Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynamka

Powiększanie piersi

Polecane posty

Gość cynamka

Witam, na jednym z portali do zakupów grupowych można zakupić Venus Medical rewelacyjne urządzenie do powiększania piersi działające na zasadzie elektrostymulacji, w promocyjnej cenie. Prawdę mówiąc nigdzie nie znalazłam opinii o tym produkcie, może wy go stosowałyście, czy rzeczywiście powiększa biust, jeżeli tak to o ile rozmiarów, i jak z niego korzystacie?

Gość Naori92
Nie da się tak powiększyć piersi. Nabijają w butelkę a ty naiwnie uwierzysz i wydasz pieniądze. Ale jest coś takiego jak plecabo, jak podświadomość, człowiek jak w coś mocno wierzy to to się dzieje, także możliwe że siłą autosugestii i wew mocy urosną ci od tego tzycki :-) Powodzenia!

Gość cynamka
Ciesze się że mam zadowolonych klientów :) , ale to nie zmienia faktu że fajnie mieć większe... :)

Gość nono ni
każda oferta naturalnego powiększenia piersi to kit można je co najwyżej ujędrnić, mogą owszem się i nawet powiększyć ale czasowo podczas stosowania urządzenia, po odstawieniu piersi powrócą do poprzedniego stanu

Gość gość
Nie wierzę w takie rzeczy, z małych piersi nie zrobi dużych nic poza wstawieniem implantów. Gdyby takie cudeńka działały to nikt nie wydawałby grubej kasy na operacje powiększania piersi, a jest to chyba najczęściej robiona operacja plastyczna. :) Ja wiele razy zawiodłam się na tego typu specyfikach, szczególnie na włosy, także nie bądźcie naiwne.