Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KELWIN

Pytanie do kobiet dziewczyn i nie tylko....

Polecane posty

Gość KELWIN
Nie zawsze można podupadać na duch może jednak taką Ciebie chce znać i taka mu odpowiadasz, taka jaka jesteś. Nie wszystko jest złotem co się świeci wiec głowa do góry bo takiej dziewczyny może jak ty potrzebuje:)

Gość Nicol53
Zielono Niebieska, dla osób z zewnątrz i dla siebie samej możesz byc szarą myszką ale dla faceta z którym jesteś jesteś kimś wyjątkowym, masz w sobie to coś co Go do Ciebie przyciąga inaczej nie byłby z Tobą. Ciesz się tym zamiast się zamartwiac. :)

Gość Nicol53
Zajrzałam i dzięki za miłe powitanie KELWIN. Zgadzam się z Tobą w zupełności, dla jednych jest to zabawa tak jak wczorajsze podszywy dla innych maskowanie by nie zostac zranionym.

Gość forum erotyczne jest od erotyk
Halo!!!!! To jest forum erotyczne...spierdalajcie stad ze swoimi smutami. Przeciez Wy nawet o niczym nie rozmawiacie. Niby mieliscie temat a wcale go nie kontynuujecie. Widac jak nic ze to wszytsko pisze jedna i ta sama osoba.

Gość Nicol53
Witam nieznajomy. Każdy ma równe prawa, każdy może byc tam gdzie chce. Wykazałeś się istną ignorancją twierdząc, że wszystko to pisze jedna i ta sama osoba, widac, że nie czytałeś wcześniejszych postów, zapraszam do lektury. A co do tego, że nie kontynuujemy tematu to zauważ, mamy wiosnę, zamiast siedziec przed komputerem spacerujemy. Może po lekturze postów zaszczycisz nas swoją wypowiedzią już na temat. Pozdrawiam

Gość KELWIN
Ja zazwyczaj nie zwracam uwagi Nicol na posty innych osób którzy chcą kogoś sprowokować by się w danej kwestii wypowiadać i myślę ze to najlepszy sposób na to by nie zwracać uwagi na takie osoby. Też cały czas nie spędzam czasu przed komputerem bo nie tylko nim żyje bo są i inne jeszcze obowiązki niż tylko komputer, tak jak to ty ujęłaś w swoim poście:) No tak wiosna się zaczyna na całego więc każdy z nas teraz w ciągu dnia ma co do zrobienia by nie siedzieć w tych murach po tylu miesiącach zimy:) Ja w większości spędzam czas w domu bo nie mam takiej możliwości by wybrać się na spacer czy gdzieś indziej ale da się do wszystkiego przywyknąć:) Co do tematu mojego który założyłem nadal jest aktualny i można się w nim wypowiadać na ten temat który może nie tylko mnie interesuje. Widzę że jesteś Nicol wyrozumiałą i tolerancyjną kobietą jak również i miłą osobą i za to Tobie bardzo dziękuję:)

Gość Nicol53
Dzięki KELWIN za radę, masz rację, trochę mnie poniosło, na swoje usprawiedliwienie mam to, że wczoraj to był mój debiut na forum. :) Całe szczęście, że mamy obowiązki bo nie docenilibyśmy przyjemności, chocby takiej: pisząc i czytając posty. :) Też nie za wiele wychodzę z domu, jest jak jest i jak sam napisałeś w swoim poście do wszystkiego można przywyknąc a pomagają mi w tym marzenia. Dzięki za miłe słowa, też jesteś OK, dlatego zaglądam więc i ja Tobie mam za co dziękowac. A propo marzeń, marzysz czasem KELWIN?

Gość hmmmmrmmmmmmmm
kelwin zmienil styl pisania by nikt nie zauwazyl ze pisze sa do siebie. w tym sqmym czqsie obydwoje zaczeli uzywac emotow..hmmmm dalej twierdze ze to jedna osoba.

