Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakdbacooczy

najlepszy sposób według was na pielęgancje skóry wokół oczu??

Polecane posty

Gość jakdbacooczy

Jakich kremów używacie, jakie widzicie efekty -chodzi mi bardziej o kosmetyki albo domowe sposoby przeciw zmarszczkom itd

Gość dobra gospodyni .....
przemywam twarz codziennie wieczorem mlekiem takim od krowy(mam dojście)i wklepuję dobry krem zazwyczaj diora czy chanell.to niewielki wydatek w budżecie biorąc pod uwagę że moja prezencja musi być dobra.

Gość jakdbacooczy
no to brawa dla ciebie napewno efekty masz spektakularne

Gość sweet888
na noc krem pod oczy i to taka gruba wartwa ze az widac krem... i powili to wsiaka i sa efekty..

Gość bealiss
Używam dokładnie tych samych kremów, olei i serum co do twarzy, nigdy nie kupuję wersji "pod oczy" bo to naciągactwo (produkty są słabsze od tych ogólnotwarzowych, a kosztują kilkakrotnie więcej).

Soraya Świat Natury - wygładzający krem pod oczy z olejkiem z róży i wiesiołka. Bardzo szybko się wchłania, co cenię sobie w kremach pod oczy. Jeśli chcesz, żeby twoje oczy wyglądały na bardziej wypoczęte, to polecam! Kupiłam go też mojej siostrze i obydwie jesteśmy bardzo zadowolone :)

Gość kljsdskjfaslkfjl
Karolla masz racje,to bardzo dobry kosmetyk,na bazie naturalnych surowcow ,majacych zastosowanie w kuracjach p/zmarszczkowych

Gość eeeeeeee????????
Tak , zwłaszcza ta parafina, silikon i parabeny w nim to sama "natura" :/

Gość jdahakhfa
ja używam tylko wazeliny na okolice oczu bo wtedy skóra nie jest przesuszona i zmarszczki nie będą sie szybko pojawiać:)

Gość counting crowds
Najlepszy krem pod oczy to Ava - krem rewitalizujący, jest naprawdę dobry a najlepszy ma skład - sama natura :) Poza tym raz na tydzień używam płatków pod oczy dax perfecta 35+ i 45+, naprawdę działają :)

Gość zmarchy
counting crowds czy ten krem wygładza zmarszczki???

Gość counting crowds
A czy jest jakiś krem, który wygładza zmarszczki? :P To tylko krem, nie skalpel. Ale gdy skóra jest napięta i dobrze nawilzona to zmarszczki są mniej widoczne. W tym przypadku się sprawdza. Poza tym nie mam już takich obrzeków i cieni pod oczami :)

Gość Dodońcia
Decubal eye cream świetnie działa na moja skórę pod oczami, bardzo fajnie ujędrnia i nawilża. Ja wklepuje krem opuszkami palców, nie wolno wcierać bo skóra się rozciąga i wiotczeje.

Wiadomo że żaden krem nie zlikwiduje nam zmarszczek jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, więc nie ma co oczekiwać cudów, ale na pewno pomoże żeby tych zmarszczek było mniej, nawilży, trochę wygładzi. Uważam ze SORAYA jest OK. Ja jestem zadowolona.

Gość kkasiaooa
polecam posmarować się na noc maścią z witaminą A taką z apteki, działa cuda:)

Gość makiiiii
kkasiaooa zwykły krem z witaminą A? ja używałam przez pewien czas maści remitax 1500, która była bardzo tłusta, podobnie jak wazelina tylko że łatwiejsza w rozprowadzeniu, ale zastanawiam się czy sama maśc pod oczy to dobry pomysł, bo nie posiada tylu składników które sa w innych specjalnych kremach dla okolic oczu? Uzywasz tylko takiej maści i to ci wystarcza?

Gość mirella1985
najprostszy żel ze świetlikiem zakupiony w aptece. w moim przypadku jest to żel od flosleku. łagodzi opuchliznę, skóra nie jest szara i zmęczona, a do tego nie kosztuje "kokosów" ;)

Gość Hania Re
Serum ma więcej substancji aktywnych i lżejszą konsystencję niż krem, nie ma też właściwości ochronnych. Dlatego najpierw stosuje się serum, a potem krem, który dodatkowo ma np. filtry ochronne :)

Gość Hania Re
Jak dla mnie pod oczy najlepszy jest krem Thalo z krzemem.

Gość munlanding
ilu ludzi, tyle opinii, coś będzie trzeba wybrać... ;)

Gość balbicka
a to ja w takim razie chetnie podziele sie wlasnie naturalnym kosmetykiem - kremem pod oczy, ktory uzywam od dluuugiego czasu z ogromnym powodzeniem! skora jedrna i co najwazniejsze- zero suchosci! nareszcie ani kroektor ani podklad mi sie nie walkuje i nie zwija jak to bywalo kiedys od suchej skory :/ a mama uzywa przeciwzmarszczkowego z bardzo dobrym rezultatem ( a pali fajki i ma spore zmarszczki) http://www.przystanekpiekno.pl/1111009024-linia-arganowa?p=2

Gość gryczan
fakt, te kosmetyki co wyslalas linka dzialaja. przed tym kremem ktory uzywam teraz, co dostalam pod choinke mialam cala serie mineral beauty system. i na pewno do niej wroce jak tlyko zuzyje ten co mam :D ja uzywalam mineral beauty system clautka linie (twarz na dzien, noc, pod oczy) bardzo je polubilam

Gość gość
Bardzo dobrym kremem pod oczy jest krem dermika gold - eliksir młodości. Efekty to przede wszystkim zmniejszenie worków i opuchlizny pod oczami. Krem też dobrze nawilża i wygładza skórę, więc spełnia wszystkie najważniejsze funkcje kremu pod oczy.

Gość gość
OLEJEK Z AWOKADO ALBO MASECZKA ZE ŚWIEŻEGO

Gość gość
A jaką świetną funkcję spamu ta dermika spełnia, hoho! Idealną wręcz :o