Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaTOniewypada198976

"Jak nie masz kasy to jestes nikim." Słowa faceta z którym się spotykam..

Polecane posty

Nie wiem czemu tak powiedział..ale wiem ze tak nie mysli . Tak się składa że mam kasę..ale trochę mnie to zabolało ponieważ mam przyjaciół którym starcza ledwo na czynsz i co ? to znaczy że są nikim?

Gość tyrytyty67
to jasne czemu tak powiedział,chciał sprawdzic co odpowiesz zwłaszcza jezeli domysla się ze jeste sprzy kasie. Może jemu sie nie przelewa z tad taki wniosek,

Jemu chodziło o niego a nie o ciebie, powiedział tak żeby ci uświadomić że musi robić karierę żeby mieć wiecej kasy, żeby być kimś, a jak ty chcesz z nim być to masz go wspierać a nie przeszkadzać mu

"Samotny romantyk " mas zrację,tez tak to odebrałam. Widze ze mu zalezy ale widze też ze cos go blokuje do nastepnego kroku w moją stronę. I podejrzewałam ze chodzi o kasę..ale mam nadzieje ze go uswiadomiłam ze kasa to nei wszystko .. nie wszystko mozna kupic.

Gość nie umiem sobie poradzić
I ma facet rację , świat opiera się na kasie i na doopie;-)

Gość Casa_Blanka
chlopiec z kompleksami? czy skrajny materialista?

Gość ażmniezatkało
""Nie wiem czemu tak powiedział..ale wiem ze tak nie mysli . Tak się składa że mam kasę.."" całe szczęście, bo nie miałabyś chłopaka

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
15:00 [zgłoś do usunięcia] sratutaty557 PUSTAK. Sam(a) pustak jestes :O :O:O:O Dzisiejszy swiat na kasie sie opiera, bez kasy ani rusz.... Jak sie ma ambicje i chce sie "cos znaczyc" to w pierwszej kolejnosci trzeba miec kase. Mozesz byc fantastycznym czlowiekiem ale jak nie masz kasy to nigdy nie "zaistniejesz" 99% ludzie ktorzy kasy nie maja powiedza ze kasa to nie wszystko ... ale prawda jest taka ze wszystko bez kasy to "h**" ;) :P

Gość domatuk
"ażmniezatkało" ma rację.

Gość Plastyka dla przedszkolaków
co to znaczy zaistniec wedlug ciebie?

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Zaistniec znaczy "cos soba reprezentowac w oczach innych" ... mowie o "obcych innych". Oczywiste jest ze dla swoich bliskich zawsze jestes KIMS i zawsze masz dla nich wartosc. Na potwiedzenie tezy "bez pieniedzy jestes nikim" wystarczy sie zastanowic dlaczego 90% Polakow zyje "na pokaz" ...? Pod domem 4 auta na 5-cio osobowa rodzine a komornik raz na tydzien do domu puka. Czlowiek ktory nie ma kasy nie jest szanowany, jest uwazany za nieudacznika. Nie mowie ze to dobrze, tylko ze takie sa realia.