Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos tak uwaza

JAK to jest być kochanym? Czy to nie jest przerazajace?

Polecane posty

Gość czy ktos tak uwaza

Jestescie w zwiazku? Jak to jest byc kochanym przez drugą osoba? Nie boicie się, ze jak przyjdzie ktoś "ładniejszy czy madrzejszy" to partner od razu was rzuci? Ja natomiast chciałabym sie zakochać.. ale po pierwsze boje sie ze nigdy nikt mnie nie zechce, bo nie jestem wystarczajaco dobra albo nigdy sie nie zakocham..

Gość zielony knotek
musisz pierw pokochać siebie dodam że miłość to nie tylko kochanie zalet ale też akceptowanie wad każdy jest inny i wyjątkowy i dla każdego bóg przeznaczył ludka

Być kochanym... to ogromny zaszczyt bo ujawnia naszą wyjątkowość. Znam jednak pary, które się "uwielbiają" bo nie potrafią jeszcze pokochać. I znam też moich rodziców, którzy wciąż się kochają mimo lat i tę miłość po prostu się czuje. Moja mama walczyła z alkoholizmem ojca, jego innymi błędami... gdyby nie miłość nie zniosłaby tego i dziś nie potrafiłaby tak spokojnie na niego patrzeć.

Gość czy ktos tak uwaza
Zazdroszcze. Chciałabym być kochana, ale może mam zbyt wyidealizowane marzenia o miłosci ? Chciałabym moc liczyc na kogos w stu procentach i czuc sie bezpieczna,.? Co to znaczy, ze nie jestem wystarczająco dobra? Po prostu nie czuje sie tego warta, tego kochana nie sadze zeby ktos mnie zechciał na dłuższa mete. Co nie przeszkadza mi o tym marzyć.. Boję się, że kogoś rozczaruje a tego bym chyba nie przezyła, więc zazwyczaj uciekam.. Chyba sprawiam nawet wrażenie normalnej, wlasnie to mnie przeraza ze mogłabym nie spełnić czyichs oczekiwać.

Nie ma ludzi wystarczająco dobrych. Natura ludzka ma to do siebie, że nie jest doskonała. Masz po to wady aby nadrabiać je zaletami. Po prostu naucz się być człowiekiem a nie ideałem bo takowe nie istnieją.

Gość czy ktos tak uwaza
Wiem.. ale jakoś trudno mi sie pozbyc takiego myślenia..

Gość czy ktos tak uwaza
Już mnie cholernie niszczy. Chciałabym się jakoś sama naprawić. ;(

Gość ala ma kotaaaa
ja jestem zakochan ❤️ Nigdy nie byłam taka szczęsliwa ❤️