Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grewh

pozne dziewictwo. zawsze zle sie kojarzy i odstrasza?FACECI

Polecane posty

Gość plum plam
Zaba to pewno dlatego, ze maja kompleksy i wydaje im sie ze takiej niedoswiadczonej to moga wcisnac kazdy kit jacy to oni niby sa wspaniali a doswiadczonych sie boja bo wiedza, ze to nie przejdzie. Twoj byly to naprawde taki palant?

Gość 22letnia
Ja mam 22 lata i tez jestem :P Czasem mam wrazenie, że nigdy nie zostane rozdziewiczona :P Jestem ładna, sympatyczna, mam uroczy uśmiech i pekne oczy (czesto to słysze i od mężczyzn i od kobiet) Zdarzały się przypadki na imprezach że faceci chcieli mnie przeleciec/wykorzystac jak bylam lekko wstawiona, ale ja czekam zeby ten pierwszy raz byl z miłości a nie tak hop siup i już;/ Nie chodzi tez o jakies względy religijne że tylko po ślubie. Po prostu marzy mi się seks z miłosci... Czy aż tak dużo wymagam? Do tej poty trafialam wąłsnie na facetów, ktorzy chcieli już a jak nie to koniec;/ A ja chce byc pewna na 100% ze ja go kovham i jestem kochana... Chyba tzreba bedzie hodowle kotow założyc :D

Dlaczego zaraz gardzi dziewicami. Po prostu niekazdy ma ochote sie bawic w nauczyciela albo nie jest gotowy na kiepski seks na poczatku. Ja bym nie chciala prawika.

Gość 22letnia
No dosc, ze niektorzy to doceniają :) Wiadomo, ze to nie jest ani powoo do jakiego wstydu, ani jakis mega powoó do dumy. Zreszta każda kobieta kiedyś dziewica była :P

Gość sick1
moja dziewczyna tez stracila ze mna dziewictwo i bylo to piekne.... do dzis przy np.rocznicy naszego zwiazku mowie jej np: ....dla mojej kochanej dziewicy. dla mnie zawsze bedzie dziewica. ona tez byla moja pierwsza i tak juz zostalo a jestesmy razem 7 lat

Gość 22letnia
sick1 Pięknie! Też marzy mi sie taki mężczyzna :) Twoja kobieta jest mega szczęściarą! Dużo wspólnego szczęścia żyzce :):):)

Gość sick1
Autorko tematu: nie trac wiary w swoje szczescie a wszystko sie ulozy, czego Ci bardzo zycze. dodam jeszcze ze ja tego pieknego wieczoru mialem 25 lat a moje kochanie 21 i bylo to w nasza 1 rocznice poznania. pozdrawiam

Gość hufdjigfd
autorka jest śmieszna. Pyta w sprawie dziewictwa a przy okazji obraża prawiczków :P

Gość :-).
a co smiesznego mialoby byc w dziewicy? to ze nie jest puszczalska to smieszne?

Gość ergewewggweeg
mam 20 lat i jestem dziewicą

Gość rtop
dla mnie bomba!

Gość izolda135
Nie koniecznie musi odstraszać i zle się kojarzyć. Zależy na kogo się trafi. Są normalni faceci którzy to akceptują i nie robią problemu z tego.dziewictwo to nie choroba ani ułomność. Ja trafiłam na wspaniałego mężczyznę z którym to zrobiłam jak miałam 27 lat nadal jesteśmy razem

Być dziewicą w wieku 18+ lat? Przecież to sprzeczne z naturą! :classic_cool: Ja nigdy nie związałbym się z taką dziewicą, bo taka ewidentnie musi mieć jakiś problem na podłoży fizyczno-psychicznym i/lub mentalnym. Poza tym nie uważam, aby cnotki i dziewice były partnerkami, z którymi można byłoby przeżyć coś fascynującego w swoim życiu. Zresztą większość moim kumpli- tych normalnych, randkujących- raczej nie marzą ja dziewicach i cnotkach tylko o normalnych dziewczynach. :classic_cool:

