Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odechciewa się żyć..

Dzieci są zabijane podczas gdy mnóstwo par tak ich pragnie!

Polecane posty

Krew mnie zalewa kiedy słyszę o kolejnych maluszkach, które straciły życie bo rodzice są nieodpowiedzialni, nadużywają alkoholu lub ich po prostu nie chcą! Jest tyle ludzi którzy nie mogą tego dziecka mieć! Gdyby proces adopcji w naszym kraju byłby szybszy i prostszy - takich tragedii byłoby dużo mniej!

Gość Noxelia
nie posraj się:o

Gość kredytowa
taki świat co poradzisz

Gość a ja Ci polecam
Noxelia - tez sie nie posraj durna dziewucho! Zgadzam się z Toba autorko. Proces adopcji w Polsce trwa po pierwsze zdecydowanie zbyt długo a po drugie np. dziecko jest oddane do okna życia, ale rodzice sa nienznani i takie dziecko do adopcji trafic nie może, jak juz to do rodziny zastepczej - durne przepisy. A to ludzie sa ma starzy, a to za mało zarabiaja, a to znowu cos....masakra

Po prostu nie mogę już na to patrzeć. W wiadomościach na temat 3 noworodków w zamrażarce wypowiadał się mężczyzna - chyba sąsiad. On dzieci nie ma, stwierdził że wziąłby całą trójkę - choćby miał suchy chleb jeść.. Ale żyłyby, i pewnie nie tylko one!

Gość oj tammmm
Dzieciobójstwa zawsze były , są i będą .Nie zmienisz tego .

Gość tasia 612
Tak to jest straszne i nie sprawiedliwe.Sa pary co nie moga miec dzieci a pragna.A sa rodzine gdzie dzieci sa niechciane i jeszcze sie znecaja nad nimi.Ostatnio ogladalam program o dziewczynce,ktora adoptowano tak sie nad nia znecali ,ze dziewczynka na wozku inwalidzkim teraz siedzi.Nie mowiac o tym ,ze byla wykorzystywana seksualnie.To jest straszne czym sobie dziecko zasluzylo na taki los

Gość a ja Ci polecam
na osiedlu kolezanki mieszka taka babka - taka pijaczka troche. Nie pracuje, dostaje kase z pomocy społecznej -m zyć nie umierać. 3 dzieci jej odebrano, a ta sie bzyczy i rodzi nastepne. Oczywiście rpawa tylko ograniczone i dzieci sa w domu dziecka

To nie jest sprawiedliwe.. Ja mam dziecko, wyczekiwane i kochane ale moja sąsiadka stara się.. Już 10 lat.. A nie stać ich na in vitro :(