@damian1988 Jezu, kocham cię! :D xDD :*