Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina .Warszawa

Mój mąż ciągle siedzi przed komputerem, w niczym mi nie pomaga ...

Polecane posty

Gość Karolina .Warszawa
Porozmawiałam z nim na spokojnie, przeprosił nawet wyszedł z domu na 30 minut przyszedł i mi kwiaty przyniósł ;) teraz robi kolację. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;* Miłego wieczoru

Gość Szopen
zasrany obowiązek żony to sprzątać

Gość JacekBalcerzak
Wy dewoty. Co wam przeszkadza ze wasi mężowie posiedzą sobie godzinkę czy dwie przy kompie. Zawsze mogą pić i was bić zamiast siedzic przy kompie.

Gość gość
Mój sąsiad też tak miał, wiecznie grał w kompie.Z żoną w ogóle nie rozmawiał, zero zainteresowania,a to fajna babeczka,młode małżeństwo, dopiero rok po ślubie.Ona jego prosiła, tłumaczyła, bez powodzenia.Złożyła pozew o rozwód; dopiero wtedy był zdziwiony- dlaczego? Żona poznała partnera a jego olała.Teraz rozpacz.Dopiero była pierwsza sprawa rozwodowa.On pełen rozpaczy, sam jestem ciekaw czy się pogodzą?

Gość gość
Do Jacka Balcerzaka! Czy wszystkie Jacki sa poje j e b a n e ? Jeżeli masz poprzestawiane klepki we łbie, radze pójść do psychiatry, bo masz objawy na DEBILA!😡

Gość gość
jesli maz pracuje zawodowo a ty wdomu tylko ,to twoja parca sprzatanie,jak nie pracujesz zawodowo,a jak pracujesz to maz musi c***omagac,inaczej wylacz komopa i zrob grande w domu,pomoze napewno!!

Gość gość
Ja mam to samo,też siedzi przy komputerze, więc nie pozostaje mi nic tylko robić to samo

Gość gość
Właśnie może zacznie sprzątać jak mu o tym powiesz

Gość gość
To super temat zawsze można go poruszać

Gość gość
Ja kabla nie wyciągnę co najwyżej mogę zabrać ładowarkę

Gość JacekBalcerzak
Ciekawe dlaczego twierdzisz, że wszystkie jacki sa p******e. Widać masz jakieś przykre doświadczenia :) Ale tak naprawde ocb wam kobiety z tymi komputerami czy filmami. To już uważacie że małżeństwo to ciągle razem 24h ze sobą za rączkę? To ja wam powiem DUPA!!! A jak wy byscie sie czuły bez kolejnego odcina M jak Miłość albo innego horroru. Jakby wam facet wyciągał kabel z tv? Uważam że skoro wam wolno oglądać to na co macie ochotę to my nie musimy siedzieć w nóżkach kochanych Pań i oglądać tego samo. Ja nie mówie o siedzeniu przed kompem całymi dniami. Tylko o spędzeniu godziny czy dwóch. To juz odrazu trzeba brac rozwód? Po co wam był ślub skoro chcecie z byle powodu sie rozwodzic.

Gość Lanzomiet
A co on robi w tym komputerze? Masz pewność? Może lepiej zainwestuj w program szpiegowski NinjaLogger?

Gość mankusus
Witam ja mam chlopaka z którym mama 2 dzieci jedno ma 1.5 roku a drugie 7 tygodni i oczywiście laptop tablet nic nie pomoże ani posprzatac ani przy dzieciach nie mam siły mam dopiero 23 lata tak jak i on ale rozwojowo ma 5 ... Gdybym mogła ale bym odeszła ale nie mam gdzie iść . Boje się mu wykończyć laptopa bo wtedy ma nerwy i albo znęca się na demna albo wyzywa na dzieciach kiedyś był problem z maszynami przegrał nawet cale moje macierzyński raz a żyjemy tylko z moich pieniędzy bo on do pracy nie pójdzie ...

Gość gość
Jest 1 rada na to: Zrob sobie 3 dziecko z nim