Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grewh

pozne dziewictwo. zawsze zle sie kojarzy i odstrasza?FACECI

Polecane posty

Gość grewh

prosze o opinie facetow, ktorzy nie sa typowymi kafeteryjnmi prawikami, tylko normalnych, nawet juz doswiadczonych. jak postrzegaja wiekowa dziwice. 25 lat START! o.s. dziewictwo nie jst trzymane ze wzgledow religijnych itp. takie koleje losu po prostu.

Gość podbijam temat
mam 24 lata i jestem dziewicą. mało tego - nigdy nie miałam faceta!

Gość grewh
no to raczej nie jest szokujaca informacja, ze nie mialas faceta, jak wiekszosc starych dziewic:)

Gość ja mam 26l i jestem dziewica
NIGDY nie mialam faceta, to o czyms swiadczy

Gość wtwt
jestem mezczyzna i swoj 1 raz mialem w wieku 25 lat a moja kobieta miala wowczas 21 i niczego nie zaluje

dziewictwo ich odstrasza, a raczej krzywia sie - mowie z wlasnego doswiadczenia, nie chca mnie tykac wiecej jak slysza slowo na D ... ale zaden nie powie dlaczego, co sie stalo, zrobilam cos czy o co w zasadzie chodzi ? nie maja odwagi powiedziec wprost ze dziewicami gardza

prawikow z kafe nie czytaj, oni sa zakompleksieni i boja sie wyjsc do kobiet, boja sie kobiet, wiec tylko dziewica jest w ich mniemaniu dobra kandydatka dla nich, bo wiedza, ze z zerowym obyciem z kobietami poniesliby sromotna kleske, jak nawet odezwac sie nie umieja i boja, on zielony i ona zielona podbudowuje ich, spojrz autorko raczej na mezczyzn, ktorzy obracaja sie w twoim kregu, otoczeniu, a sama sobie odpowiesz na pytanie

Nieprawda.jak dla mnie dziewica to cos pieknego,nieporownywalnie pieknego.Malo takich kobiet.na podswiadomosc to dziala.czysta,nie tknieta itd.

Gość podbijam temat
sorry, ale nie rozumiem takiego tłumaczenia. gardzić dziewicami? bać się dziewic? co to kurwa jest? to, że większość lasek rozdaje na lewo i prawo, ma stanowić wyznacznik zajebistości? z drugiej strony - komu mam dawać? większość fajnych gości jest pozajmowana, a reszta co się ostała, to jakieś kompletne lebiegi! chcę faceta z krwi i kości! wtedy mogę myśleć o dawaniu dupy!

Gość tak czy siak dziewica ma
lepiej niż prawiczek. Na dziewicę znajdzie się amator a prawiczka to żadna nie chce więc zostaje tylko prostytutka :(

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
co znaczy późne dziewictwo :D ? opóźniona jesteś , straciłaś w nocy, odtworzyłaś ?

Gość ta bo jak ktoś jest wolny to
lebiegi od razu. Kobiety właśnie za młodu najczęściej z burakami się wiążą a później dostrzegają dobrych facetów.

no i jak się to rozpoznaje bo aby coś sądzić to trzeba jakoś te "późne dziewice" rozpoznawać mają jakieś stygmaty ? literę B muszą nosić na ubraniu ? czy w jakiś inny sposób się je identyfikuje bo przecież aby jakoś postrzegać to najpierw trzeba zakwalifikować do grupy. v coraz durniejsze te tematy zakładacie bo nie wierzę że ten temat założyłą 2 5 latka. takich durnych ludzi nie ma aby takie tematy zakładać a przynajmniej nie ma ich na tyle aby tyle tych tematów o podobnej treści zalozyc.

Gość grewh
wiadomo, ze mowie o sytuacji, gdy sie z kims spotykamy i tematy schodza na lozko. co ty mi z jakimis lietarkami D na ubraniach wyjezdzasz? wypowiadaj sie na temat, albo wcale:O prawikow z kafe nie slucham, napisalam wyzej. znam ich podejscie do dziewic i wiem, ze nie sa dobrym wyznacznikiem, interesuje mnie zdanie prawdziwych facetow.