Gość troskliwy nos
Wiecie co? Aż płakać się chce gdy się czyta takie tematy. Czy wy macie 15 lat? Co z tego, że ktoś jest dziewicą lub prawiczkiem? Chyba ważne jest jakim ktoś jest człowiekiem (osobowość, drobre serce), a nie czy spał/a już z kimś czy nie. Weźcie się wszyscy stuknijcie, bo myślicie jak małolaty.

studenciak - znowu ty i te twoje teorie, że dziewictwo po 20 roku życia jest sprzeczne z naturą...nie rozśmieszaj mnie:P, każdy uprawia seks kiedy mu pasuje a nie stosuje się do żadnych reguł bo tak pasuje czy nie

dziewica jeszcze Ty mi tutaj nie gadaj, że każdy uprawia seks kiedy mu pasuje, bo prawda jest taka, że młodemu człowiekowi chce się seksu non stop a w Polsce ludziom wmówiono, że swoboda seksualna to zbrodnia i biedne kobiety twojego pokroju spętane katolicką ideologią żyją w celibacie naiwnie myśląc, że to ich własna decyzja a prawda jest taka, że taki stan wam narzuciło środowisko, wszechobecna katolicka ideologia oraz absurdalny pogląd, że seks jest brudny, nieczysty i dla ludzi, którzy się nie szanują :o :p

moje dziewictwo nie jest skrępowane żadnymi katolickimi regułami tylko wynika z mojego światopoglądu i tego, że nie ma w moim otoczeniu faceta z którym można by iść do łóżka...a bez więzi emocjonalnej seks mnie nie rajcuje...no ale jesli ty uprawiasz seks z kim popadnie to twoj wybor:P

Jasne, że uprawiam z kim popadnie, przecież to nic złego i na pewno lepsze niż życie w celibacie przez całe życie :classic_cool: Twój światopogląd bierze się właśnie z katolickiej ideologii :classic_cool: Wiesz mi lub nie, ale tam gdzie nie ma religii ludzie nie mają takich wypaczonych światopoglądów jak ty :classic_cool: Ponadto ty sama nie wiesz na jakiego czekasz :D Byłaś już w związkach i nie poszłaś do łóżka. Zatraciłaś się w swoich autodesktrukcyjnych wyborach i straciłaś poczucie z rzeczywistością i normalnością :P Jednak nie jest jeszcze za późno- możesz coś zmienić w swoim życiu. Może powinnaś iść do jakiegoś seksuologa lub psychologa? Byłaś kiedyś?

ha ha psycholog? seksuolog? u mnie w okolicy nie ma nikogo takiego:):):)zresztą co mi psycholog czy seksuolog pomoże...że znajdę właściwego faceta??? nie sądzę...

To tym bardziej powinnaś iść do jakiegoś psychologa. Chociaż spróbuj. Może to coś pomoże. Zawsze warto spróbować przecież.

Gość taki jeden facet 28
no cóż studenciak ma rację. takie sa w polsce realia wymuszania dziewictwa i prawidztwa ..w imię wyższej ideologii ,a to nie tak do końca jest. ja też głupi czekałem ...na tę jedyną .. :D ..aż w końcu sie wkurwiłem i poszedłem do łużka z dziewczyną poznana w necie ze świadomością że nic z tego nie będzie dalej tylko po prostu idziemy się bzykać. ..i co ? i sie odblokowałem ...potem już z górki 1 ,2 ..i teraz obecnie jestem w szczęśliwym zwiazku i nie wstydzę się ściagnąć gaci bo mi piorun w ptaka trzasnie

Gość izolda135
Ja czekałam na tego jedynego i się doczekałam jestem szczęśliwa. I nie trzymałam dziewictwa z religijnych względów nie jestem brzydula ani żadna fanatyczka. Ale jak ktoś chce uprawiać przygodny seks bez uczuć to juz jego sprawa i wybór.pozdrawiam i miłego dnia