Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panicznystach pomocyy

Ktoś mnie śledzi ??? Zaczynam się bać...

Polecane posty

Dzisiaj wieczorem około 19.00 podchodzę do okna i zasłaniam żaluzje i nagle patrze a tam stoi jakaś kobieta i patrzy się w moje okno . Szybko zasłoniłam okno i przechodzę dalej do następnych pomieszczeń żeby zasłonić rolety i patrze i znowu ta kobieta z drugiej strony bloku i się patrzy w moje okna . Postanowiłam , że wyjdę z psem na spacer bo i tak musiałam odstawić samochód na parking strzeżony . Wracam z Parkingu a ta kobieta nadal stoi pod moimi oknami , mówię do niej : Przepraszam , co pani tu robi? Ona popatrzyła na mnie i powiedziala : yy ,ooo przepraszam to nie tak jak pani myśli i uciekła . Przed chwilą wyglądam przez okno z ciekawości , czy ta kobieta już poszła i patrze ona znowu stoi i sobie spaceruje wzdłuż mojego bloku.

Gość Offuck
Ja bym sie bala .....

Gość O M G 123560
Ja bym zadzwoniła na policję . A masz męża ? to może jego kochanka ?

Gość O M G 123560
Ja bym zadzwoniła na policję . To jest nie normalne.

Gość Offuck
Ja bym sie bala ...

Gość Offuck
Kurcze dwa razy, myslalam ze wpis nie wszedl. I jak? Nadal stoi?

Nie , nie mam męża . Mam chłopaka , ale nie to nie mogła być jego kochanka , to była starsza kobieta koło 45 lat , troszkę przy kości .

Gość Offuck
Moze ma powod zeby cie sledzic, a moze jest jakas oblakana... Grom wie..

Nie ,teraz nie ma jej, ale 10 minut temu jeszcze spacerowała wzdłuż bloku i się patrzyła . Boję sie sidzieć w domu .. ;(

Ja nigdy tej kobiety nie widziałam, nie znam jej . Dzisiaj ją pierwszy raz zobaczyłam i niewiem co mam o tym sądzić . Ona nie ma powodów , żeby mnie śledzić . I jeszcze to jej : yy oo przepraszam, to nie tak jak pani myśli

Gość na co czekasz szybko do dziela
Dzwoń na policję, to jest chore, ja bym się bała, że ta kobieta chce Ci coś zrobić .

Gość kowalszczynza z krakowa
Jejku ... ; ( Ja na twoim miejscu bym nie wychodziła z domu jutro .. Nigdy nie wiadomo co to za kobieta i czy ona nie jest jakaś psychiczna..

Gość emmmanuellla
No nie znów ta prowokacja. Ktoś już pisał o tym że jest śledzony.

Gość Offuck
Po co ludzie tu wchodza skoro wszedzie widza prowokacje?? Prowokacja moze tak moze nie, takie rzeczy sie zdarzaja jakby nie bylo. Moze ktos bedzie w podobnej sytuacji i taki post kogos uspokoi, badz nie.

Gość xantrypa
ooo jeeej jaka panika- wpusc ja do domu i zapytaj sie - a moze zakochala sie w tobie ?????? .....

To nie jest żadna prowokacja ... A skoro tak sądzisz to nie odpisuj Dziękuję Offuck ,kowalszyczyźnie z krakowa, za odpowiedzi :*

Albo detektyw, albo policjantka w cywilu (chociaż jej zachowanie za mało profesjonalne jak na ten fach). Powody mogą być różne.

Jejku właśnie podeszłam do okna i ta babka znowuu chodzi , z parasolem i się patrzy . Jak myślicie zejść do niej ? zadzwonić na policję , czy nic nie robic ?

Gość Dr kapitan kwas
Tu już były takie tematy: 1]facet każdej nocy stojący nieruchomo pod drzwiami. 2]typ śledzący jakaś laskę w drodze do szkoły i z powrotem. 3]ktoś wydzwaniający regularnie wieczorem o tej samej porze na domofon po podjęciu słuchawki i zapytaniu "kto tam?"bez odpowiedzi. A teraz 4]nawiedzona babka gapiąca się w okno.Jak się komuś przypomni podobny temat to proszę dopisać w skrócie czego konkretnie dotyczył. Prowadzę badania na temat relacji forumowych "prowo"do tzw "urban legend".

Gość xantrypa
zapros ja na kawe !!! - i zostaniecie przyjaciolkami ...

Gość Angela Ruffus
A do mnie ostatnio na komórkę wydzwania jakis dziwny typ.Jak odbieram i mówię "halo"to jest jakis czas martwa cisza a potem o szepcze do słuchawki "psi psi psi psi psi psi":O Jak myślicie czy to może być jakis zbok?:O

Gość xantrypa
nooo wiec nie panikuj i wez sie w garsc dziewucho !!!

Gość kolloidlaro
No i co?Zaprosiłaś ją na kawę?

To nie jest śmieszne z tą kawą . Naprawdę ta kobieta jest jakaś psychiczna . Normalny człowiek zdrowo umysłowy nie śledzi i nie mówi : yyy oo przepraszam,to nie tak jak pani mysli

Gość xantrypa
andela - no widzisz prawie polnoc a facet rozmazyl sieo tobie - moze mial sen ???

Gość Henriettta de Moll
Angela Jeśli to "psi psi psi psi psi psi"to najprawdopodobniej jest to jakis przedstawiciel handlowy.Ktoś z firmy farmaceutycznej.Chce ci wcisnąć zapewne jakis produkt długofalowo leczący i zapobiegający zapaleniu pęcherza albo problemom z nietrzymaniem moczu.Szepcze bo to marketing szeptany jest.Taka moda teraz.

Gość xantrypa
Angela - mialo byc

Gość xantrypa
o kurcze pani de mol ... - czy ogladalas wlasnie program" lets dance" bo tam taka pani byla ?

Gość xantrypa
to ostro teraz z ta reklama jest w tym kraju - jeeeeze ! - czlowiek biedny spi a tu dzwoni ci "reklama" i kusi ...