Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosalindeeeeee

biznes w UK

Polecane posty

Gość rosalindeeeeee

mam pytanie, może trafi się wśród wypowiedzi jakiś fajny pomysł, chociaż to kafeteria a nie forum biznesowe, od niedawna żyjemy z rodziną w UK, jest to kraj ogromnych możliwości otwarty na cały świat, tu cały czas coś się kręci, zakładając tutaj własną firmę jest łatwiej coś osiągnąć, jednak brak mi dobrego pomysłu, próbowałam sprzedawać na ebayu ale to za mało, chcę czegoś więcej, jest tu dużo polskich firm budowlanych, kateringowych, sprzątających itp, w UK są ogromne potrzeby, może ktoś ma fajny pomysł na biznes a może na współprace Polska-Anglia, zapraszam piszcie

Gość Teraz zaczynam sniadanie
Ja mam wlasnie firme sprzatajaca :) Moze firme to za duze slowo,zatrudniam 6 pan ja rowniez sprzatam mam podpisane umowy z paroma urzeadami,powiem Ci ze nawet niezle pieniazki sa z tego.Niby takich ofert jest sporo,a jednak popyt duzy i kazdemu sie oplaca :) Nie wiem co Ci doradzic musisz sie zorientowac na co w Twojej okolicy jest popyt.

A i czesto sprzatamy tez w domach prywatnych np.po remontach

Gość rosalindeeeeee
ja wiem że tu są duże możliwości i zapotrzebowanie, dlatego szukam czegoś dla siebie, nie ma sensu pracować dla kogoś w agencji skoro można coś stworzyć samemu, wiem również że bardzo fajnie sprzedają się orginalne, unikatowe produkty, Anglicy mają jednak więcej pieniędzy, i również produkty w dużych ilościach za niską cenę, ale na usługi różnego typu też jest zapotrzebowanie

mam znajoma ktora szyje zabawki,ale to tzreba miec smykalke do tego,sprzedaje je na tutejszych car bootach :) tez ma niezly zarobek z tego,bo zabawki naprawde sliczne.

Gość rosalindeeeeee
no właśnie pomysł fajny i z tego żyje, ja zabawek nie będe szyła, ale może coś dla siebie znajde, puki co intensywnie szukam, wiem że fajne produkty po dobrych cenach też się niezle sprzedają, myśłałam o jakimś cateringu w okolicy z polski jedzeniem bo jest tu dużo Polaków a jedynie mały prywatny sklepik i to chyba Litwińa czy Ukraińca który oferuje polskie produkty