Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KELWIN

Pytanie do kobiet dziewczyn i nie tylko....

Polecane posty

Gość KELWIN

Jak to jest dziewczyny kobiety z tym u was chodzi mi o kłamstwa i udawanie kogoś innego. Większość facetów na forach komunikatorach i różnych czatach potrafi podawać się za inne osoby czyli dziewczyny i kobiety. Ogólnie mi chodzi jak wy postępujecie a jeżeli tak jest to czy są jakieś powody tego by podawać się za kogoś innego. Mnie zdarzyło się kilka razy tak postąpić ale miałem ku powody by sprawdzić kilka osób czy są tymi osobami za których się podają . Nigdy nie robiłem tego dla zabawy by komos wyrządzać krzywdę więc jak wy postępujecie. Tyczy się to nie tylko was ale również i płci brzydkiej czemu tak niektórzy się zachowują...

Gość KELWIN
Czy są osoby które ewentualnie były krzywdzone przez osoby które za kogoś się podawały lub sami podawali się jako inne osoby.

Mnie nie skrzywdzono, ale wiem o co Ci chodzi :( Sama czesto podaje sie za zupelnie inna osobe. Jestem dosyc zakompleksiona...i nie bez powodu :( Jestem niska, gruba, moja klata piersiowa przypomina klate gimnazjalisty, nosze oklulary ze szklami grubymi jak denka od jabola, no i mam potworna wade zgryzu...az usta mi sie nie domykaja bo dwie gorne jedynki zamiast w dol, urosly mi w przod :( I Tutaj moge byc kim chce:classic_cool: moge puscic plote ze mam duze cycki, fajny tylek i uprawiam prawdziwy sex :D

Gość KELWIN
Do: Zielono Niebieska Ja rozumnie Ciebie bo nie raz są powody by tak postępować a też te osoby chcą się obracać miedzy takimi lodźmy więc tu po części można być tajemniczą osoba ale nie zawsze to jednak jest rozwiązanie.

No wlasnie :( Tutaj wszyscy lodzie:D chca rozmawiac z ladnymi kobietami :( Nikt by sie do mnie nawet nie odezwal gdyby wiedzial jakim paszczurem naprawde jestem :( I A Ty jak oszukujesz innych?

Gość KELWIN
DO: Zielono Niebieska Są osoby że nie zwracają uwagi na to jak kto wygląda bo szukają w człowieku co innego a nie tylko urody więc nie każdy zaraz jest potępiany. Ja bynajmniej nie patrzę na to jak kto wygląda lecz na zachowanie tej osoby jaka jest.

Gość Nicol53
Do KELWIN. Pytasz jak to jest z naszą prawdomównością z udawaniem kogoś innego niż w rzeczywistości jesteśmy? Widzisz, są osoby które nie biorą odpowiedzialności za swoje słowa i w ten sposób wyrządzają krzywdę innym ale są też takie, które nie odkrywają siebie do końca by nie narazic się np. na kpiny, rozumiesz? Jest takie przekonanie, że szczerośc nie popłaca, coś w tym jest, na szczęście nie wszyscy tacy są. Nie zrażaj się niepowodzeniami w kontaktach z innymi, Twoja cierpliwośc zostanie nagrodzona wartościowymi przyjaźniami. Powodzenia.

Gość KELWIN
Do: Nicol53 Spodobała mi się twoja wypowiedź bo widać w niej jest wiele szczerości, było by miło żeby wszyscy do tego w taki sposób podchodzili jak ty. Podpisuję się pod tym choć zdarzało mi się czasem być nie szczerym i nie wstydzę się tego by do tego się przyznać choć może za to będę potępiany przez inne osoby.

Gość KELWIN
Do: Zielono Niebieska Nie tylko z wyglądem lecz jestem też niepełno sprawny i często mi brakuje przyjaźni z kimś by mieć jakichś przyjaciół. Jeżeli takie osoby się znajdują to tylko po to by mi współczuć a ja bym chciał by takie osoby mnie traktowali na równi z innymi osobami.

Nigdy nikogo nie udaję, nie czuję takiej potrzeby. Mam tylko jeden nick. Nie wiem, czy Ty w tym momencie jestes sobą czy jakimś udawanym tworem, ale jeśli jestes szczery, to pilnuj się tutaj i nie wierz we wszystko, co czytasz :)

Gość KELWIN
Czy są jeszcze osoby którzy by mogli się wypowiedzieć w tym temacie jacy wy jesteście i czy macie powody do tego by tak się zachowywać? O sobie już troszeczkę powiedziałem a temat się tyczy tego jak wy się zachowujecie pod względem innych osób.

