Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluseczka 1111

nie poddam się, 20 kg w miesiąc tylko dla zmotywowanych

Polecane posty

Gość kluseczka 1111

hej jestem młodą mamą mój synek niedługo będzie miał roczek a ja jeszcze nie schudłam.pofolgowałam sobie no i waga nie spadła. w tej chwili ważę 77.7 kg. daję sobie miesiąc aby schudnąć jak najwięcej. potem zobaczymy co dalej.nie dołączyłam się do żadnego forum bo każde z nich szybko upada a ja szukam naprawdę zmobilizowanego towarzystwa które łatwo się nie podda....

chcesz schudnąć 20 kg w miesiąc?? A może spróbuj mniej na początek, przecież zamęczysz się kobietko... powoli ale do celu i żeby później jojo nie było. Mi przez pierwszy miesiąc dużo zlecialo, chyba ok 9 kg a poźniej każdego miesiaca już coraz mniej.

Gość Grubaaskaa21
Witaj ja sie przylacze,co proponujesz na poczatek?

Gość kluseczka 1111
no witam no te 20 mi się marzy ale będe zadowolona z tego co mi się uda naprawdę jestem zmobilizowana i nie poddam się tym razem.w domku mam stepper i rowerek czas je obetrzeć z kurzu i do dzieła. planuję przejść na dietę 1500 kcal plus ćwiczenia co drugi dzień po 30 minut.kiedyś byłam na diecie 1000 w tedy ładnie schudłam bo jakieś 7 kg w 3 tygodnie bez ćwiczeń ale teraz musze kalorii dorzucić bo pracuję i mam dużo więcej wysiłku fizycznego

Gość grubaaskaa21
W sumie to dla mnie matki niepraujacej i siedzacej w dumu to za duzo kalori ja myslalam moze o 800 ale nie lubie liczyc jakis czas temu schudlam prawie 10kg w msc i teraz tez bym tak chciala moze uda sie wiecej.Takze bede Cie wspierac ja zamierzam cwiczyc 45min dziennie aerobik przy czym bede sie owijac folia:)

Gość kluseczka 1111
oj 800 a nie boisz się że spowolnisz metabolizm zbyt mocno potem nie łatwo znowu go rozruszać ja bym nie ryzykowała.ale ty znasz swój organizm lepiej . a więc liczę na to że nie zostawisz mnie tutaj samej.ja już zaliczyłam poranną kawkę czas na kromkę chleba.codziennie będę pisać ile kcal zaliczyłam i wogóle.

Gość grubaaskaa21
Mysle ze nie bedzie zle wczesniej jak sie odchudzalam to wystartowalam od 500kcal ale pozniej zwiekszylam bo to bylo za malo i tak na 800kcal i cwiczeniach schudlam 10kg.Ja juz herbatke czerwona zaparzylam i ide zrobic sniadanie dla mnie i dla corki:)Ja zjem kromke razowca z serkiem topionym i pomidorem

Gość kluseczka 1111
hej hej grubaska 21 jesteś tam jak w czorajsze liczenie kalorii ja w czoraj wybrałam się nad morze było super nawet czasu je ść nie miałam tak gorąc o że hej no więc w kaloriach się zmieściłam ogólnie jakieś 1300 wyszło jestem z siebie dumna. dzisiaj jak narazie tylko kawa i obiadek ziemiaki trochę sosu i surówka ważenie dopiero w poniedziałek żeby się nie dołować.

Gość kluseczka 111
nikt nie dopisze się do forum.

Hej ja się przyłącze. Pisałam wcześniej na innym wątku ale upadł... Moja dieta to około 1000kcal plus ćwiczenia

hej michigen widzę że znalazłaś moje forum tamto zupełnie upadło. ja jeszcze tam zaglądam ale brak wpisów.u mnie waga przez ostatnie dwa dni spadła o 1,8 kg i nie jest to tylko woda bo piję bardzo dużo.zaczęłam brać tabletki z zieloną kawą to napewno pomaga. Gossia_GA

Gość wielkiproblem2013
Ja dzisiaj zaczełam skakać na skakance. moja waga to 74kilosów. Zjadłam galaretke - 90kcl, 2 kanapki z pasztetem i rodkiewką - około 280kcl i kawa czarna bez dodatków. Przyłaczam sie do was dziewczyny.

Gość iikka
I to wszystko? Ja bym nie wytrzymała długo na takiej głodówce, zresztą kto to wytrzyma. Już wolę łykać therm line, przynajmniej się chudnie bez specjalnego głodzenia się.

Gość wielkiproblem2013
dzisiaj zjadłam oprócz tego co napisałam rano, 3 racuchy drożdzowe, 3 wafle ryżowe, 1 kiwi, 3 kanapeczki z szynką (takie malutkie) i teraz parę wafli ryzowych. ruch był obecny - czyli bieganie za dziecmi (pracuje w przedszkolu).

