Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulvdenhin.

W 5 dni - 5 kg :) za 3 zł dziennie, zapraszam!

Polecane posty

Gość ulvdenhin.

Witam :) Dziś mój 5 dzień walki z kilogramami. Za mną -5 kg. Co robię? Piję smakową maślankę ( pieczone jabłko, truskawka, czekolada), ale zmieniam codziennie smaki, aby mi nie zbrzydła :P Zazwyczaj po 2.69 zł więc nie narzekam na cenę. Piję do tego dużo wody i zazwyczaj lekki ruch - wracam codziennie 2 km pieszo, wykonuję czynności rutynowe - domowe :) Dodam, że na dzień wypijam 1l takiej maślanki - 4 szklanki dziennie. Głodna nie jestem ani troszkę. Brzuszek się zmniejszył i to bardzo, polecam i pozdrawiam, Gosia!

ale oprócz tej maślanki to jeszcze coś jesz? czy tylko to plus woda?

dlugo mozesz na tym nie pociągnać... ja polecam przedewszystkim aktywnosc fizyczna i diete 1500kcal pozwala zgubic kilogram w ciagu tygodnia i mozna sobie niczego nie odmawiac

Gość ulvdenhin.
1l maślanki - 4 kubki, a czasami nawet zdarzy się 5 szklanek czyli - 1,25l. Piję dużo wody, nic poza tym, a efekty znakomite. Porównywalne tylko do picia koktajli Diety Light, które przetestowałam, jednakże za 7 dni koktajli 134 zł ;) a maślanka niecałe 3, pozdrawiam.

Gość ulvdenhin.
Spokojnie, przetestowałam już WSZYSTKIE diety :) Ja również mogę doradzać... mimo to jedyna maślanka pozwala mi wytrzymać bez chęci zjedzenia czegoś słodkiego - bo sama w sobie jest słodka, a po drugie; to jedyne co lubię i 100 razy lepsze od jogurtów.

mowisz ze znasz temat?a gdzie warzywa i pelnowartosciowe bialko?dlugo na takiej diecie nie pociagniesz,wyjalowisz sie,skora bedzie szara a wlosy beda wypadac.tylko madra dieta daje skutki a taka to mozna zrobic trzydniowke i tyle.w 5 dni-5 kg to zdecydowanie za duzo.tylko czekac na Jo-Jo:P

Gość kijojio
ida ci miesnie, woda, na koncu troche tluszczu, a jak juz sie rzucisz na zarcie, to odzyskasz te 5kg + nadwyzka, tylko ze tym razem bedzie to sam tluszcz. Gratuluje glupoty...

Gość kijojio
nie zapomnij wrocic to za miesiac i pochwalic sie, ile ci przybylo:d

Gość ulvdenhin.
Jeśli mądrze wychodzi się z diety to nie ma efektu jojo, mi to odpowiada. Tydzień przygotowywałam się do tej diety - odstawiałam powoli mięsko i inne rzeczy, jeszcze 2 dni, a potem standardowo dokładanie po 1 zdrowym posiłku. To nie pierwszy raz podobnej diety.. Jeśli macie ochotę się wyśmiewać to won ! ;)

to nie jest wysmiewanie,kobieto.slyszalas kiedys o efekcie Jo_Jo?nie wolno gubis za szybko kg bo to nie jest tluszcz tylko woda.ciekawa jestem jak madrze wysci z dietey na ktorej nic nie jesz.nie obrazaj sie bo naprawde zle robisz.tak jak mowilam to moze byc trzydniowka na oczyszczenie organiznu.ile masz zamiar pic tylko maslanke?ciekawa jestem...

Gość ulvdenhin.
Nie obrażam się! Nie jestem z tego rodzaju ludzi :) Jeszcze tylko 2 dni, idealnie znam swój organizm. Dietuję już ładnych parę lat i nie mam silnej woli - to na pewno, ale głównie chodzi o to, że nie smakuję mi wiele dietetycznych rzeczy. Maślankę uwielbiam! Sport włączam dziś w dietkę, bo przyszły rolki i wyczyściłam rowerek. Jeśli chodzi o rowerek to zazwyczaj pokonuję 20 km dziennie - także wtedy dojdziemy już do 1500 kcal. Narazie tylko po 5 km, pozdrawiam.

Gość ulvdenhin.
I dodam, że wiem co robię :) spokojnie..

czyli twoja dieta to tylko 7 dni tak?dobrze zrozumialam?a potem?co masz zamiar jesc?

Gość ulvdenhin.
Tak, tylko 7 dni. Potem stopniowo przejdę na dietę 1200 kcal, a gdy już postanowie robić codziennie rowerkiem 20 km to 1500 kcal, maslanka to tylko taki wstęp ;)

Gość Sceptyczny888
Kg dziennie, już to widzę. :D Pewnie większość z tych kg zalegała ci w jelitach. :D

Gość ghgfhfg
przez te 5 dni stracisz tylko wode i jak ktos wyzej napisal zlogi w jelitach

Glikogen szybkie źródło energii Przy restrykcyjnym odchudzaniu gdy mamy do czynienia w organizmie ze zjawiskiem hipoglikemii (niedocukrzenia) to glukoza uwolniona z glikogenu jest pierwszym źródłem energii nie tkanka tłuszczowa. Wykorzystanie 1 kg glikogenu skutkuje uwolnieniem 3,5 kg wody. Zatem odchudzając się w bardzo restrykcyjny sposób możemy w szybkim czasie osiągnąć spektakularne wyniki spadku wagi sięgające 3 8 kg. Jednakże obniżenie wagi nie będzie wiązało się z utratą tkanki tłuszczowej, lecz wody i zapasów glikogenu, które po zaprzestaniu odchudzania w bardzo szybki sposób ulegną odbudowaniu, a masa ciała wróci do punktu wyjścia.

Gość podnosnik837383
up

rozbitek ma racje to bez myslne odchudzanie sorki ale ja bym Ci to szczerze odradzala! a mieso ,warzywa? wykonczysz sie !

Gość ulvdenhin.
Tylko do poniedziałku, a już wtedy inna dietka, to taki wstęp ;)