Gość KELWIN
Do: Foxy_Lady W tej chwili jestem sobą i w większości do innych osób staram się być szczery i uczciwy po dłuższym poznaniu tych osób choć wiem że to nie popłaca. Chciałem poznać wasze poglądy na ten temat jak wy się zachowujecie - wiem to że jeżeli ktoś jest ładny ma powodzenie i innych osób to nie ma powodu do tego by inaczej postępować.

Dlaczego uwazasz ze ludzie przyjaznia sie z Toba z zalu? Naucz sie byc szczesliwym z tym jaki jestes, nie uzalaj sam nad soba. Jestem pewna, ze kazdy ma w sobie cos co zainteresuje druga osobe....udawanie kogos innego w niczym Ci nie pomoze. Bo nie bedzie to przyjazn oparta na szczerosci...wiec jaka to przyjazn? Nieeiem na czym polega Twoja niepelnosprawnosc (mam nadzieje ze nie robisz sobie jaj bo to byloby juz ponizej jakiegokolwiek poziomu), ale moze poszukaj na jakis forach tematycznych. Napewno sa jakies strony gdzie ludzie podobni do Ciebie szukaja wsparcia i bratniej duszy :) I Forum erotyczne to nienajlepsze miejsce ;) Powodzenia :)

Gość kasia..
ta jasne💤 bardzo mądrze:P

Gość Nicol53
Nie tylko z wyglądem lecz jestem też niepełno sprawny i często mi brakuje przyjaźni z kimś by mieć jakichś przyjaciół. Jeżeli takie osoby się znajdują to tylko po to by mi współczuć a ja bym chciał by takie osoby mnie traktowali na równi z innymi osobami. Do: KELWIN. Współczują, bo pewnie nie rozumieją albo rozumieją bo znają ten ból, jest też tak, że sprawni nie wiedzą jak się zachowac w stosunku do osoby sprawnej inaczej. Niepełnosprawnośc ma wiele twarzy ale łączy je jedno, niezrozumienie, izolacja. Tak nie musi byc ale tak się dzieje, niestety. Nie wygląd jest ważny ale Jego wnętrze i często o tym zapominamy albo nie chcemy pamiętac.

Gość KELWIN
Do: Zielono Niebieska Długo mógł bym z tobą na ten temat rozmawiać a temat dotyczył was jacy wy jesteście a zaczyna się on kręcić w okół mnie jaki to ja jestem. Ja już się wypowiedziałem co do sienie i nie mam powodu tu by sobie robić jakieś jaja bo jestem na tyle poważną osobą by w taki sposób się nie zachowywać. Założyłem ten temat tu dlatego bo wiem że tu można spotkać większe grono ludzi niż w innych tematach. Prosił bym o odpowiedzi tak jak powyżej w temacie a nie takie gdzie ja mam szukać znajomych Bo nie o to mi w tym chodziło tak jak to napisałaś koleżanko.

Gość kasia..
gościu kurna. założycielu tematu weź to tak na rozum. jak kto tu kogo udaje to pospieszy ci się przyznać w twoim temacie? nie za przesadnie wy tu co poniektórzy traktujecie pisanine wypoconą przez znudzonych ludzi?:O

Gość Nicol53
Do: Zielono Niebieska. Dlaczego uważasz, że te forum to nie najlepsze miejsce dla KELWINA? Niepełnosprawny to znaczy nie odczuwający? Zielono Niebieska, chyba się zapędziłaś w tej i następnej swojej wypowiedzi, pisząc by znalazł sobie forum dla takich jak On niepełnosprawnych. Nie podejrzewam Cię o złośliwośc, raczej o brak wiedzy na temat osób sprawnych inaczej, Oni czują jak my, kochają jak my i cierpią jak my, więcej zrozumienia proszę.

Gość jedyny człowiek na ziemii
czytam miedzy wierszami

wniosek: tylko ludzie są kalekami

wniosek1': chyba że zwierzę to pies

pies z kulawą nogą nie chciał was

Gość do autoraaa
rzeczywiście jesteś niepełnosprawny.piszesz sam do siebie pod drugim nikiem nicol53,sprawdzone IP !!

Gość KELWIN
DO: Nicol53 Jedna osobę którą potrafię zrozumieć to jest to osoba do której to kieruje a tą osoba jesteś ty nie urażając innych osób bo też im jestem wdzięczny za wszystkie odpowiedzi. Z tobą da się porozmawiać widzę choć ze mną może gorzej :)) Muszę kończyć już te rozmowy i wszystkim osobom którzy tu się odezwą podpiszę późnym wieczorem. Pozdrawiam.

Gość do autoraaa
więc rozmawiaj nadal sam ze sobą psycholu !!

coś mi tu śmierdzi