Gość wielkiproblem2013
Myślę ,że zamknę się w 1500kcl, troche za duzo, trzeba zmniejszyc kalorie. do jutra

Gość kjvfxdery
sorry, ale kanapeczki z szyneczka, pasztety, galaretki i racuchy to tak raczej chuj nie dieta :D:D

Gość wielkiproblem2013
nigdy nie byłam na żadnej diecie, jeśli już przytyłam to zmniejszałam kaloryczność i ruszałam się. Jem na co mam ochotę (oprócz słodyczy).Teraz przytyłam bo sterydy musiałam zażywać i z 60kilo zrobiło się 74. A tak w ogóle to dlaczego ludzie są tacy chamscy?

Gość grubassska29
hej, jesli moge to przyłączę sie, jestem na diecie 1000kcal max, ale srednio wychodzi mi 700-800 dziennie. Dietkuje dzis 5 dzien, jak narazie schudlam 3 kg. Startowalam z wagi 98kg, teraz jest 95... dwa lata temu schudlam w ten sposob 16kg, ale potem zaszlam w ciaze i kilogramy znow wyhodowalam, jak widac nie male. Mam dwojke dzieciaczkow i zawsze wymawialam sie tym ze nie mam czasu na diety itd, ale teraz juz sie zaparłam. jak poloze maluchy spac to napisze wiecej co i jak :) pozdrawiam

Gość kon300xs
Wazne jest co w tych 1500 zjesz, anie jakies dupne wafle ryzowe. Odstaw wedliny, jedz bialy ser. Mieso na obiad chude i nie gowniany kurczak tylko wolowina. Ryby, platki owsiane zwykle a nie ekspres, warzywa. 20 kg to sie chudnie pol roku minimum, przeciez by Ci skora wisiala.. jakbys tyle schudla nagle. Tyle tu pisza o tych dietach nonstop a Wy ciagle nic nie wiecie i pewnie nic nie chhudniecie :-/.

Gość grubassska29
moj dzisiejszy jadlospis: sniadanie - 2 kromki wasa z szynką z indyka gotowaną, pomidorem i ogorkiem zielonym plus jajko na twardo z plaska lyzeczka majonezu light i posypane szczypiorkiem (220kcal) II sniadanie - jablko (45kcal) Obiad - 200g ryby pieczonej we folii, 200g pieczarek smazonych na wodzie z cebulką (250kcal) Podwieczorek - pominięty Kolacja - 2 kromki wasa plus 100g twarożku chudego na słono z rzodkiewka i ogorkiem (170kcal) tak wiec dzisiaj - ok 700 kalorii Piję wode żywiec srednio ok 2,5-3 litry dziennie. Dużo spaceruję z dziećmi, minimum 2 godziny dziennie plus od jutra bede jezdzic na orbitreku :)

hej dziewczyny ja dzisiaj melduje się jako pierwsza. grubaska ale ty się zawziełaś ale jak dla mnie te 700 to o wiele za mało. ja kalorii w czoraj nie liczyłam ale nie było tego dużo myślę że 1200 to max.waga 76.300. dzisiaj cały dzień mam dla sieie wpadnę potem.

Gość ale sieu bawiłam
jak schudniesz chociaż 8 kilo w ten sposób, to przelewam ci 100 na twoje konto:)

Gość wielkiproblem2013
Dzisiejszy dzień zaliczony, idę spać. Dzisiaj około 1200kcl. zero słodyczy, owoce, warzywa.

Gość wielkiproblem2013
kluseczka1111 gdzie jesteś? załozyłaś topik i nie ma cię..... ja bynajmniej jestem, dzisiaj jak na razie tylko kawa.

aleś się obudziła w porę...... 20 kg w miesiąć to musiałabyś nic nie jeść kobieto. Nierealne. Żeby schudnąć trzeba mieć realny cel.

hej poprostu zmieniłam nick kluseczka111 to ja gossia_GA.u mnie ok w czoraj grzecznie dzisiaj pozwoliłam sobie na dwa pączki ale za to dzisiaj dorzucę ćwiczenia to slim green które biorę pomaga waga spada po mału dzisiaj 75.900

Gość wielkiproblem2013
zauważyłam, że jak zjem 5 posiłków i nic więcej rano jest mniej na wadze. Jeśli omijam posiłki a podjadam co godzinkę waga idzie do góry. Dzisiaj 1100kcl.

hej hej no u mnie jak narazie w porządku w czoraj było jakieś 1800 kalorii bo autko sprzedałam były dwie lampki wina i 2 kawałki ciasta.ale te moje tabletki są wręcz rewelacyjne dzisiaj na wadze75.500 czyli 2,5 kg za mną w nie cały tydzień.