Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertina

Zakochałam się w kochanku

Polecane posty

Gość bertina

Wiem, że zaraz pojawią się komentarze, że najlepiej to byłoby mnie wychłostać, bo nie dosyć że zdradzam to się jeszcze zakochałam w kochanku, wiec jeśli tak ma ktoś pisać to proszę go o zachowanie tego dla siebie. Chodzi mi tylko o to, że może był ktoś w podobnej sytuacji, jak to sie dalej potoczyło?

Gość lkljhnk.
tu wszyscy sa w takiej samej sytuacji fladro x a tak w ogole to co to nas kurwa obchodzi

Gość glupia 30tka
ja jestem w takiej samej sytuacji :O zakochałam się w kochanku ale on we mnie nie.. w sumie niczego mi nie obiecywał więc pretensje i żale moge miec tylko do siebie. Zerwałam kontakt a on nie wie czemu... do dupy z tym wszystkim

Gość huaatiaa
tez tak mialam zakochalismy sie w sobie ale po czasie powiedzialam stop uswiadomilam sobie ze wole mojego faceta i ten mu wszytsko powiedzial ze mielismy romans i byla wielka zadma; )

Gość huaatiaa
tez tak mialam zakochalismy sie w sobie ale po czasie powiedzialam stop uswiadomilam sobie ze wole mojego faceta i ten mu wszytsko powiedzial ze mielismy romans i byla wielka zadma; )

Gość Ja tak miałam i...
Ja tak miałam... Rzuciłam swojego faceta i z tamtym (kochankiem) staramy się teraz coś budować, ale łatwo nie jest...