Gość KELWIN
Nie często zaglądam na kafe bo cały czas tu nie przesiaduję Nicol wiec przepraszam Ciebie za to że nie odpisuję Tobie na bieżąco i myślę że to zrozumiesz. Sądzę ze jeszcze niejednokrotnie się usłyszymy tu by do siebie się odezwać od czasu do czasu i zamienić choć kilka słów miedzy sobą. Co do marzeń to na pewno ich każdy z nas ma, jedni więcej inni mniej ich mają:) Ja nie mam zbytnio wiele marzeń poza jednym marzeniem które i tak się nigdy nie spełni choć nie wiem jak bym tego chciał. Jeżeli moje marzenie by się spełniło nic więcej by mi nie było potrzebne do szczęścia, mógł bym wtedy swoje zachcianki na bieżąco realizować:) Hm zaciekawiło mnie jakie mogą być twoje marzenia choć podobnież marzeń się nie zdradza bo mogą się nie spełnić choć myślę że to jest zabobon:) Nie wiem czy jeszcze dziś Ciebie usłyszę Nicol, jeżeli byśmy się nie usłyszeli to życzę tobie wspaniałej nocki :) Zaglądaj tu czasem jeżeli znajdziesz chwilkę czasu na to by się rozerwać przy kompie więc może jeszcze niejednokrotnie się usłyszymy. Może tak się zdarzyć że ja nie będę mógł czasem tu zajrzeć któregoś dnia więc nie pomyśl czasem że Ciebie zapominałem bo wrócę tu na pewno by zajrzeć czy czasem coś nie napisałaś.

Mnie kiedys ponioslo. Wcielilam sie w niesmiala zakompleksiona dziewczyne z bialostockiej wsi. Rozmowa - " pisana " w czasie gry w warcaby w " kurniku". Facet z ktorym rozgrywalam kolejna partie wypytywal mnie ile mam lat, jak mam na imie, co robie, gdzie mieszkam itp. Wszystkie informacje ktorych mu udzielilam byly nieprawdziwe. Ale on to lykal jak pelikan, a ja pekalam ze smiechu.

Gość KELWIN
Jeżeli to jest rozmowa z kimś o przysłowiowej dupie Maryni to jeszcze nic strasznego się nie wydarzyło gorzej jest jeżeli osoby poważnie sobie rozmawiają i jedna ze stron robi to dla zabawy i swojego rozmówcę nie poważnie traktuje. Często ja miewałem takie przypadki i sam nie wiem czy warto komuś zaufać i o sobie komuś mówić więcej.

Gość Nicol53
Nie dalej jak wczoraj padłam ofiarą żartownisia. Na gg nie znany nr prosi o pogaduchy, młody chłopak, zerwał z dziewczyną, rozmawiamy, jest przybity więc staram się rozmową jakoś Go pocieszyc, w nocy martwię się o Niego /wiadomo w tym wieku rozstania mogą się żle kończyc/ a na drugi dzień dostaję wiad. hahaha jesteś śmieszna itp. Poczułam się tak jakby mi ktoś w twarz dał. To był wkręt a ja głupia myślałam, że życie komuś może ratuję. Nie sądziłam, że coś takiego mnie spotka. Przepraszam Cię KELWIN, że nie odpiszę na Twój sympatyczny post, myślę, że rozumiesz. Mimo tego doświadczenia dla chętnych, którzy chcieli by pogadac o nurtujących ich problemach podaję nr gg 47171113. Pewnie jeszcze nieraz mi się oberwie ale może też i komuś pomogę, mam za sobą półwiecze, dorosłych synów i umiem słuchac. Wszystkim odwiedzającym i wypowiadającym się życzę refleksji nad granicą żartów ale też miłej atmosfery na forum.

Gość KELWIN
Ja tu jeszcze kiedyś wrócę o ile jeszcze będę na siłach :)

Gość Nicol53
Ładny utwór, taki inny od tych które znam.

Gość KELWIN
Zastanawia mnie to czy zwracacie uwagę na swoich rozmówców w jakim są wieku i czy nie przeszkadza to wam jeżeli osoba jest od was dużo starsza lub odwrotnie. Czy bardzo młode dziewczyny nie maja nic przeciw temu jeżeli ich rozmówca jest w podeszłym wieku jak również i starsze kobiety czy nie mają przeciw temu nic jeśli ich rozmówcą jest dużo młodsza osoba od nich. A tu pioseneczka dla pewnej osoby która tu poznałem :) http://www.youtube.com/watch?v=v3lVq3D8qn8

Gość Nicol53
Jeśli rozmowa dotyczy życia ogólnie, to nie przeszkadza mi różnica wieku, mój rozmówca może byc ode mnie dużo starszy jak też i dużo młodszy, to bez znaczenia, ważna jest natomiast szczerośc i wzajemny szacunek do wypowiadania swoich poglądów. I jeszcze jedno, cenię sobie czysty język wypowiedzi, bez wulgaryzmów i epitetów.