Gość grewh
dobra, ide spac. uszy do gory, stare dziwice;)

jak zdefiniujesz pozne dziewice i prawdziwych facetów to będzie można selekcjonować kto ma prawo zabrac glos a kto nie :D

a co do liter to A jest zarezerwowana dla szkarłatnej i przeciwieństwa dziewicy wiec pomyślałem że może inną literą np. B się oznacza te póżne. skoro masz problemy rodem ze średniowiecza to i może znaki też rodem ze średniowiecza jakieś stosujesz.

zalosne jak sie czyta facetow - oni dziela kobiety na dziewice i dajace na prawo i lewo, brak mi slow

grewh - sama sobie zaprzeczasz. piszesz ze "prawikow z kafe nie sluchasz", a zadajesz prawikom z kafe pytanie. zal. niby kto tu sie wypowiada? idz lepiej z tym pytaniem do ludzi, nie na kafe:O

Gość poczytaj co kobiety tu piszą o
prawiczkach to uznasz, że i tak macie lepiej o niebo.

Gość do Żaby
Twoj eks nie wyrosl z tej manii na punkcie dziewic? Dalej myslisz szuka kolejnej?

"Twoj eks nie wyrosl z tej manii na punkcie dziewic? Dalej myslisz szuka kolejnej?" ­ oczywiście. no chyba, ze swoją osobą obrzydziłam mu dziewice jako takie ;P ­ chociaż szczerze mówiąc myślę, że już od dawna ma jakąś nową pannę, przynajmniej jakąś do seksu. to taki typ.

Gość Heniu
"jak postrzegaja wiekowa dziwice" - neutralnie. A jak postrzegasz wiekowego kawalera mojego pokroju? Tobie nie wyszło i mi też. A to, że akurat ja zatrzymałem się po seksie ale przed ślubem a Ty krok wcześniej to czysty przypadek - to nie powód, by źle się kojarzyło. Nie każdy musiał mieć szczęście w miłości czy raczej doborze partnerów. Oczywiście to jest podejście na "dzień dobry" i ja to zaraz weryfikuję, czy aby Twoje dziewictwo nie wynika z wstrętu do seksu czy ograniczeń religijnych albo innych uwarunkowań typu ważysz 200 kg przy wzroście dwa metry. Bo jeśli tak, to ja dziękuję.

Gość autorka sana narzeka jak
traktowane są dziewice a prawiczków sama już skreśla i traktuje jak gorszych :P

Gość grewh
oczywisce, bo kafeteryjni prwwiczkwie to odrebny element, nie sa do konca normalni i ich opinia mne nie interesuje, bo oni wielka dziewice podnad wszystko. mam nadzieje, ze siedza tu tez inni faceci. heniu, dzieki za fajna wypowiedz:)

Autorko, nie ma w tym absolutnie nic dziwnego, że jesteś dziewicą w tym wieku. Mnie nigdy nie odrzucało dziewictwo dziewczyny bądź jego brak. Tak po prostu jest, że niektóre tracą je wcześniej inne później i dla zdrowo myślącego mężczyzny nie powinien być to żaden problem

Gość Xggggg
Autorko dziewica bedzie miala wieksze uznanie w oczach prawdziwego faceta.facet ktory niechce zadawac sie z dziewica mysla o jednym i niechce tracic czasu i myslec ze Bog wie ile bedzie czekal i czy dostanie.Ale ten prawdziwy facet doceni ten fakt.taka prawda.

pewnie że taki fakt jest doceniany, ale tez nie można kogoś skreślać jak ktoś nie jest dziewicą/prawiczkiem :o Skoro prawiki z kafe tak walczą o to żeby ich nie dyskryminować z tegoż powodu że nimi są, to bądźmy konsekwentni

Gość Xggggg
Nikt nikogo nie skresla ale prawda jest taka ze gdybym mial do wyboru dziewice albo nie to wybral bym bez zastanowienia te pierwsza.