Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonia87345

Obcielam wlosy i jestem załamana.......wiecie co na to moj facet.....

Polecane posty

Gość Gonia87345
witam, tu autorka... nie wiedzialam ze tama sie az tak rozkreci, jestem w polowie czytania.... rozstalam sie z nim.... ale z innego powodu...nie z powodu wlosow...

Gość Chomiczek66688
Naprawdę nie rozumiem niektórych osób które się tu wypowiadają. Co złego jest w krótkich włosach? Niektórzy zachowują się jak zacofane mochry które idą stereotypami. Jak facet kocha to i pokocha Cię w krótkich włosach, jak nie zaakceptuje to znazy że jest tylko dla tego by się pkazać z toba i p******** Taka prawda.

Gość gość
Ale wy jesteście głupie z tymi komentarzami typu "zrobiłaś się na babochłopa to co się dziwisz" Przez przypadek tu trafiłam i po pierwszych postach postanowiłam napisać coś ku głębszym waszym przemyśleniom....jeżeli ktoś kocha was za wasze włosy tzn że nie kocha wcale!!!!! Wiem bo mam już trochę lat życia za sobą i doświadczenia, których absolutnie wam nie życzę....fryzurki noszę krótkie i mam to szczęście że jest mi w nich dobrze.....w długich za to wyglądam kiepsko, ale jakie by te włosy nie były zawsze mojemu męzowi się podobałam, nawet wtedy kiedy zachorowałam na raka piersi, pierś mi odjęto a włosy wyleciały całkiem...ja wiem że jak się jest młodym to się nie myśli o chorobach starości i tym podobnych rzeczach, ale uwierzcie mi każdego czeka starość, prędzej czy później po urodzie zostanie niewiele i co będzie przy nas trzymać naszą drugą połówkę? Na pewno nie wygląd, tu potrzeba czegoś więcej by mówić o miłości....jeżeli chłopak kocha tylko za wygląd...cóż trzeba dać sobie spokój...lepiej teraz popłkać tydzień niż później całe życie...pozdrawiam :)

Gość gość
Swoją drogą ciekawe jak seks teraz bedzie wyglądał. Jak nie ma skłonności gejowskich to moze byc kiepsko :)

Gość gość
Widzę, że szkoda energii dla debilnych postów....pa

Gość gość
Mogła by pani przesłać mi parę fotek bo bardzo podoba mi się ta fryzurka.Chodzi mi o bok i tył jak to wygląda beju1981@o2.pl