Gość KELWIN
Masz na pewno w tym swoja rację Nicol53 ale jeżeli z kimś rozmawiamy to często zmieniają się tematy i mogą czego innego dotyczyć bo to jest naturalną rzeczą że chcemy o wszystkim porozmawiać. Młode osoby co innego interesuje w rozmowach a starsze osoby są zainteresowane innymi tematami wiec chodzi mi o to czy w takiej rozmowie z kimś zwracacie na to uwagę ile kto ma lat o ile jest to osoba interesująca do rozmowy? Czy może ktoś jeszcze się wypowiedzieć w tym temacie ? http://www.youtube.com/watch?v=qAYqxJ9VOvU

Gość Nicol53
Właśnie coś mi uświadomiłeś KELWIN, dzięki. Mam nadzieję, że jednak ktoś tu zajrzy inaczej zostaniesz sam ze swoimi pytaniami. Zasiedziałam się, czas na mnie. http://www.youtube.com/watch?v=W8VuSRV6Kio

Gość forum erotyczne jest od erotyk
od razu pisalem, ze erotyczny jest od tematow erotycznych i Wam ten temat nie pojdzie. Ktos dobrze pisal, ze to nie jest odpowiednie forum na tego typu rzeczy toscie sie oburzyli.

Gość Nicol53
By nie było niedomówień, uzmysłowiłeś mi KELWIN jedną rzecz, a mianowicie to, że jednak różnica wieku między rozmówcami ma znaczenie, nie tak dawno mogłam się o tym przekonac pisząc z kimś na GG. To prawda co napisałeś, że młode osoby co innego interesuje w rozmowach a starsze są zainteresowane też innymi tematami. Dlatego pomyślałam, że zniknę, może wtedy temat się rozkręci, mogę co niektórych onieśmielac, nie uważasz? Masz gościa, miło, że wpadł.

Gość KELWIN
Wiesz Nicol53 to jest forum publiczne i każdy mam prawo się tu wypowiadać na różne tematy które kogoś w danej dyskusji interesują więc czemu twierdzisz że znikniesz z tego tematu? przecież jesteś tu mile widziana. To ja ten temat założyłem i jeżeli mi jakieś osoby nie odpowiadają to porostu nie odzywam się do nich i nie wypowiadam się na ich posty - czy to dostrzegłaś że moje posty w większości są kierowane do Ciebie więc skąd taka twoja zmiana ? Czy mogę tą osobę uznać za gościa o której wspominałaś w tym temacie? nie sądzę bo gdyby wiedziała ta osoba co wcześniej było prze ze mnie napisane w jednym z postów to nie uświadamiała by mnie o tym że to jest akurat forum dyskusyjne na tematy erotyczne. Następna rzeczą jest to że jeżeli komuś nie odpowiada czyjś temat to przecież nie musi się w danym temacie taka osoba udzielać i wypowiadać, niech taka osoba założy własny temat i tam na nim niech dyskutuje w swoim temacie co daną osobę interesuje w danej dyskusji. Nie wnikam w to z kim piszesz Nicol53 na GG więc nie wypowiadam się na ten temat bo to są rozmowy bardziej prywatne którymi nie powinienem się interesować jeżeli mnie nie dotyczą. Jeżeli nawet by mnie takie tematy dotyczyły to nie poruszam takich tematów na forach publicznych ze względu na osoby które mógł bym urazić o ich prywatności że coś publicznie o kimś napisałem... http://www.youtube.com/watch?v=LwsaoLEvWbw&list=PL023AD1E2DAA08F93 http://www.youtube.com/watch?v=DMmYqRvSRS8

Gość Samotna po 50...
Dużo tego, odpiszę na GG, dobrze?

Gość Nicol53
KELWIN, to ja pisałam powyżej pod nickiem Samotna po 50...

Gość KELWIN
Od razu się domyśliłem że to ty się tu poniżej odezwałaś:)

Gość Nicol53
Kelwin, nie opłaca się być szczerym w takich miejscach jak te, zawsze znajdzie się ktoś kto to wykorzysta. Więc jeśli nie opłaca się być szczerym to nie warto tu nawet zaglądać.

Gość Kelwin
Każdy ma prawo własnego wyboru jak ma postępować, ja nie mogę narzucać komuś czegoś jeżeli ktoś uważa własna rację za słuszną. Czy nie warto tu zaglądać ?? jeżeli tak uważasz to przecież jest to twój własny wybór o którym inni nie mają prawa decydować.

Gość Kelwin
Dziękuję ci Nicol53 za każdą pomoc którą otrzymałem z twojej strony, a mam za co Tobie podziękować. Uważam ten temat który założyłem za zamknięty bo nie był założony nawet w tym miejscu co powinien się znaleźć. Dziękuję wszystkim za posty które były związane z tematem i do usłyszenia...