Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusija25

Dwóch partnerów seksualnych i ciąża .....

Polecane posty

Gość Lusija25

Mam 25 lat i od 2 lat mieszkam i pracuję w UK .Przyjechałam tu z narzeczonym, zaraz po studiach.... Niestety od jakiegoś czasu zaczęło się psuć w naszym związku .... Pół roku temu poznałam obcokrajowca- zakochałam się w nim w wzajemności .Odeszłam od chłopaka i zamieszkałam z nowym partnerem........ Jakiś czas pózniej mój ex zaczął przychodzić do mojej pracy i pewnego wieczoru czekał aż skończę zmianę....Wyszliśmy razem i wylądowaliśmy w łóżku .Seks nie trwał długo bo musiałam wrócić do domu... Wracając do tematu to od tygodnia wiem o ciąży . Po samym teście ciążowym byłam przekonana, że dziecko jest tego drugiego (obcokrajowca) ponieważ po seksie z ex narzeczonym dostałam miesiączkę. Wczoraj miała robione usg i ciąża jest bardziej zaawansowana niż wskazywało obliczenie z ostatniej miesiączki . Nie wiem co o tym myśleć i co robić w takiej sytuacji .Czy możliwe jest miesiączkowanie po zapłodnieniu ? Czy po prostu to krwawienie nie miało nic wspólnego z cyklem a jedynie ciąza to spowodowała ?

Gość dididiidwo
ale sie wpierdolilas, wiesz w sumie to masz nauczke , milas jednego a jednak puscilas sie z exem , amasz nauczke

Gość no i masz problema
koleżanko :P

Gość Katjja
Taka młoda ,a już dziecko jeszcze nie wiadomo z kim. Normalnie żenada.

Gość a w którym tygodniu
jestes według usg?

Gość hahaha ale żal
ale pewnie obaj Twoi partnerzy mają podobny poziom do twojego... głupi przeważnie wiąże się z głupią. Nie mają jakiegoś HIVa przypadkiem?

Gość jajca jak berety :P
Ja miałam normalnie okres w 3 miesiacu ciazy.Bylam u lekarza za kazdym razem ile ja badan przeszlam a pozniej juz normalnie bez krwawien bylo.No autorko wjebalas sie i bedzie nastepna panna z dzieckiem w sadzie o ustalenie ojcostwa

Gość Lusija25
ostatnią miesiączkę miałam 5 marca i gdy test wyszedł pozytywny to liczyłam tygodnie według ostatniego krwawienia więc powinnam być teraz około w 6 tygodniu a na usg jest o dwa tygodnie starsze....A seks z ex miałam 14 lutego dlatego istnieje ryzyko ,że to dziecko może być jego .Chyba , że się mylę w obliczeniach .Kto pomoże mi obliczyć przypuszczalny dzien zapłodnienia ?!! Please

Gość kassia z polskii zachodniej
.Kto pomoże mi obliczyć przypuszczalny dzien zapłodnienia ?!!>>> żenujące, nie wiesz z kim jesteś w ciąży, nic nie wiesz o seksie, prokreacji, żałosna jesteś

Gość Dhjjuhgtg
Niezla jestes ,sex bez zabezpieczenia z dwoma facetami, musisz przypomniec sobie z kim sie seksilas 8 tyg temu

Gość Lusija25
Pomóżcie, proszę bo ex jest biały a nuwex czarny więc się wyda przy porodzie :(

Gość Lusija25
kasia no żałosna jestem a tobie ulżyło ? Po co wchodzisz na mój temat ? Wymądrzasz się ?

Gość Dhjjuhgtg
Jak twoj facet jest murzynem albo hinczykiem to mu nie wmowisz, zrob jeszcze jedno usg, bo wychodzi na to ze to jednak dziecko twojego exa

Gość Lusija25
żałosna prowokacja bo obydwoje są biali !!! Nie mają hiv.

Gość Lusija25
lubię głeboką penetrację z 5 murzynami, więc nie wiem czy dziecko chłopaka, czy exa czy któregoś z murzynów. jak bedzie ciemne to chyba murzyna nie?? jak myslicie??

Gość Dhjjuhgtg
Nie przejmuj sie, sa wiekze problemy w zyciu

Gość Dhjjuhgtg
Ja na ten przyklad mam dziecko z psem sasiada :o

Gość Lusija25
a co w tym takiego, że uprawiam seks bez zabezpieczenia ? A te wszystkie ciążę to skąd się biorą ? Z obecnym partnerem jestem juz wystarczająco długo by wiedziec o potencjalnych chorobach ...Zresztą On pracuje w służbie zdrowia ..Z ex niby było ryzyko -wiem to ...

Gość fotel
lusjia no co ty jesteś przecież w UK .jesteś młoda, nowoczesna i wyzwolona .i tylko 2 tatusiów?przeciętna polka bierze pod uwagę 5-7 kandydatów na ojca.

Gość Dhjjuhgtg
Glupias jak but, dziewucho

Ty poważnie tak piszesz? Ty masz jakieś opory? wartości moralne? Ty nie zasługujesz na żadnego faceta. Jesteś zwykłą Córą Koryntu. Nie wiem jak można jeszcze tak w prost pisać, bez żadnego zażenowania? Dla mnie ty jesteś przekreślona. Wstyd dla dziecka, że będzie miało taką matkę.

Gość Kolorowe sny kiedy ja4
mam nadzieje, że to prowokacja :/

wiesz autorko, twierdzisz że się wymądrzam ale ja nie czuję sie osamotniona w swoich przekonaniach...wszyscy tu cię besztają bo laska która nie wie z kim jest w ciązy to ciężki przypadek.

Gość ale z was żmije plujące jadem
zasrani kafeterianie święci nad świętymi :-O Pojebani jesteśmy, że tak linczujecie autorkę a sami pewnie macie za uszami .. Co wy o niej wiecie, że od razy obrażacie ? To , że przyjechała do Anglii z narzeczonym i jej zwiazek tam zaczął się psuć ? A wiecie co było przyczyną jej rozstania z narzeczonym ? Może go kochała ale ją odrzucił i dlatego odeszła do innego !? Nie miała takiego prawa ? Nie pochwalam zdrad ale przespała się z byłym jej chłopakiem-narzeczonym którego możliwe, że nadal kocha .Żałośni jesteście !! Bo my tylko ludzmi jesteśmy ! A wy siedzicie jak te kwoki cały dzień na kafe i osądzacie wielce .

Każda kobieta, która szanuje się nie łajdaczy się z kim tylko popadnie. Miała chłopaka, a poszła z kim innym. Nie mówiąc, że dziecko nawet ojca nie ma. Bo skąd ona teraz będzie wiedziała, który to? Która porządna kobieta tak zachowuje się? Gdzie wierność, uczucie? gdzie jej moralność? sama sobie wyrabia opinię Córy Koryntu

Gość ale z was żmije plujące jadem
jeśli seks exem miałaś tylko 14 lutego to musiałabys mieć naprawdę pecha by akurat z nim zajść w ciążę .A z obecnym chłopakiem ile razy współzyłaś w lutym ?Pamiętasz dokładne dni ?

ale z was żmije plujące jadem>>> hahaha faktycznie wygląda jak wpis zupełnie innej osoby autorko;) gratuluję ciąży i głupoty

Gość Lusija25
zapłodniłam sie przez samozapylenie, ojciem dziecka jest pszczoła.

Gość Lusija25
seks z obecnym partnerem miałam i przed i po zdradzie więc trudno w tym przypadku trafić . Chodzi o to, że jest ryzyko wpadki z ex