Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co w ramach wdzięczności

co dac w ramach wdzięcznośći za ubranka dla dziecka?

Polecane posty

Koleżanka wczoraj przyjechała do mnie z wielkim kartonem ubranek dla noworodka i niemowlaka. Ja za 4 miesiące rodzę. Dostała je od swojej mamy, ktora mieszka w Niemczech i przysłała je do córki aby je komus wydała. Dużo ubranek jest nowych, jeszcze z metką. Jestem jej naprawde bardzo wdzięczna, chętnie je przyjęłam. I chciałabym cos jej dac w ramach wdzięczności. Koleżanka ma córke 7 letnią. Może cos dla niej kupić? macie jakiś pomysł?

Gość kalkasa
My nic nie oczekiwaliśmy a za przekazane sprzęty i ubranka moje dzieci dostały czekoladę a my butelkę wina. Gdybyśmy nic nie dostali też byłoby dobrze, bo nie po to komuś oddajemy, by dostawać prezenty zwrotne.

Gość szatyyyyyyynka27
Najlepiej cos dla małej może jakieś duze puzzle czy co tam lubi

Gość Eeerrr
A ja bym kupila im np. karnety do kina dla calej rodziny (seans i godzina do wyboru), zeby mogli wspolnie spedzic czas...

szatyyyyyyynka27- masz racje może jakieś puzzle do tego jakies słodycze.

kalkasa - ona tez nic nie oczekuje. Ale jest mi bardzo miło, że o mnie pomyslała i chcę sie chociaz troszke odwdzięczyć

Gość niuniulkaiii
coś słodkiego dla małej jakaś zabawka , lalka co tam lubi

Gość baby mamas
kase na nastepne...

Naprawdę miły gest :) Wiadomo że koleżanka niczego nie oczekuje,a miło jest podziękować jakimś drobiazgiem :) Jeśli dziewczynka nie ma hulajnogi to ja bym ją kupiła.Koszt niewielki a ile przy tym radości ;)

ja za ubranka dalam karte upominkowa do takiego duzego sklepu w ktorym mozna wszystko kupic, wybierze to co jej sie przyda :)

Gość Uja uja uja uja!!!
Ostatnio koleżanka dała mi karton ubranek po swoim dziecku, w sumie "dała" mi na takiej zasadzie że te ubranka zwrócę jej, bo kiedyś znowu będzie planować dziecko, więc za miły gest i chęć dałam jej dziecku duuużą czekoladę. I uważam że w moim wypadku wystarczyło :). A to co Ty dostałaś olaboga :). Super :). Ja może bym coś jej kupiła, ale to musiałabyś wiedzieć co ona lubi - np. kiedyś moja siostra za fatygę koleżance kupiła produkty z mydlarni bo ona po prostu je uwielbiała :). Więc pójdź mniej więcej tym torem - co ona lubi :). Ja bym porządnie tą koleżankę obwianowała :).