Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flavittttaaaa232

Jestem w ciązy, a byłam na bardzo rygorystycznej diecie przez ten cały czas.

Polecane posty

Gość Flavittttaaaa232

Od prawie 2 mies byłam na diecie tysiąc kcal, czasem jadłam nawet mniej bo po zimie przytyłam 5 kg i chciałam to jak najszybciej zrzucic, okropnie dużo cwiczyłam wręcz do padnięcia dzień w dzień. Przez co chudlam szybko. w sumie prawie 7kg. czasem nawet rano byłam tak zmęczona, że nie miałam siły wstac z łózka. Brałam magnez w tabletkach bo podejrzewam że mam wypłukany, przez to jest mi słabo. Okres mi sie spózniał, nie myslałam ze to ciąża ale dziś zrobiłam test i są 2 wyrazne kreski. Pewnie ok 6 tydzień. Boje się ze przez tą diete wyrządziłam krzywdę dziecku, że coś mu sie stanie, ze jest chore. Nie wiem co teraz będzie. Pewnie mam złe wyniki bo zle się czuje i idę to lekarza ale boje się co mi powie i boje się ze będzie zle:O

dziecku nie zdążyłaś wyrządzić krzywdy, jest bardzo malutkie. Teraz dbaj o siebie, jedz rozsądnie, dużo warzyw owoców (nie musisz się od razy opychać za dwoje). Nie ćwicz już i kup jakieś witaminy dla kobiet w ciąży z kwasem foliowym.

Gość Flavittttaaaa232
No tak już nie cwiczę, ale jak ono miało się rozwinąc skoro ja mu nie dostarczałam żadnych składników bo wszystko spalałam. Wydaje mi się tez że mam anemię, bo naprawdę zle się czuję. Boje się isc do lekarza na pewno mnie opieprzy za to odchudzanie

Gość dlaczego ma nie cwiczyc
Co to za zabonony??? Matkom.w ciazy bardzo sluzy basen,kazdy lekarz to.potwierdzi!!! I lekki fitness dla kobiet w ciazy

Gość Flavittttaaaa232
ale to nie chodzi o basen nie rozumiecie. Ja strasznie duzo i wyczerpująco cwiczyłam, biegi, brzuszki po kilkaset, hula hop i rózne inne tyle że po 3 godziny dziennie prawie do padnięcia, boje się ze to zaszkodzi dziecku taki wysiłek

Przestan ja o ciazy dowiedzilam sie w 5 tyg,do tego czasu palilam.i.pilam.w caino piwo,jak zrobilam test to od razu rzucilam.Wystarczy,ze teraz zaczniesz normalnie zdrowo jesc i przejdziesz na lzejsze formy sportu.W ciazy nie musisz zrec 5 tys kalorii,nadal mozesz jesc zdrowo tylko ze nie marchewke i zupke caly dzien

Kilkaset brzuszkow dziennie??? Sorry,chodzilam.3 lata do profesjonalnej silowni i.kazdy trener ci powie ze kilkaset brzuszkow dziennie to chyba tylko na odwal.i na szkode sobie

odżywaj się rozsądnie, nie odchudzaj się, tylko jedz zdrowo, beztłuszczowo. nikt nie każe w ciąży jeść jak świnia. też nie można za dużo przytyć. kup witaminy dla ciężarnych, bierz je i wszystko będzie ok. umów się na wizytę do ginekologa.

Gość anitty
Najpierw autorko poczytaj o profesjonalnym treningu bo smiech mnie ogarnia jak to czytam.

Gość lerkaperla
jq dowiedzialam sie o ciazy w 12 tyg tez duzo cwiczylam chcialam schudnac po zimie glodzilam sie czasem po.3-4 dni nic nie jadlam tylko woda .Schudlam 6-7 kg .bylam juz w 3"mies ciazy jak sie zorientowalam. dziecko ma 1,5 roku okaz zdrowia.lekarz powiedzial mi ze poronilabym jakby bylo cos nie tak a dziecko zywilo sie z zapasow .Dodam ze w tamtym czasie duzo palilam aby nie jesc czasem po 2 paczki dziennie

Gość masakra ludzie
Kobieto dieta 1000 kalorii i 3 godziny treningow plus kilkaset brzuszkow???Idz ty do.trenera bo nie wiesz z czym.chleb jesc

Gość Flavittttaaaa232
ale mi nie potrzebny profesjonalny trening bo juz schudłam ile zamierzałam na nawet więcej. i nie ma się co smiac bo ja nie chodzię na siłownie tylko cwiczę sama sobie. i tu nie chodzi o to bo to jest akurat najmniejszy problem, chodzi mi najbardziej czy dziecku nie zrobiłam krzywdy a nie ile brzuszków dziennie nalezy robic na "profesjonalnym treningu"

Gość mikrobuskw
ja tez cwiczylam odchudzalam sie pilam wodke sporo imprez palilam a o ciazy dowiwdzialam sie w 9 tyg i zmienilam tryb zycia dziecko ma 3 latka jest zdrowe i sliczne

Gość santrepestre
nie martw sie to wczesna ciaza teraz dbaj o siebie .ja pilam alkohol jak nie wiedzialam o ciazy bardzo czesto.palilam i biegalam tez dosc czesto i duzo ostre treningi brzuszki codziennie .moje dziecko ma 8 mcy i jest zdrowe calkiem zdrowe

Gość masakra ludzie
Ty jestes pierdolnieta i nic juz nie poradzisz

Gość Flavittttaaaa232
masakra ludzie- wzajemnie, ty też do najmądrzejszych nie nalezysz skoro tak się odzywasz.

Gość Ten topic to prowo
prowo:P prowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:Pprowo:P

nie no wolę swoją nadwagę i mózg niż głodzenie się i palenie, żeby zrzucić kilogramy - ciekawe co jest bardziej niezdrowe dla organizmu... ja pierdolę

Gość i 1000 kcal to rygorystyczna?
ja bylam 4 tygodnie na diecie lemon detox (pije się sok z cytryny, pieprz cayenne syrop klonowy i wodę) No i okazalo się ze jestem w ciąży. W miesiac przytylam 10 kg bo zaczelam normlanie jeść i to jedyny minus. Teraz chcę jeść same warzywa owoce i jakiś chudy nabial musze wykluczyć z jadlospisu wszelkie tuczące rzeczy bo jak tak dalej bedę tyla w oczach to dobiję do 100, a metabolizm mam pięknie rozwalony po tej diecie. Schudlam na niej 8 kg w 4 tyg a przytylam w niecałe 4 ponad 10. To jest masakra.

Flavita przyjmij do wiadomości że nie zaszkodziłaś dziecku. idź do lekarza jakoś koło 9 tygodnia, zbada cię, zobaczy serduszko i już

Gość Piątek piąteczunio.....
ex- D.bill nie no wolę swoją nadwagę i mózg niż głodzenie się i palenie, żeby zrzucić kilogramy - ciekawe co jest bardziej niezdrowe dla organizmu... ja pie**olę oj nie wolisz, nie wolisz. pewnie w duchu dałabyś wszystko żeby zrzucic tłuste dupsko:D

zrzucam sobie pomału, nie doprowadzając się do wycieńczenia, jak widać nie dałabym wszystkiego, bo pewne metody uwazam za głupie