Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huuaita

Mój związek to koszmar POOMOCY!

Polecane posty

Gość Siq
to jakaś masakra, facet Cię lubi ale nie umie się z tym pogodzić, że go zdradziłaś a Ty się wyżalasz ...

Gość NISSIA16 ^^
Hmm. Ja mam trochę mniej lat niż ty, i mój chłopak też jest o 7lat starszy, ale to nie ważne, ja swojego też zdradziałam i strsznie mi z tym ciężko. Ale sama mu o tym powiedziałam. Na początku było ciężko..ale potem wszystko wróciło do normy, może z 3 razy mi wypomniał, teraz jest nawet lepiej :) Może z tb będzie tak samo :)

Gość bdhjd
jestem na miejscu twojego chlopaka. przestalam swojemu wypominac codziennie dopiero po ponad roku, teraz wypominam mniej wiecej raz w tygodniu jak mnie najdzie i sobie przypomne. co do kontroli to dziwisz sie? jestes zwykla puszczalska szmata... gdybys byla warta zaufania to bys je miala a zdeptalas je i sie dziwisz? czlowiek wybacza wiele ale nie zapomina a to roznica. bylo zostawic faceta i isc sie kurwic a nie prosilas o przebaczenie i masz jeszcze pretesje ze ci wypomina.

Gość Twój kat
huuaita, to ja, twój chłopak. Oberwiesz dzisiaj za to, że opowiadasz obcym ludziom jak mnie poniżyłaś nadstawiając cipska Norbertowi. Upokorzyłaś mnie i teraz jeszcze o tym rozpowiadasz.