Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bekap 27

Czy 27 lat i 30 partnerów sexualnych to dużo?

Polecane posty

Gość Bekap 27

Ze wszystkimi macanie i robótki ręczne. Z 26 sex oralny Z 20 analny z 5 waginalny. I kolejny facet ale jego kocham a on mnie kocha. Czy przyznawać mu się? Czy ww liczby to dużo?

Gość Pasza-Zade
Jeżeli zostanę Twoim 21 facetem od anala to Ci powiem co masz zrobić

Gość Bekap 27
Nie jestem księgową. Po prostu mam dobrą pamięć.

Gość oleńkaaaa
NIe mów facet się wystraszy :P

Gość nic mu nie mów!
Po co?chcesz się pochwalić? Nie radzę...

Gość Britney Skye
A możesz jeszcze kupkę trzymać?

Gość kibic ee
nie ma zadnej roznicy czy 1 czy 30 - wystarczy ten jeden raz z kims innym i to juz nie to

Gość crazygirls
ja mam 20 lat i 30 partnerow moze wiecej za soba ;p

Gość przygodny
jeden raz wystarczy żeby złapać hiv. tak poszedł do piachu Freddy Mercury z zespołu Quinn. gość pozytywny popchnął go jeden raz.....

Gość stylish29
a bym sie nie przyznala. nie obraz sie ale facet moglby wowczas patrzec na ciebie jak na dziwke a nie na kobiete. sory ale tak to wyglada- te liczby nie przemawiaja za kobieta szanujaca sie tylko za puszczalska.

sorkii jestem moze stara i czegos tu nie rozumiem....z 20 sex analny a z 5 waginalny??? kurde moze mi ktos powie o co tu biega bo ja zawsze miałam z kazdym partnerem sex waginalny i do tego tylko CZASEM analny. Albo moze autorka (autor?) sam nie rozumie o czym pisze.

czy "normalna" kobieta jest w stanie osiągnąć taki przebieg w ciągu 27 lat życia?! :-o

Daj sobie spokój Siemka666, rozwiąż lepiej krzyżówkę w jakimś poczytnym kobiecym czasopiśmie a nie zastanawiasz się co ta przybłęda miała na myśli ubierając swoje doświadczenia seksualne w liczby. :O I tak z duupy do buzi nie brała nie brała ani razu, więc z czym do ludzi :P

Jasne ze może...ja miałam w życiu taki okres ze przez 3 lata nie kochałam się wcale ale miałam też innym razem przez 2 lata kilkunastu partnerów....wszystko zależy od twojego etapu życia... i nie myślę ze nie jestem "normalna". Inna sprawa że mam wątpliwości co do autora tematu jak wyżej....

nowy jeśli umiałbyś dodać dwa do dwóch w pamięci, to zauważyłbyś, że seks oralny był grany 6 razy więcej niż anal :) czyli?...czyli z duupy do ust było brane 😴

ranya, taka matematyka mnie nie interesuje. Nie znaczy że jestem na to obojętny. Ale wierzę w ludzi i liczy się zawsze to co w danej chwili i w miarę możliwości zrobić co się da by nie stać się kolejnym numerkiem w statystykach, bo doszliśmy tylko do etapu macanek. :P :P błechehehehhehe

Gość Pablo 83
lol mało który z nas takie coś przełknie. Przyznaj się jak zapyta bo i tak kiedyś sie wyda a wtedy zal podwójny po pierwsze o przeszłość a po drugie o kłamstwo. Jak nie zapyta może nie chce wiedzieć i nie mów sama.

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
Poyebało cię zupełnie pisdolino :D

Gość pogodny121223
hrhr nom duzo ja 19 i 2 parnerki jak narazie. wreszta jestem w stalym teraz.

Gość kurna...
kurna waginalny na końcu. jesteś transem po operacji?

Gość Mieszkałemzagranicą
W innych krajach kobiety mają więcej i na facetach nie robi to większego wrażenia. Polska to katolicki kraj i tutaj ludzie uważają taką ilość partnerów seksualnych za niedopuszczalną i traktują to jak jakąś zbrodnię, ale Polska to jedyny taki kraj w Europie, więc nie masz się czym przejmować, autorko.

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
I największa chołota za granicą byłi w wiekszośći .Wstyd przyznawać sie było Polakiem.

Gość kasia..
ale tu nie sama liczba zadziwia

Gość kasia..
całkiem przyjemna.:) jeśli to akurat nie wiek kochanka:O

Gość kasia..
na górze ale na dole też moze być

I bardzo dobrze że katolicki, choinki w każdym domu. Wszyscy smutni że w Wielkanoc był śnieg. :( Wiele Nas jako Polaków dzieli ale to właśnie zarazem wyróżnia. :) To nic złego uznawać pewne wartości za właściwe, skoro nie sprzedają się dobrze w współczesnym świecie. Tak szybko zapominamy że kościoły byłe pełne, bo ludzi łączyła nadzieja że kiedyś przyjedzie do nas Justin Bimber i udało się. A razem z nim brudy kościoła. W żaden sposób nie powinno być to tuszowane a ludzie karani i gnić w więzieniach za swoje zwyrodnienie. Bo co innego jak zdrowy mężczyzna uległ niewieście a co innego, nawet podwijanie sutanny by zlizywać piankę po goleniu. :O