Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tendencja nadawania imion

No i z Alicją robi się to samo co z Julią :/

Polecane posty

mega drażni mnie też LENA lenka srenka, ludzie oszaleli JEdna krowa podniesie ogon, zaraz robi to reszta

wolalabym zeby moja corka byla bezrobotna niz pracowala u takiego kretyna dla ktorego wyznacznikiem kompetencji jest imie .Juz nie wspomne o posiadaniu wiedzy na temat pochodzenia czy znaczenia imion.Moja corka ma na imie Roksana ale na szczescie nie mieszkam w Polsce a oprocz tego kraju jeszcze nigdzie nie slyszalam zeby Roksany czy Amandy to byly prostytutki a Nicole czy Oliwie z patologicznych rodzin.No ale coz kazdy ma inne "hobby".Jedni wychowuja swoje dzieci a inni siedzai na Kafe i krytykuja innych .

A czy zawsze trzeba dać dziecku imię inne, niż wszyscy? Dawajcie takie, jakie się Wam podobają, potem moga być 4 Ale w klasie, albo 1 nie przewidzi się.

Gość violka fasolka
piczkowata->wiesz ile mnie obchodzi twoje zdanie.....gówno :D wiec daruj sobie te wypociny,umyj picze i zbieraj sie do pracy,klienci czekaja:):):)

Gość Ola3011111
Piczkowata :-/ Ja mam Roksankę córkę i nie wydaje mi się to imię jakieś dziwkarskie. Ale to kwestia gustu... nie wiem skąd tylke w tobie złości. Poszalałas i dałaś dziecku na imię BRAJAN a teraz masz żale i nawracasz innych?

Gość adgfgthv
A mi się podoba imię Rita :-)

Gość fasfsasaf
ale niestety tendencja imion ma związek z korzeniami: słyszę dziś na podwórku : olivier, alan-rodzina? no jaka na poziomie xxxx. ale imię ksawery albo marysia? u doktorów, psychologów i innych. za to julia jest wszędzie bez wzg na pochodzenie:*

Gość mały bialy miś
Imiona typu Roksana, Oliwia, Nikola mi tez kojarzą się z patologią, a już na pewno z kiepskim gustem rodziców

Gość A taka fajna dziewczyna ;)
A ja mam Lucynke :) Wolamy na nia Lusia

Mnie z kiepskim gustem rodzicow kojarzy sie Eustachy ale o gustach sie nie dyskutuje.Przekaze mezowi ,ze zaliczamy sie do patologicznej rodziny,posmiejemy sie razem :) A imie Chiara tez patologia czy tylko jedna corke mam z patologii :)

Gość fasfsasaf
chiara do jakiego nazwiska?scibek?dziuk?

Gość a ja mam w nosie
Ksawery u lekarzy :D mam sasiada rocznego o " niepatologicznym" imieniu Ksawery. Nadchodzi weekend, ojciec wraca z fabryki przy segregacji butelek I ida na impreze z mamusia ktora wedlug waszego opisu powinna miec na imie Roksana ale nie, ma na imie Alicja. Wiec ida na impreze I wracaja w niedziele. Babcia zostaje do poniedzialku bo w niedziele nie sa wstanie podniesc sie z lozka. To sa te wasze statystyki I skojarzenia :)

Gość juhuhykhkuy
wiadomo, że są wyjatki od zasady, ale większośc patologii nadaje imiona typu Roxanka, Olivka, Analek.

Dla mnie bez wyjatku na niskim poziomie sa ludzie okreslajacy poziom rodziny na podstawie imienia nadanego dziecku. Chociazby ze wzgledu na te "wyjatki". Dlatego ich opinie malo mnie interesuja choc maja prawo do nich.

Gość wertgfdcvbvgrwes
a ja będę miała Gretę. O! i niech se kazdy gada co chce :P :D

Gość gybyi
ja mam córkę Ilonę i rocznika powyżej 2000 z takim imieniem nie znajdziecie ;P

Gość gość
iwona i ilona podobne