Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta malalalalalalalaa

faceci nie szanuja tego ze kobieta jest w zwiazku typologia facetow

Polecane posty

Facet do 30 jest jeszcze pelen wiary w milosc facet po 30 ma tylko seks w glowie facet po 40 jest juz poukladany Faceci nie szanuja (ci co sa po 30 stce) zupelnie tego, ze kobieta jest zajeta sa w stanie uzyc wszystkich dostepnych srodkow by uwiesc bialoglowe Wiem, ze odezwa sie glosy ze kobieta ma swoj rozum i MA. Ale po co maci, zawraca glowe? Och, zwlaszcza teraz kiedy jest wiosna i wszystko jest tak kruche. Kocham swojego faceta z ktorym jestem, ale po co oni tak sie kreca i smeca (nie, niestety NIE smeca...)

Nie przekonuje mnie twój podział. Znam dojrzałych 28 latków i niedojrzałych 45 latków.

Do kazdego podzialu, jakiegos schematu mozna sie przyczepic-ze znam takich i takich. Jasne, ze pewnie jest i tak. Ale ten rys powstal poprzez moje doswiadczenie i mimo pewnych odchylow obstaje przy tym podziale

Niestety. Sa tacy, ktorzy owszem potrafia odejsc w cien bo zdaniu ,,mam faceta,, a sa tacy ktorzy jakby tego nie slyszeli. I maja to w nosie, graja wiec na naszych damskich watlych nerwach.

Nie tylko faceci grają na nerwach, kobiety również. A jeśli piszesz "wątłych nerwach" to może zrób tak żeby mieć "mocne".