Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitka 17

Jako jedyna w klasie jestem dziewicą. I to męczy. To boli i strasznie smuci.

Polecane posty

Gość Mitka 17

Wszystkie dziewczyny opowiadają o tym jak to robią, gdzie, wymieniają się pigułkami, opiniami o prezerwatywach a i o penisach niekiedy. Ja czuję się zupełnie wykluczona. Czasami mam ochoty iść na imprezę, upić się i dać byle komu aby stracić to piętno. Niby mowi się że dziewictwo jest wazne - ale jak dla mnie to coś tragicznego.

Gość dobra gospodyni .....
Dziewictwo jest bardzo ważne i należy je zachować tylko dla przyszłego męża,więc powinnaś być dumna.

Gość model 4
ofiaro qrewskiego podejścia do życia, marny los twój, bo jesteś wyjątkowa, a uważasz, że to wada.

Gość Mitka 17
Z czego mam być dumna?! Że nie umiem się bawić?! Bo taka jest prawda...czuje się wyobcowana. Jak zero totalne.

Gość Merex
Nie ulegaj presji otoczenia. Nie zeszmać się. Życzę wytrwałości!

Gość SW 1313
w sumie to nie jest ważne komu dajesz dupy tylko jak to robisz. Chopak winien mieć uszczelkę na kutasie. Widzisz, chopak mógł wcześniej wyruchać koleżankę, która będąc na wycieczce w Afryce została wyruchana przez murzyna, w którego krwiobiegu pływał wirus HIF.

Gość noaliah
Wiem że to trudne kiedy jest się "odmienną", ale mogę Ci zaświadczyć że na prawdę jeśli nie jesteś w związku lub nie jesteś jeszcze pewna to spokojnie poczekaj aż poczujesz że to odpowiedni moment nie dlatego że wszystcy dookoła Ciebie to robią, ale że jesteś z kimś z kim chcesz spróbować, w kim jesteś zakochana, kto jest odpowiedzialny i chce tego tak jak Ty...a z perspektywy zobaczysz że dobrze zrobiłaś uwierz że będziesz mieć jeszcze duuuuuuuuuużo czasu żeby uprawiać seks. Z przyszłym mężem czy po prostu z fajnym porządnym chłopakiem. Uwierz że nie jesteś gorsza bo ja pamiętam że w mojej klasie średnią rozpoczęcia współżycia było jakieś 17 lat teraz ta średnia jest dużo niżej a tu nie ma się czym chwialić kiedy dzieci na przykład po 13 lat uprawiają seks a kompletnie nie mają pojęcia na czym to wszystko polega...ważne żeby miec poukładane w głowie i mieć u boku kogoś fajnego także na spokojnie!:)

Gość Mitka 17
Alkohol rozluźnia. Jakieś tabletki na uspokojenie i zrobię to z kimś. Aby się pozbyć tego piętna. Stygmatu dziewictwa.

Gość Merex
Jesteś jedyną wartościową dziewczyną w swojej klasie.

Gość Lllllllina46
Kolejna maloletnia pusta gowniara. Przerazaja mnie dzisiejsze czasu gdy patrze na tych nastolatkow. Pusto w glowie a jedyna ambicja to w wieku nastu lat miec przebieg. Jezeli to nie jest provo to musze Ci powiedziec ze jestes idiotka I busts gowniara, zycze Ci tylu facetow zebys poczula co znaczy byc nastoletnia szmata- czyli spelnienia marzen

Gość Merex
Przestań się wygłupiać z tymi planami utraty dziewictwa!

Gość narzekalnia
jaak dorosniesz to zrozumiesz co za glupoty tutaj napisalas :D

Gość Sam Wiesz Kto
Drogie Bravo Girl mam 13 lat i wszystkie moje kolezanki juz wspolzyly a ja tylko calowalam sie z jezyczkiem. co ze mna nie tak? Odp: Droga czytelniczko. W tym wieku to kompletnie nienormalne. Na pewno jestes za gruba, musisz przejsc na dietę. Pozdrawiamy, redakcja

Gość Merex
Teraz wiele osób Ciebie szanuje. Ale Ci tego nie powiedzą. Myślisz, że po CZYMŚ TAKIM zyskasz w ich oczach???!!!

Gość Mitka 17
Jest w naszej wsi taki Edek murarz... podobno lubi dziewice i jest wprawiony mysle by mu sie oddac

Gość migdalenka90
0o

Gość pifkujaca
Mifka 17 - Ja cnote sracilam jak mialam lat 21 z obecnym moim mezem. Krecilo go to strasznie ze ja jeszcze nigdy :D kurcze poczekaj na faceta ktory bedzie mial z tego frajde. Ja nie wyobrazam sobie tego inaczej :/ gowniarzowi dac to nie sztuka :/

Gość gfhfghgfh
ludzie, przecież to marne prowo...

Gość Mitka 17
a nie lewo? ino prowo je dalij