Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska-pani

Czy wierzycie w zamach smoleński?

Polecane posty

Gość To był zamach na mój las!
Ja się pytam. Gdzie są pieniądze za las?!!! Oddajta złodzieje pieniądze za mój las!!!

Gość grzech zawsze rodzi cierpieni
za dórzo kłamst

Gość Grrygo
Po 1sze od razu powinna byc miedzynarowoa komisja z miedzynarodowym sledztwem a nie bylo a po drugie ktos kiedys powiedzial takie madre zdanie --- jesli sa watpliwosci - to nie ma watpliwosci.....

Gość poprosze o link do
badań ktore stwierdziły brak uszkodzen krawedzi matarcia i rowne uciecie skrzydla. dlaczego powinna byc komisja miedzynarodowa?

Gość nie ma watpliwosci
wszystko jest jasne i ovzywiste. to byl wypadek

Gość Grrygo
Jak to dlaczego ? Komisja miedzynarodowa bylaby przede wszystkim obiektywna i duzo sprawniejsza niz specjalisci tylko z rosji poza tym byla katastrofa lotnicza pk 10-15 lat temu w ktorej zginely osobistoci polityczne bodaj angeielkskie linie lotnicze i komisja miedzynarodowa ktora wtedy byla powolana znalazla usterke samolotu po szczatkach tyle ze tam wrak badali w stanie niemaruszonym przez 2 lata a rosjanie pocieli wrak tu 154 na male kawalki po kilku dniach i to juz jestdziwne zreszta ja nie wiem Czy zamach czy nie ale dla mnie rosjanie zachowuja sie jakby cos chcueli ukryc Poza tym dlaczego lotnisko ktore bylo zamkniete od kilku lat nagle uruchamiaja przed przylotem polskiego prezydenta po czym po katastrofie je znow zamykaja a obsluga lotniska siewiernyj nie chce nawet udzielic wywiadu dla tv juz nie mowiac o tym ze dziwnie ludzi zamieszani w sprawe zaczynaja ginac lub strzelaja sobie w glowe czy to malo watpliwosci zeby powiedziec ze to byl zamach ? Moze i za malo ale napewno za duzo watpliwosci aby uwazac ze to zwykla katastrofa

Gość nie, nie , nie
i jeszcze raz nie!

Gość nie, nie , nie
i precz z tym tematem, bo rzygam juz tym smolenskiem.

Gość Grrygo
Dla jasnosci dodam ze nie popieram ani po ani pisu uwazam ze te dwie partie sa siebie warte i zadna z nich by juz dawno nie istniala gdyby nie ta druga jestem czlowiekiek ktory patrzy obiektywnie z boku na cala sutuacje

Gość badania wraku nie sa
konieczne bo wszystko jest wiadome ze skrzynek

Gość nie było zadnej komisji
międzynarodowej przy zadnym wypadku. nie fantazjuj

Gość rosjanie nie pocieli na małe
kawałki wraku. przecieli w dwóch miejscachj do transportu

Gość Grrygo
Ja nie rzygam bo nigdy sytuacja katastrofy nie zistala wyjasniona i mysle ze kazdy polak ktory czuje sie polakiem chcialby wiedziec dlaczego i w jskich okolicznosciach ginie jego prezydent z dnia na dzien mnie to bardzo ciekawi a to ze temat jest do wyrzygania to raczej bedzie bo wg ta sprawa nigdy sie nie wyjasni a bedzie dobra propaganda do manipulacji politycznych choc J kaczynskiemu sue wogole nie dziwie tez bym byl wkurzony jak bym nie mogl sie dowiedziec jak zginal moj wlasny rodzony brat

Gość Grrygo
Jesi twoim jedynym argumentem apropos temu ze komisja miedzynarodowa nie byla potrzebna jest slowo---- nie fantazjuj -- to swiadczy tylko o twoim poziomie wiedzy i hipokryzmie postaraj sie kiedys troche otworzyc glowe i myslec samodzielnie a nie tak jak karza ci myslec media

Gość moje nie fantazjuj odnosi się
do rzekomej komisji międzynarodowej która rzekomo była. taka sytuacja się nie zdarzyła.

Gość moją ocenę wypadku opieram
na stenogramie który jest dostępny dla wszystkich a z którego wynika jasno, że to błędy pilotów doprowadziły do katastrofy

Gość co nie oztsało wyjasnione?
chetnie wyjaśnie.

Rząd niech przestanie się zajmować tym co było i wydawać niepotrzebnych pieniędzy z budżetu. Czasy nie da się cofnąć. Ile jest samotnych matek z dzieckiem czy rodzin które potrzebują pieniędzy bo im nie wystarcza od 1 do ostatniego. Nie na te cele dają kasę z budżetu.

Gość nie było zamachu!
był wypadek!

Gość Grrygo
Nie byla ? Hehe ok tu znowu widac poziom twojej wiedzy radze wiecej czytac a mniej ogladac wiadomosci boulegasz zbiorowej hipnozie;)

Gość jaki zamach????
:D

Gość jeśli była to bez problemu
podasz mi link do takiej informacji. no to podaj.

Gość Grrygo
A ja wole zeby wydali na sledztwo niz na lolejne fotoradary hehe bo chyba nie wierzysz w to ze jak sledztwo sie skonczy to dadza na matki z dzecmi hehe Milego dnia

Gość ludzie. nie było zamachu
to bujdy

Gość a gdzie ten link do
rzekomej komisji międzynarodowej badającej rzekomy wypadek lotniczy? zapomniałes czy uciekasz?

Gość jestem wdzięczny za potwierdze
nie, że żadnej komisji międzynarodowej nie było. potwierdzeniem jest fakt nie podania linka i paniczna ucieczka z topa. jeszcze raz dzięki!:D

Gość Grrygo
Najprosszy przyklad katastrOfy gdzie byla powoloana komisja miedzynarodowa ds lotnictwa to wypadek z 3 marca 1974 roku turkish airlines dc10 zginelo 346 osob w tym angielska reprezentacja rugby przykladow jest wiecej np katastrofa w ktorej uczestniczyla druzyna pilkarska manchesteru united wtedy tez byla powoloana komisja miedzynarodowa ds lotnictwa Milej lektury;)

Gość po lektórze znajduje
taki fragment: "Pokłosie katastrofy Oprócz NTSB, śledztwo w sprawie katastrofy lotu Turkish Airlines 981 prowadzili też dziennikarze. " l z niego wynika że śldztwo prowadziła National Transportation Safety Board czyl;i nie międzynarodowa komisja.

Gość po lektórze znajduje
chyba po lekturze:D