Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina .Warszawa

Mój mąż ciągle siedzi przed komputerem, w niczym mi nie pomaga ...

Polecane posty

Gość Karolina .Warszawa

Witam ; ) Mój mąż ciągle siedzi przed komputerem . Dzisiaj weekend , zawsze w weekend mamy wolne , on od samego rana od 7 godziny siedzi przy komputerze, ja postanowiłam zabrać się za sprzątanie domu , cały dom sprzątałam sama , choć nie jedno krtonie mówiłam : kochanie pomóż mi, wyłącz ten komputer, on odpowiadał : zaraz, moment piszę z kolegą na gg . Wkurzyłam się mega na niego, bo ten jego moment trwał godzine , po godzinie znowu go proszę , a on : Taka ładna pogoda nie chce mi się , weź nie marudź , jak zaczęłaś sprzątać to dokończ sama . Teraz właśnie skończyłam sprzątać sama cały dom, a on nadal przy tym zasranym laptopie siedzi . Co ja mam robić pomóżcie ? Czy wasi mężowie wam pomagają ?

Gość regsdfhsfdg
wyciągnij kabel od kompa i powiedz: już minął moment :D

Gość Babcia Przemka
jestes zoną przemka22??? pała go przescigaj...kable potnij...nie widze innego sposobu

Gość Karolina .Warszawa
Jestem żoną Krzysztofa , nie Przemka . Ja już z nim nie wytrzymuję niewiem co mam robić . Wasi mężowie wam pomagają ? Ps. zabrać kabel od laptopa, to nic nie da on się będzie darł tylko

Gość Decyzja należy do Ciebie
Też tak miałam.Nie pomagały rozmowy,ani prośby i grozby 😡 złożyłam pozew rozwodowy!Teraz zrobił larum i przeprosiny.To jest uzaleznienie,bez psychologa nie da sie juz nic z tym zrobic.Niech sobie żyje z koompem ja nie mam już sił i zdrowia z tym walczyć

Gość Kruselka
To tak jak moj ja zapierdzielam i sprzatam caly dom a on przyszedl z pracy zjadl ,usiadl do kompa a teraz spi.

Gość vfhjgv
Ale po co się wysilasz, nast, razem wyjdź sobie z domu zostaw na środku środki czystości i go zostaw z tym, a sama mniej wyjebane na sprzątanie tak jak on, nic nie robi bo wie, że go wyręczysz.

Gość vfhjgv
Ja pierdole ale macie mężów nie ma co :D Przy dzieciach też będą woleli pograć w gry online niż pobawić się z synem/córką :o Tylko nie rozumiem czemu nad nimi skaczecie i bierzecie na siebie wszystko ? :O

Gość DDFASDsdasdsaasasdd
BEZ PRZESADY. JAK CAŁY TYDZIEŃ ZAPIER­DALA JAK WÓŁ TO MA PRAWO DO WYPOCZYNKU A NIE ZAPIER­DALANIA JESZCZE W DOMU.

Gość vfhjgv
Kobiety też zapieprzają w pracy, więc robienie w domu na drugi etat jest absurdalne. Ja nawet palcem bym nie kiwnęła jakby facet nie poczuwał się do obowiązku sprzątania. Służącą niczyją nie jestem. :o

Gość Karolina .Warszawa
Ale w tym jest problem że on w pracy się nie namęczy pracuje w biurze idzie do pracy na 8 wraca max 18 , przeważnie 16 już jest w domu i tylko je i do komputera i tak jest ciągle . Właśnie się martwie co będzie dalej , bo jeżeli on nie chce pomagać to co będzie jak dziecko przyjdzie na świat. Jestem w 3 miesiącu ciąży ;/

Gość heloiza999
jak słyszę, że żonaty i dzieciaty facet wraca do domu i "gra w komputer" , to mnie szlag trafia, nie można być bardziej niemęskim....jasna mac

Najpierw wybieracie takich pasożytów, a potem lament. Kobiety: mądrzej dobierajcie sobie mężczyzn! Czasem lepiej jest być samej niż z kimś takim.

Gość Karolina .Warszawa
16.06 - podszyw .

