Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grewh

pozne dziewictwo. zawsze zle sie kojarzy i odstrasza?FACECI

Polecane posty

Gość Gxxxx
Dziewica ostatnia rzecz jaka mozesz zrobic to sluchac facetow w tych spr.a juz napewno takiego studencika ktoremu w glowie tylko jedno.Przyjdzie czas ze poznasz kogos i sama bedziesz wiedziala ze chcesz a nie musze bo w tym wieku wypada.

Gość Moze inaczej
Jednych odstrasza innych pociaga a nawet oczekuja tego. Ja naleze do tej drugiej niszowej grupy. Moze dlatego ze sam jestem prawiczkiem co gdzies tam mial sporo sytuacji i. mozliwosci zeby to zmienic ale jako ze mam bardzo empatyczna nature to jednak chcac dziewicy seks bez zobowiazan mnie odrzuca a pomimo ze sporo razy zauroczony nigdy nie bylo mi po drodze zadna z nich badz jak bylo to cos stalo na przeszkodzi zazwyczaj to ich zwiazki. Wiec mam oczekiwania na zasadzie wzajemnosci ze skoro ja jestem czysty to i moja partnerka powinna byc, a nie chce miec w sobie zalu ze moje odpuszczenie sobie seksu z innymi bylo bez sensu skoro moja partnerka sobie uzywala. czyli na zasadzie ja czekalem a Ty nie. A im starszy jestem tym bardziej to oczekiwanie na dziewice sie zwieksza tym bardziej ze wiekszosc znajomych bedacych w zwiazkach delikatnie badz tez dosadniej pokazuje mi ze ma na mnie ochote. Kiedys juz prawie sie wdalem w romans z mezatka ktora troche sie za bardzo mna zauroczyla. No ale moj problem jest taki ze podoba mi sie wiele kobiet ale ja nie wiem jak poznac ze ja sie im podobam, zazwyczaj widze to wtedy kiedy nie chce bo pewne zachowania sa troche za bardzo narzucajace sie delikatnie mowiac.