Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernix1993

blagam o rozmowe jestem załamana

Polecane posty

Gość ernix1993

nie wiem co robic jestem w ohydnym zwiazku gdzie partner zneca sie fizycznie i psychicznie nie wiem co robic

Gość juyjyi
może odejdź?

No oczywiscie ze odejdz. Gdyby mnie mój facet uderzył to bym jeszcze poszła na policję, nikt nie ma prawa krzywdzić 2 osoby. Szacunku dla samej siebie !

Gość ernix1993
tak damski bokser odejsc nie bardzo mam gdzie bo dla niego 10 miesiecy temu poklucilam sie z babcia a to moja jedyna rodzina. bardzo potrzebuje wsparcia

Gość a może by tak...
To pogadaj z babcią, wyjaśnij jej całą sytuację. Na pewno przyjmie Cię z powrotem i Cię wesprze. Może pójdź do jakiegoś psychologa, poradź się - są czasem takie grupy wsparcia dla osób dotknętych przemocą domową - tam się wzmocnisz. A dzięki rozmowie z psychologiem będziesz wiedziała co masz robić dalej i jak zakończyć ten związek by było to dla Ciebie bezpieczne.

Gość Katjja
Na kobietę ręki nie wolno podnieść. Odejdź od niego natychmiast zanim dojdzie do gorszej tragedii. Kuzynka mojej koleżanki miała męża damskiego boksera kiedyś ją zepchnął ze schodów nie była świadoma, że jest w ciąży. Straciła dziecko dziś już nie może zostać matką do tego ten skurwysyn ją doprowadził.

Gość chcesz pomocy to proszę
To idź babcię przeproś, przyznaj że byłaś głupia i ślepa i że ona miała rację. Jak cię kocha jeszcze, to ci pomoże. A od faceta odejdź, jak masz ślady zrób obdukcję i na policję. Jak tak zrobisz, to sobie życie wyprostujesz, a jak tylko chciałaś pojęczeć i nic nie zrobisz, to czekaj kolejnych siniaków i przekleństw.

Gość ernix1993
o przeprosinach babki nie ma nawet m owy

Gość to idz do pracy i sama sie
utrzymuj,nie licz na babcie i niego

Gość elleanna0909
przepros babcie to najlepsza za opcji... ja z dziadkiem sie nigdy nie klocilam ale nie moge sobie darowac ze nie zdarzylam isc do niego zeby poopowiadal o czasach mlodosci - tak lubil opowiadac a ja glupia nigdy czasu nie mialam....

gdzie Ty mialas oczy jak sie z nim wiazałas?? sytuacje masz fatalną... Moglas chociaz z babka miec poprawne stosunki, bo do kogo teraz sie zwrocisz?? Masz jakas zaufana kolezanke?

Gość elleanna0909
idz do babci ona cie kocha a nie ten koles co cie bije. To chyba jasna sprawa skoro Cie nie szajuje, poniza to nie moze cie kochac chyba ze w jakis chory sposob....odejdz poki nie jest za pozno i nie zrobil ci konkretnej krzywdy i pamietaj ze tacy ludzie lubia uzalezniac od siebie innych, jemu jest na reke ze jie masz gdzie isc....

Gość chcesz pomocy to proszę
Skąd wiedziałam, że dasz taką odpowiedź,... - mowy nie ma... , a no, to tkwij dalej w tym związku i życzę porządnego wpierdolu aż zrozumiesz, że ktoś ci dobrze kiedyś radził, a ty olałaś. To po co się żalisz? Babcia mądra osoba, opierdoli, ale zrozumie. Ostatni raz ci mówię, za..miataj do niej i przeproś 10x

Gość ernix1993
nie bede jej przepraszac bo nie mam za co. 10 miesiecy temu wyrzucila mnie z domu bo jej syna (uzaleznionego od alkoholu) zona wyrzucila z domu i zeby zrobic jemu miejsceona wyrzucila mnie

Gość stull
Idź do roboty, wyprowadź się na stancję albo do jakiejś koleżanki (na poczatek) i tyle. bądź konsekwentna.