Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrrodna córka

Wyrzekłam się ojca kiedy dowiedzialam się, że

Polecane posty

Gość wyrrodna córka

ma kochanke i zdradza matkę od wielu wieelu lat. Wyszło przypadkiem, awantura na cały dom, matka we łzach, ja stałam z kamienną miną. Powidziałam mu, że dla mnie nie istnieje, ze jest zwykłym ścierwem bez honoru, że gdyby miał resztki godnosci i męskości to odszedłby do kochanki i z nia żył, a tak jest obrzydliwym, nielojalnym tchorze. Boze, naprawde tak powiedzilam, ojciec mial minę jakby dostał w twarz... zaczął mnie przepraszać, tłumaczyć, ale poszłam do pokoju i zaczełam się pakować. To było w weekend w piatek - przyjeżdzam 2x w miesiacu do domu, bo studiuję w innym mieście - w sobote rano wyjechałam. Emocje mi w dalszym ciągu nie opadły, nienawidzę tego skuwiela i nei chcę go znać, martwię się tylko o mamę jak to zniesie :(

Widzisz, są takie czyny i słowa które ranią na lata. Może kiedyś sobie porozmawiacie, wybaczycie - nawzajem.

Gość ble fe fuj
lepiej tak niż jak moja znajoma, wręcz wielbi swojego ojca i uważa że przez to że ma kochanicę jest taki męski jak ja coś tam mówię o jej matce, ze biedna została sama, to ona na to, ze się ojcu nie dziwi, w końcu to jest facet i ma swoje potrzeby. rzygać mi się chce jak to słyszę

Gość nie osądzaj ojca
prawda zazwyczaj jest po obu stronach. Współczuję, ale przemyśl to jeszcze raz.

Gość wredna szucz
tez bym taka zrobila na twoim miejscu a potem dowiedziala sie kim jest ta kochanka i zajebalabym chyba dziwke

Gość wyrrodna córka
Owszem, mam prawo go osądzać - jak mu nie odpowiadało małzeństwo z mamą to mógł się rozwieść i dopiero szukać nowej kobiety, o niebo lepiej zniosłabym rozwód niż takie coś

Gość i poszłabym do ciupy
:D

Osądzać innych łatwo, ale jak nas osądzają to już źle się czujemy ...

Gość słodka lemoniada
Ja też wyrzekłam się "ojca". Powód podobny+znęcanie się nad rodziną.

Zdradzanie żony to jedno. Znęcanie się na rodziną (przemoc) to coś innego.

Gość truuudne to
mimo że to bardzo trudne - to jest Twój ojciec. I mimo, że zranił Twoją mamę, to to są tak naprawdę ich sprawy małżeńskie, Ty jako dziecko nie powinnaś go w ten sposób traktować, tak osobiście uważam. Powiedzieć że źle zrobić - tak, jak najbardziej. Odwrócić się od niego i powiedzieć, że nie chcesz go znać - nie.