Gość Karolina .Warszawa
Gotował , on cały czas mi pomagał gotował tylko teraz o 2 tygodni mu się nic nie chce, bo twierdzi że jest ciepło i to tak wpływa na lenistwo.

Gość vfhjgv
W ciąży jesteś, on powinien Cię na rękach nosić, też czasem serwować śniadanka, kolacyjki, a nie żebyś ty przy garach stała dzień w dzień :O

Gość Karolina .Warszawa
Jestem ciekawa, czy jak dziecko przyjdzie na świat to się będzie nim opiekował , czy olewał i siedział przed kompem .

Gość vfhjgv
Dobre i to, może mu przejdzie, chociaz teraz będzie coraz cieplej.

Gość Karolina .Warszawa
2 tygodnie temu było jak marzenie, opiekował sie, zabrał mnie nawet na spacer do zoo , później pojechaliśmy razem do lekarza. Wieczorem zawsze kolacje robił , rozmawialiśmy mówił że mnie kocha że cieszy się że będziemy mieć dzidziusia , a teraz nagle coś mu w głowie przeskoczyło i nic nie robi tylko przy kompie

Gość adaptationa
Biedna jesteś... Mam taki sam problem, od komorki do laptopa od laptopa do tableta, od tableta do tv. Całe święta wielkanocne tak spędził, nawet nie mial siły pójść ze mną do rodziny na święta. Dla mnie to gowno nie człowiek, nic z tego nie będzie kochana. Szkoda ze jesteś z nim w ciąży bo moglas wziąć kogoś bardziej odpowiedzialnego. Jak dorosły chłop w takie coś wpada to jest słaby psychicznie. Nie bedziesz miała w nim oparcia.

Gość Karolina .Warszawa
adaptationa - a Ty co ze swoim robisz? zostawiasz go ? czy chcesz się z nim męczyć ? Ja się poważnie zastanawiam , żeby odejśc od niego na jakiś czas , może by się ogarnął i zrozumiał wkońcu że jest mężem a nie kawalerem

Gość lovelas bolek
k..wa myslalam, ze tylko ja tak mam :/ po pracy laptop i komorka a jak nie gra w gry internetowe to spi...i wszystko na zaraz. Koledzy jak gwizdna albo rodzinka to jest teraz a dla mnie wszystko zaraz ( czyli nigdy).. piotrus pan pier....ny!

Gość srututujjjuu
to nie rob nic wyjdz na spacer itp az go zacznie balagan denerwowac u mnie to zadziałało oboje pracujemy 2 dzieci i dlaczego ja mam tylko w domu jeszcze robić wystarczy ze wiekszosc czasu z dziecmi ja spedzam bo akcji nic nierobienia porozmawialismy i jest o niebo lepiej takze powodzenia

Gość Karolina .Warszawa
Oj dziewczyny współczuję Wam, widać nie jestem sama. Ja niewiem co z tymi mężami , ciągle tylko laptop, spanie, telefon, tablet ;/ Mój to nieraz jeszcze na playstation gra

Nie. On nic nie robi, ja nic nie robię. Mamy panią do sprzątania. Nie lubimy domowych obowiązków. Prowadzimy działalność i nie mamy czasu. A na Twoim miejscu na pewno nie byłabym dla niego taka miła. Kochanie.., myślisz, że słysząc coś takiego pomoże Ci sprzątać? Czasami trzeba stać się trochę ostrą bo będzie Cię wykorzystywał.

Możesz mu postawić ultimatum. Jeżeli nie będzie Ci pomagał w sprzątaniu TY też nie będziesz mu usługiwać. Nie gotuj mu, sama sobie zrób coś lekkiego,. Oglądaj telewizor. Do pralki wrzuć tylko swoje rzeczy :P A sam niech szuka czystej koszuli.

Mój facet też nie sprząta, bo po prostu nie lubi. Ale ja nie pracuje i mam czas, a wy musicie dodatkowo tyrać, współczuję.

Gość Karolina .Warszawa
Dzięki za odpowiedzi ;* Pójdę z nim pogadać teraz i zobaczymy co z tego wyniknie .

Gość bbef
twoj facet ogląda laski na kamerkach i mu stanął ku.tas pewnie :)