Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KELWIN

Pytanie do kobiet dziewczyn i nie tylko....

Polecane posty

Gość KELWIN
DO: Nicol53 Nicol czy będziesz bardzo późnym wieczorem może uchwytna? Ja będę około północy, było by miło mi Ciebie usłyszeć. pozdrawiam ciebie i wszystkich.

Gość Nicol53
Do KELWIN: tak będe, doskonale Cię ze wszystkim rozumiem bo sama sie borykam z tymi problemami.

Gość Nicol53
Do: do autoraa. Ileż w Tobie nienawiści, dlaczego? Chyba nie ma takiej osoby, którą los by oszczędził, każde z nas przeżyło zło w takiej czy innej postaci ale nie każdy zieje taką zjadliwością jak Ty. Współczuję, bo musiał ktoś bardzo Cię zranic, że tak się zachowujesz, ale z drugiej strony proszę abyś się opamiętał bo szkodzisz przede wszystkim sobie. W ten sposób odpychasz siebie od innych a to chyba nie jest Twoim celem, prawda? Pozdrawiam ciepło, życzę Ci udanego dnia.

Gość dbhjbdfkj
najakaas

Oczywiście, że tak. Trzeba jakoś poznać przeciwnika, a jak można zrobić to lepiej niż przez chwile poczuć się w jego skórze? :D Czasem to fajna zabawa, czasem poważne wyzwanie ;)

Gość Nicol53
Do: KELWIN i pozostałych forumowiczów. Ktoś podszył się pod mój nick w ostatniej wypowiedzi /g. 13:30/. To nie jest moja wypowiedź, to niedopuszczalne. Powiem tak, nie możemy byc pewni kto pisze jeśli można się pod kogoś podszyc. Przykro mi, że znalazła się taka osoba, Jeśli podszyła się pod mój nick to może podszyc się pod każdego z Was!

Gość KELWIN
Do: KELWIN. Podam Ci moj adres mailowy i będziesz mógł w każdej chwili do mnie napisać, dobrze? Nie jestem niepelnosprawna, to był podszyw, ale Cię rozumię.

Nicol53 Do KELWIN :D KELWIN DO: Nicol53 :D KELWIN Do: KELWIN :classic_cool: rozmowa jak przez radiostację :D:D over and out 🖐️

Uuu... Jaka wtopa :D Nawet się barany pod samych siebie podszywac nie potrafią :D

Gość Nicol53
Widzę,że to nie ma sensu. Wyjaśnię tylko, wpisy pod moim nickiem z g. 13:30 ; 13:51 NIE SĄ MOJE. Jesteś żałosny podszywaczu! Baw się dalej ale beze mnie.

Gość Nicol53
Do: KELWIN. Zabawili się naszym kosztem i zniknęli, tchórze. No i masz odpowiedź na swoje pytanie, podszywanie się pod innych to dla nich zabawa a w takiej sytuacji trudno potem o zaufanie, przykre to, tego się nie spodziewałam, nie widzę sensu wogóle wypowiadac się na jaki kolwiek temat. Powodzenia KELWIN. Pozdrawiam.

Kelwin, nie mam czasu na rzeczywistych znajomych więc szukam ich w internecie. A najlepiej kogoś kto zrozumie że bzdurny problem może być w danej chwili wielką tragedią. Podaj gg, to się odezwę

Gość KELWIN
Widzę że się zaroiło od podszywów , chcę tylko wszystkim którzy tu się odzywali podziękować za rozmowę i odpowiedzi które były związane z tematem. To nie mój był wpis z godziny takiej jak poniżej. PODSZYW 13:55 KELWIN Do: KELWIN. Podam Ci moj adres mailowy i będziesz mógł w każdej chwili do mnie napisać, dobrze? Nie jestem niepelnosprawna, to był podszyw, ale Cię rozumię

Gość Nicol53
Do: KELWIN. Wydaje mi się, że ten z g. 13:23 też nie. Szkoda,że tyle podszywów, było sympatycznie mimo wszystko. Mnie osobiście zniechęciło to do jakichkolwiek wypowiedzi. Wszystkiego dobrego.

Gość KELWIN
Jeżeli to ty jesteś Nicol53 to mój to był wpis z tej godziny którą napisałaś w swoim poście.

Gość Nicol53
Aha, w takim razie dziękuję za pozdrowienia i wzajemnie pozdrawiam.

Gość KELWIN
Nie ma za co Nicol53 tylko że tu będziemy mieli problemy by w ogóle popisać bo inni na to nam nie pozwolą .

Gość KELWIN
Napisałeś nuttertools że się ten temat rozkręca tylko bardziej jako potszywy niż rozmowa w danym temacie.

nie wiem do końca kto się podszywa ale temat mi się podoba bo jest w nim odrobina lub więcej szczerości i normalności

twoje wypowiedzi mi się podobają bo sądzę jesteś szczerym i uczciwym człowiekiem,sądzę z wypowiedzi,a takich tu brak

Gość KELWIN
Już jestem zmęczony nuttertools wiec przepraszam że dziś już nie będę odpowiadał na posty. Dobranoc...

Gość Nicol53
Witam ciepło wszystkich bez wyjątku. Temat jaki zaproponował KELWIN to temat rzeka i dotyczy nas wszystkich w mniejszym lub większym stopniu. Życzę wszystkim zaglądającym i wpisującym miłej atmosfery.

Gość Nicol53
Więcej optymizmu KELWIN, może nie będzie tak źle. Pozdrawiam

Gość KELWIN
Pamiętam o tym by zaglądać tu Nicol53 bo miałem nadzieje taką że tu jeszcze zajrzysz:) Miło Ciebie witam jak również pozostałe osoby w tym temacie :) Temat jak temat Nicol53 a mnie zainteresowało to jacy są inni bo każdy z nas inaczej się zachowuje bo może mieć ku temu powody by w taki sposób się zachowywać. Może to się składać na to wiele czynników że tacy czasem jesteśmy, inni to robią dla zabawy znów inni z innej przyczyny tak się zachowują bo życie ich zraniło i mogli się na wielu rzeczach zawieść. Może być przyczyn tego wiele wiec powodów może być mnóstwo.

Gość nic nie jest takie jak się
wydaje ;) nie wiem jak to się stało...On widzi mnie jako sekowną i pociągającą kobietę wiec ...taka jestem dla Niego gdyby wiedział jaka ze mnie beznadziejna szara myszka Zielono Niebieska ;)